Felhasználónév:Hiriajuu [Üzenet]
Regisztrálva::2010.01.12
Eredeti név:Varga Zalán
Weboldal:https://www.facebook.com/bolondokfanfic/~ Üdvözlöm önöket, kedves látogatók, Hiriajuu adatlapján! ~


Az egyed számtalan azonosítóval és hívószóval rendelkezik, de a leginkább használatos és önöknek is javasolt verzió az internetes és psn nickje, Hiriajuu, vagy röviden Hiri. Ezen felül használt nevei/nickjei a Ronen, a Zalán és a Zé. (Itt-ott előkerülhet másik civil neve is, de az már nem aktuális.) Gyártási száma 1992-11-10, a gyártás és a jelenlegi fellelhetőség helye a festői szépségű Veszprém városa. Foglalkozására nézve idegenforgalmi ügyintéző, alkalmi idegenvezető, playstation-híró (hármas és négyes széria, Warframe, GTA Online és sok más), gyakorló házastárs, amatőr író és még amatőrebb költő. Haja színe szőke, szeme zöld oder barna, magassága valójában mélység, de büszke képviselője a hobbitok fajának. Szabadidős elfoglaltságai közé tartozik az olvasás, a filmmaratonozás, a zenehallgatás (The Killers, Billy Talent, Halsey, Melanie Martinez, Panic! At The Disco, twenty řne pilřts, Set It Off, rengeteg random dolog), az instagramozás, a virtuális gyilkolászás és kalandozás szeretett konzolján, a kutyasétáltatás. Kegyeit elnyerni kávéval/teával, könyvből pontosan idézéssel, jó filmek ismeretével lehet, ám a hülye kérdésekre (nemét, beállítottságát, kapcsolatait illetően), a vígjátékokra, a barátait érő fenyegetésekre, a sportról avagy politikáról való csevej megkísérlésére kimondottan rosszul reagál. Ellenben az építő jellegű kritikáért odavan, így javasolnám a tisztelt látogatóknak, hogy ezzel bátran próbálkozzanak!
Harry Potter, Hollófiúk, Foxhole Court, Trónok Harca, Gyűrűk Ura és Marvel a barátai főleg, de az original cuccokra is bukik. Szívesen olvas Severitust, Snarryt és Drarryt, esetleg Snangert és Remus/Siriust, meg amúgy gyakorlatilag bármilyen egyéb kommersz oder nem annyira kommersz HP párosítást. Ronan Lynch a totemállata, valószínűleg egy személyben alkotja a Kit Fisto Rajongói Klubot, leendő Andrew Minyard cosplayer, és él-hal a mindenféle modern AUkért minden fandomjából (és egész sok fandomban otthonosan mozog ám). Továbbá bősz kritikaíró, az 'istentelenül és tűrhetetlenül hosszú és ömlengős-elemzős kritika' műfajának a mestere, élvonalbeli KK-tag és újabban klubvezető, aki mindig kapható egy pofázásra, így az ajánlásokat bárminemű üzenetformátumban szívesen veszi.
Draco/Ron, Romione, Harry/Voldemort és főleg Lily/James plusz Sirius/OC történeteket kéretik mellőzni, allergiás rájuk. Ha mégis ráfanyalodik, magától, az nem jelent semmit. Hiri titokban mazochista.
Ezt bizonyítja készülőben levő nagyregénye, a Bolondok-trilógia is (gyűjteményes neve simán Bolondok), amelynek elkészítésébe valószínűleg bele fog őrülni (ironikus, mi?). Írói énje Mathias, a titokzatos, de mindenképpen jópofa sötét varázslatok kivédése tanár. A történet elkészítésével Mattel karöltve kitartóan küzdenek, jelenleg a trilógia első kötetét írják, és reménykednek a visszajelzésekben. Tehát számítanak önökre, kedves látogatók! Kérem, szánják meg pár sorral ezt a két szerencsétlen író-állatot, ha már így törik magukat a szórakoztatásukért.
Felesége-anyja-lánya-testvére-barátnője-szeretője-jobbikfele-lelkitársa-mindene Sachi néven bujkál Merengőn. Az Írófigyelő pedig nemrégiben készített vele egy rekordhosszúságú interjút, akinek ez a bemutatkozás nem volt elég belőle, az itt olvashat további észosztást szerény személyétől. (A nevére, nemére utaló részeket kéretik belőle ignorálni.) Aki pedig kíváncsi az egyéb írásaira is, az itt találhat tőle angol nyelvű dolgokat, főleg Hollófiúk fandomban.

