Felhasználónév:Hiriajuu [Üzenet]
Regisztrálva::2010.01.12
Eredeti név:Varga Z.
Weboldal:https://www.facebook.com/bolondokfanfic/~ Üdvözlöm önöket, kedves látogatók, Hiriajuu adatlapján! ~


Az egyed számtalan azonosítóval és hívószóval rendelkezik, de a leginkább használatos és önöknek is javasolt verzió az internetes és psn nickje, Hiriajuu. Fiúlány. Valami. Ő se tudja még biztosan, hogy micsoda és kicsoda valójában, csak azt tudja biztosra, hogy nem csak és nem simán lány. Gyártási száma 1992-11-10, a gyártás és a jelenlegi fellelhetőség helye a festői szépségű Veszprém városa. Foglalkozására nézve idegenforgalmi ügyintéző, alkalmi idegenvezető, playstation-tündér (hármas és négyes széria, Warframe, GTA Online és sok más), gyakorló házastárs, amatőr író és még amatőrebb költő. Haja színe szőke, szeme zöld oder barna, magassága valójában mélység, de büszke képviselője a hobbitok fajának. Szabadidős elfoglaltságai közé tartozik az olvasás, a filmmaratonozás, a zenehallgatás (The Killers, Billy Talent, Halsey, Melanie Martinez, Panic! At The Disco, twenty řne pilřts, Set It Off, rengeteg random dolog), az instagramozás, a színházba járás, a virtuális gyilkolászás és kalandozás szeretett konzolján, a smink/ruhavásárlás. Kegyeit elnyerni kávéval/teával, könyvből pontosan idézéssel, jó filmek ismeretével lehet, ám a hülye kérdésekre (nemét, beállítottságát, kapcsolatait illetően), a vígjátékokra, a barátait érő fenyegetésekre, a sportról avagy politikáról való csevej megkísérlésére kimondottan rosszul reagál. Ellenben az építő jellegű kritikáért odavan, így javasolnám a tisztelt látogatóknak, hogy ezzel bátran próbálkozzanak!
Harry Potter, Hollófiúk, Foxhole Court, Trónok Harca, Gyűrűk Ura és Marvel a barátai főleg, de az original cuccokra is bukik. Szívesen olvas Severitust, Snarryt és Drarryt, esetleg Snangert és Remus/Siriust, meg amúgy gyakorlatilag bármilyen egyéb kommersz oder nem annyira kommersz HP párosítást. Ronan Lynch a totemállata, és valószínűleg egy személyben alkotja a Kit Fisto Rajongói Klubot. Szereti a FrostIront és a Stuckyt, és él-hal a mindenféle modern AUkért minden fandomjából (és egész sok fandomban otthonosan mozog ám). Továbbá bősz kritikaíró, az 'istentelenül és tűrhetetlenül hosszú és ömlengős-elemzős kritika' műfajának a mestere, élvonalbeli KK-tag és újabban klubvezető, aki mindig kapható egy pofázásra, így az ajánlásokat bárminemű üzenetformátumban szívesen veszi.
Draco/Ron, Romione, Harry/Voldemort és főleg Lily/James plusz Sirius/OC történeteket kéretik mellőzni, allergiás rájuk. Ha mégis ráfanyalodik, magától, az nem jelent semmit. Hiriajuu titokban mazochista.
Ezt bizonyítja készülőben levő nagyregénye, a Bolondok-trilógia is (gyűjteményes neve simán Bolondok), amelynek elkészítésébe valószínűleg bele fog őrülni (ironikus, mi?). Írói énje Mathias, a titokzatos, de mindenképpen jópofa sötét varázslatok kivédése tanár. A történet elkészítésével Mattel karöltve kitartóan küzdenek, jelenleg a trilógia első kötetét írják, és reménykednek a visszajelzésekben. Tehát számítanak önökre, kedves látogatók! Kérem, szánják meg pár sorral ezt a két szerencsétlen író-állatot, ha már így törik magukat a szórakoztatásukért.
Felesége-anyja-lánya-testvére-barátnője-szeretője-jobbikfele-lelkitársa-mindene Sachi néven bujkál Merengőn. Az Írófigyelő pedig nemrégiben készített vele egy rekordhosszúságú interjút, akinek ez a bemutatkozás nem volt elég belőle, az itt olvashat további észosztást szerény személyétől. Aki pedig kíváncsi az egyéb írásaira is, az itt találhat tőle angol nyelvű dolgokat, főleg Hollófiúk fandomban.

~ Útmutató a művész(nő) történeteihez ~


Várható frissítések:

 • Disclaimer: listás vagyok, úgyhogy nem kell várni a történeteim engedélyezésére, felkerülnek azonnal
 • Bolondok közt a legnagyobb: hagyom pihenni inkább, Törésvonalakra koncentrálok, sorry
 • Töviscsokor: a 62. egyperces, Gitár kulcsszóra, olvasható és véleményezhető! :)
 • Törésvonalak: pénteken érkezik a 3. új rész, addig tessék kritikát írni az eddigiekre :)
 • Kritikaválaszok: hétvégén tervezek válaszolgatós maratont tartani, addig termeljetek! ;)
 • Utazó: hogy legyen valami friss erre a hétre is, feldobtam egy új szöszt, a 15. a sorban

 • Folyamatban levő művei:

 • Bolondok közt a legnagyobb: Arion története, Tekergők-era, a Bolondok-trilógia első része, 54+ fejezet
 • Nemszázasok: a Bolondok általános kiegészítő történeteinek gyűjtője, 18+ fejezet
 • Törésvonalak: a Bolondokhoz kapcsolódó, a fősztorinál komorabb családregény-féleség, 24+ fejezet
 • Töviscsokor: kulcsszavakra írt, Bolondokhoz tartozó egypercesek gyűjteménye, 27+ rész
 • Utazó: versciklus, rendszertelenül frissül, ahogy van ihlet és új darab, 17+ rész

