Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2024 március 29 (péntek), 6:56

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 99 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 13:27 
Offline
Tollforgató
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 25 (csütörtök), 11:46
Hozzászólások: 338
Tartózkodási hely: HP land
Hűségeskü

________________
Név: xorina
Kor: 29
Kategória: Madam Puddifoot kávézója vagy Nagyterem

Szeretnék olvasni egy Draco/Harry/Piton történetet, de max. 16 karikásat, tehát inkább a lelki dolgokon legyen a hangsúly. :)


A történet: Harry és Draco már évek óta házasok, ám az utóbbi időben egyre több probléma merül fel közöttük. Egyik nap váratlan látogató érkezik hozzájuk Perselus Piton személyében, aki egy fontos feladattal bízza meg Harryt. (Hogy mi ez a feladat az íróra bízom, a lényeg, hogy mindenképpen Pitonnal kell tartania). A feladat teljesítése során Harry és Piton közelebb kerülnek egymáshoz. Amíg Harry távol van, Draco ráébred, hogy helyre kell hoznia a házasságukat. Akár regény, akár egy hosszabb novella formájában szeretném látni Harry vívódását a két férfi között, és hogy milyen terveket eszel ki Draco a kapcsolatuk megmentésére. Hogy végül Harry hogyan dönt, azt az íróra bízom. Remélem valamelyik MT tagnak ihlete támad az ötletemre. :)

_________________
"Draco dormiens nunquam titullandus"
Team Moly :D Mormoly :x :D Molytyúk :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 22:29 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 24 (szerda), 21:32
Hozzászólások: 36
Showja-borsa!

___________________
Név: kissen_tit
Kor: 20
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat vagy Nagyterem

Kedves Írók! :)

Egy olyan novellát vagy kisregényt szeretnék kérni, ahol a főszereplő Harry és Draco. Nem feltétlenül kell Drarrynek lennie, a romantikus szálat és a párosítást az íróra bízom :) (Azért örülnék, ha Herm vagy Harry nem Pitonnal jönne össze.) Az alaphelyzet az lenne, hogy Harryék befejezik a Roxfortot, de a sors fintora, hogy Harryt és Dracót ugyanabba az amatőr kviddicsligába veszik fel. Nézeteltéréseiket nem tudják félretenni, így mindketten repülnek a csapatból. A hír persze futótűzként terjed el, ki venné fel őket ezek után? Mihez kezdenek hőseink?
Hogy karácsony előtt vagy után játszódik, milyen személyben íródik, lesznek-e benne nagy drámák vagy rózsaszín puffancsos jelenetek, azt az íróra bízom, de a humoros részeket mindenképp pártolom ;)

Nem tudom, hogy született-e már ilyen történet, de mindenképpen szívesen olvasnám :) Remélem, lesz aki kedvet kap hozzá, mert határozottan feldobná számomra a vizsgaidőszakot!
:-D

Sok sikert kívánok minden írónak a munkához, rajtatok a világ szeme! ;)

Köszi,
Tit

_________________
"Life is like a piano: the white keys represent
happiness, and the black show sadness.
But as you go through life's journey,
remember that the black keys
also create music."


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 22:08 
Offline
Tollforgató
Avatar

Csatlakozott: 2010 március 15 (hétfő), 21:20
Hozzászólások: 422
Ezüstös derengés


___________________
Nicknév: Snapefan
Kor: 35 év
Kategória: Madam Puddifoot kávézója



Az ötlet:
Egy SS/HG történetre gondoltam.
Ron Weasley meghalt, Hermione özvegyen marad. A fia, Hugo elég tehetséges varázsló, de az SVK valami miatt nem megy neki, és a mardekárosok gyakran támadják meg. Egyik nap a visszavonultan élő Piton háza előtt átkozzák félájultra a gyereket, aki meglátja, és a segítségére siet. A srác ráveszi a vonakodó férfit, hogy tanítsa meg a védekezésre. Piton nehezen, de rááll a dologra. Hermione viszont egyáltalán nem örül annak, hogy a fiát Piton magántanítja, nem akarja a gyereket Piton közelében tudni. De aztán csak belemegy, ők pedig szépen lassan egymásba szeretnek a proffal.

A sztori hosszúságát - bár nem bánnám, ha nem lenne túl rövid -, és hogy mennyire követi a 6. és 7. rész történéseit, az íróra bízom. Legyen benne dráma, humor, és a karakterek ne legyenek OOC-k. A korhatárban nincs megkötésem, viszont a végkifejlet happy end legyen.

Remélem, felkelti valaki érdeklődését az ötletem. Üdv, és jó munkát mindenkinek. Snapefan

_________________
Kép

SSHG rajongók ide!

Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk...


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Snapefan 2010 november 25 (csütörtök), 20:33-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:09 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Tolvaj, kit színes üveggömbök közé zárt a Halál

________________
Nickneved: Lilyana
Korod: 19
Kategória: Lényegében bármelyik HP-s, MP is, csak ne legyen fullfláffos.

Az ötlet:
Mivel se angol, se magyar fandomban nem találtam, és én tökéletesen alkalmatlan vagyok a megírására, ezért egy Hermione/Grindelwald sztorit szeretnék nagyon-nagyon-nagyon.