~ Útmutató a művész történeteihez ~


Várható frissítések:

 • Disclaimer: listás vagyok, úgyhogy nem kell várni a történeteim engedélyezésére, felkerülnek azonnal
 • Bolondok közt a legnagyobb: a 26. fejezet olvasható, véleményezhető, és tényleg írjatok rá pls! :)
 • Töviscsokor: a 71. egyperces, Család kulcsszóra, olvasható és véleményezhető! :)
 • Kritikaválaszok: Töviseknél megvannak, folytatom Törésvonalakkal, addig írjatok még a fősztorira is! ;)
 • Nemszázasok: a második kariaji (12. fejezet) is fenn, Gazdátlan kutyából címen, tessék olvasni és kritikát írni! :)

 • Pihenővágányon:

 • Törésvonalak: van öt új rész, folytatódik, ha az eddigiekre érkezik némi visszajelzés is (igen, ez célzás)
 • Utazó: gyűlnek a versikék, de most lesz más friss bőven, hagyom őket gyűlni ínségesebb időkre

 • Folyamatban levő művei:

 • Bolondok közt a legnagyobb: Arion története, Tekergők-era, a Bolondok-trilógia első része, 54+ fejezet
 • Nemszázasok: a Bolondok általános kiegészítő történeteinek gyűjtője, 18+ fejezet
 • Törésvonalak: a Bolondokhoz kapcsolódó, a fősztorinál komorabb családregény-féleség, 24+ fejezet
 • Töviscsokor: kulcsszavakra írt, Bolondokhoz tartozó egypercesek gyűjteménye, 27+ rész
 • Utazó: versciklus, rendszertelenül frissül, ahogy van ihlet és új darab, 17+ rész

 • Tervezett művei:

 • Bolondok menedéke: Bolondok és a Voldemort-háború, a Bolondok-trilógia második része, 18+ rész
 • Száz bolond ezret csinál: Bolondok nextgen, a Bolondok-trilógia harmadik része, bizonytalan számú fejezet
 • Megmaradtak: mai magyar környezetben urbánfantasy csapatos YA tetralógia első része, még kidolgozás alatt

  Befejezett művei:

 • Zsengék: versciklus, koraibb, vegyes témájú darabok, 9 mű
 • Ördögtánc (régen Őrző volt): versciklus, korhatárosabb, szerelemrőlszólós darabok, 6 mű
 • Vallomás: komolytalan HP szösszenet, ízlés szerint Drarry avagy nem
 • Ötmondat: versciklus, színművészeti képzés feladataira született pársoros megoldások, 3 mű

 • ~ Kritika Klub - visszajelzést a népnek! ~  2015 december óta tagja, 2016 december óta pedig az egyik vezetője vagyok a Kritika Klubnak. Úgyhogy ha bármilyen, a klubbal kapcsolatos kérdésed, észrevételed, panaszod van, nyugodtan és bizalommal lehet hozzám is fordulni.
  A klub célja az, hogy az olvasók amikor elolvasnak egy művet, vagy fejezetet, fejtsék ki róla a véleményüket. Ezt pedig ne néhány tőmondattal tudják le, mint a jól ismert "Szupcsi a feji! Fooolllyyytttiiiittt!!!", hanem legalább három-négy mondatban fejtsék ki, mi tetszett nekik, esetleg mi nem tetszett, mert ezzel segíthetik a szerzőt fejlődésében.


  Mostanában nem nagyon érek rá a kritikaírásra, de néha azért szakítok rá időt, és nagyon-nagyon szívesen fogadok bárminemű ajánlást, felkérést véleményezésre. Egész sok fandomban otthon vagyok, ha nem is írok belőlük sztorikat, elolvasni el tudom. Az egyetlen elrettentő figyelmeztetés az mpreg számomra, de nem félek az erotikától, a kínzástól, a káromkodástól vagy akár az incesttől, és párosításokban sem vagyok túl finnyás. Tehát ne féljetek üzenetet írni, kritikát kérni, nem harapok.

  ~ Helyzetjelentés, avagy mivan veleeed Hiri? ~
  (Frissítve: hamarosan)


  Oké, szóval ez rohadtul outdated volt már egy ideje, és már égett a pofám, hogy nincs frissítve, szóval hamarosan fogom. Csak összeszedem a gondolataimat, nem egyszerű most az élet, költözünk, NaNózok, admin lettem (még jó régen, de na), satöbbi. xD Szóval stay tuned, hamarosan firkantok ide megint egy szöszt arról, hogy mizu mostanság. :)

  ~ Büszkeségfal - egyszer ezt is el kell kezdeni ~
  Történeteket írta: HiriajuuKedvenc történetekKedvenc írók