 • Pihenővágányon:

 • Nemszázasok: határozatlan ideig szünetel, de vannak hozzá tervek & ötletek

 • Tervezett művei:

 • Bolondok menedéke: Bolondok és a Voldemort-háború, a Bolondok-trilógia második része, 18+ rész
 • Száz bolond ezret csinál: Bolondok nextgen, a Bolondok-trilógia harmadik része, bizonytalan számú fejezet
 • Megmaradtak: mai magyar környezetben urbánfantasy csapatos YA tetralógia első része, még kidolgozás alatt

  Befejezett művei:

 • Zsengék: versciklus, koraibb, vegyes témájú darabok, 9 mű
 • Ördögtánc (régen Őrző volt): versciklus, korhatárosabb, szerelemrőlszólós darabok, 6 mű
 • Vallomás: komolytalan HP szösszenet, ízlés szerint Drarry avagy nem
 • Ötmondat: versciklus, színművészeti képzés feladataira született pársoros megoldások, 3 mű

 • ~ Kritika Klub - visszajelzést a népnek! ~  2015 december óta tagja, 2016 december óta pedig az egyik vezetője vagyok a Kritika Klubnak. Úgyhogy ha bármilyen, a klubbal kapcsolatos kérdésed, észrevételed, panaszod van, nyugodtan és bizalommal lehet hozzám is fordulni.
  A klub célja az, hogy az olvasók amikor elolvasnak egy művet, vagy fejezetet, fejtsék ki róla a véleményüket. Ezt pedig ne néhány tőmondattal tudják le, mint a jól ismert "Szupcsi a feji! Fooolllyyytttiiiittt!!!", hanem legalább három-négy mondatban fejtsék ki, mi tetszett nekik, esetleg mi nem tetszett, mert ezzel segíthetik a szerzőt fejlődésében.


  Tehát nem csak a KriMo keretein belül találkozhatsz a visszajelzéseimmel, és nekem írt kritika nélkül is nagyon-nagyon szívesen fogadok bárminemű ajánlást, felkérést kritikaírásra. Egész sok fandomban otthon vagyok, ha nem is írok belőlük sztorikat, elolvasni el tudom. Az egyetlen elrettentő figyelmeztetés az mpreg számomra, de nem félek az erotikától, a kínzástól, a káromkodástól vagy akár az incesttől, és párosításokban sem vagyok túl finnyás. Tehát ne féljetek üzenetet írni, kritikát kérni, nem harapok.

  ~ Helyzetjelentés, avagy mivan veleeed Hiri? ~
  (Frissítve: 2017. április 10.)


  Na halihó ismét.
  Az van, hogy jóság van. Mármint, kihisztiztem magamból a kritikahiányt, és azóta van is visszajelzés, nekem meg motivációm. De iszonyatosan. Komolyan, mikor volt olyan utoljára, hogy hetente jött fősztori-friss? (Tavaly év elején. :D) Mikor volt olyan utoljára, hogy VERSET ÍRTAM? Szóval megküldtetek, srácok, és csak így tovább. Elég durván látszik szerintem, hogy ha van visszajelzés, megy a sztori is. Abba ne hagyjátok, és én se fogom, becsszó!


  Egyébiránt melózok, kezdődik a hajtás lassan, de a 25. fejezetig most tuti eldübörgünk jó iramban, utána meg meglátjuk, mi lesz. Esélyesen még kettő minimum, amik kicsit képlékenyebbek egyelőre, viszont kellenének, hogy utána minimálisan szabadságoljam a sztorit, és visszatérjek Törésvonalakhoz, összeeszkábálni a nyolc részesre duzzadt következő sagát a Monday-srácok életéből. Az elejének már lassan neki tudok állni, így a háttérben, amíg alakul a fősztori, de a vége szépen egybecsengene vele egy ponton, és azt össze akarom harmonizálni. Majd ezt még kitalálom, hogy hogy lesz jó. Ami a ziher, hogy lesz még idén sok Törésvonalak is, meg hogy a 25. fejezetig szeretnék eljutni nyárig. (Azt csak félve mondom, hogy akár még ebben a hónapban meglehet a nagyja.)


  A kritikákról: írjátok őket, csak így tovább! Mindig kiírom, hogy mikor tervezek válaszolni, de most kiírom azt is, hogy amúgy olvasni olvasom őket minden nap, és erőt merítek belőlük, és fontolgatom a választ, és örülök nekik nagyon már rögtön. Szóval írjátok akkor is, ha van válaszolatlan, ha csak sokára írtam ki a válaszolást, mert ezektől függetlenül olvasom őket, és nagyon jól esnek. És vegyetek példát Ivettről, aki szépen rövidbe jelezte, hogy olvasta, és szerette, és hogy ha majd tud, akar, lesz kedve, akkor ír nagyot is. Nem elvárás a nagy, egyáltalán, ha van, imádom, ha nincs, kibírom, de az, hogy ott van, tudatva velem, hogy elolvasta, már elég. Így tudom, hogy nem csak a vakvilágnak írok. Ezért propagálom a rövid kritikát is - szép dolog a hosszú, de ha három hónapot várok rá, azalatt ötször elfogy a lendület. Akkor már inkább a rövid láttamozás. Vagy mindkettő. Az a legjobb. :D

  ~ Büszkeségfal - egyszer ezt is el kell kezdeni ~
  Történeteket írta: HiriajuuKedvenc történetekKedvenc írók