Felhasználónév:Thyldia [Üzenet]
Regisztrálva::2010.02.14
Eredeti név:Anna
Sziasztok! Kényszeresen frissítem fél évente a bemutatkozásomat, és meggyőződésem, hogy csak egyre rosszabb lesz, na de sebaj, itt a legújabb. :D

Jó sok mindent tervezek írni, de természetesen még arra az egyre is alig tudok koncentrálni, amit már egy éve be kellett volna fejeznem... azért nagyon igyekszem, lassan, de biztosan haladok.

Szeretem a finom ennivalót, a zenét (ez lehet hagyományos koreai és kínai zene, vagy gótikus metál), én magam is játszom egy hangszeren, ez kapcsol még ki az írás mellett. Egyetemre járok, amit remélhetőleg jövőre elvégzek, és akkor már kezdem is a következőt, pedig megfogadtam, hogy én többet soha (de már most látom, hogy nem fog összejönni, szeretem kihívások elé állítani magamat, amit utólag megbánok, de aztán később mégsem :D). Nézek egy csomó sorozatot, de mégis csak Harry Potter fandomban írok, nem azért, mert nincsenek saját ötleteim, hanem van egy olyan távoli vágyam, hogy azokat majd egyszer valamikor könyv formájában írnám meg *álmodozva a távolba tekint* .

Humoros történeteket szeretek írni, nem állítom, hogy én vagyok a poénok királya, de a visszajelzések alapján nem vagyok olyan rossz a műfajban, és amúgy is sokkal könnyebb, mint egy sötét sztorit vinni, amihez idő kellene, az meg nekem köztudottan nincs, vagy ha van, akkor is ellustálkodom, úgyhogy sajnos az ilyen törekvéseimet háttérbe kell szorítanom (bár halkan megjegyzem, van egy egypercesem ebben a témában).

Egyelőre ennyi, és bátran nézzetek szét a történetek között, hátha valamelyik tetszeni fog nektek (véleményekért nem harapok ;) )

Történeteimmel kapcsolatban a ficblogomban lehet zaklatni, de írjatok bátran emailt, ha sürgős válaszra van szükség, azt előbb észreveszem. :)


Történeteket írta: ThyldiaKedvenc történetekKedvenc írók