Hermione kizuhan a Nurmengard tornyából.
Gellert lakosztályában ébred fel, ahol legnagyobb meglepetésére maga Grindelwald üdvözli: mint később kiderül, ő a lány/nő vőlegénye.
Szeretnék választ kapni arra, hogy Hermione mit keresett a toronyban, mi a valóság, ha az-e egyáltalán, és mit is akar tőle valójában Gellert.
Bukkanjon fel a Bodzapálca, a Halál ereklyéi, és az ifjú és folyton kitérő Albus Dumbledore képe. (Igen, igen, slashgyanúsan is lehet.)
Illetve, még annyit, hogy ha lehet, a történet végére Hermione haljon meg. (Ez mondjuk WVV-ben sem lenne rossz. XD) Hogy ezt öregen teszed-e vagy épp a zuhanás végére, nekem mindegy. :)
Hogy AU-e, azt is rábízom az íróra.

Ha olyanra jut, akinek esetleg volt már egy ötlete ezzel kapcsolatban, és más stílusban képzelte el, akkor annak szabad kezet adok, csak semmi csillám, és Hermione zúgjon bele Gellertbe. :)
Ha valaki ezt választja, előre is hatalmas köszönöm! :x

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 16:33 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2008 augusztus 27 (szerda), 19:59
Hozzászólások: 1
Tartózkodási hely: Leginkább Japánban lennék, vagy a Roxfortban, ám mivel mugli vagyok meg kell elégednem Tatabányával.
Név: Shophie
Kor: 16
Kategória: Nagyterem (de lehet WVV is, haúgy alakul)

Ötlet: Voldemort búvóhelyére, egy "ismeretlen világból", egy fiatal (még nem 17 éves) lány keveredik. (A miértekről és hogyanokról szeretnék részleteket megtudni, a lány lehet 7 éves is, vagy 16 is, csak ne legyen még nagykorú) Bizalmas információkat tud Voldi minden mocskos kis titkáról és valami miatt még a varázslatok se fognak rajta, így kedvenc feketemágusunk nem tudja megkínozni sem. (A miértekre és hogyanokra ismét szeretnék választ) A lány világában Voldemort, mint könyvfigura él csupán (szeretném, ha valahogy el tudná magyarázni Voldinak ezt és említsen bizonyos "Merengő"-t is, minek nincs sok köze az emléktároló kőtálhoz, annál több az úgynevezett "fanfiction-öknek)

Megjegyzés: Szerepeljen benne Voldemort, Perselus, Lucius, lehelletnyi Bella is lehet benne, játszódjon az "aktív háború" idején, de a Főnix rendjét csak emlegessék, valamint a lány csak rövid ideig maradhatna (1, mx 2 hétig).

Köszönöm ^^

_________________
Lehet, hogy a legjobb fejek a Griffendélbe járnak, de a Mardekárnak van a legjobb színe. :-P XD

Ha a hülyeség virágozna, Bimba taárnő örömében a holdig ugrálna, ha belépnék az üvegházba. XD


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 14:38 
Offline
Sztorihajhász
Avatar

Csatlakozott: 2009 augusztus 10 (hétfő), 13:28
Hozzászólások: 1548
Tartózkodási hely: Metallicar
Nicknevem: Nemámka
Korom: mire elindul az Üst, 17
Kategória: háát, kevés WVV és MPK keveréke, szóval legyen Nagyterem, slash.

Abban az évben járunk, amikor Siriusék végzősek. Black a Roxfortban már két éve egyre többet találkozik/beszélget/lóg az öccsével (mivel a szökése óta nyaranta egyáltalán nem látják egymást), akivel tényleg a legjobb testvéri kapcsolatban vannak. Regulus elhatározza, hogy bevallja bátyjának, meleg, ráadásul Remus Lupin a kiszemeltje. Sirius pedig elfogadja, és segít összehozni őket. Csak aztán közben ő szeret bele Remusba... Az íróra bízom, végül Remus kit választ :) Hepiendnek örülnék, meg talán annak, ha Sirius rájönne, neki bizony semmi keresnivalója a fiúknál, csak kíváncsi volt :D
(amúgy ha gondolja az író, beleszőhet olyan jeleneteket is, amelyben a mardekárosok gúnnyal/átkokkal fellépnek az ellen, hogy Regulus nagy Griffendél-barát [azt NEM tudják, hogy meleg.]. de itt most tényleg ők a sötét oldal, szóval kapják meg a Tekergőktől [akik megússzák büntetlenül], ami jár nekik :twisted: )

Szerintem simán tekintsünk el itt attól, hogy Remus vérfarkas, Reg meg halálfalópalánta :) csak legyen humoros és romantikus ^^ köszönöm!

_________________
NON TIMEBO MALA
S.T.I.R.D.
Az igazi meséknek sosincs végük.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 22:54 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 23 (kedd), 22:19
Hozzászólások: 1
Csak a miénk

___________________
Nicknevem: Heulwen
Korom: 18
Kategória: Madam Puddifoot vagy Nagyterem (kevés humorral fűszerezve)

A továbbírás továbbírása.
Elkötelezett snarry olvasóként újra a kedvenc fordításom végére értem, s immáron sokadik alkalommal pillantottam meg a Vége feliratot. De mi vár hőseinkre ezután?
Biztos vagyok benne, hogy ezen sok író és olvasó elgondolkozott már. Persze sugallatokból kaptunk bőven, tehát tegyük fel, hogy Harry és Perselus az első közösen eltöltött nyarukat Görögországban, Santoriniben töltik, egy romantikus nyaraláson.
Tudni szeretnék utazásuk és a nyaralásuk körülményeiről, visznek-e magukkal valakiket, hogy fedezik fel a tengerpartot (és a szőlőskerteket meg a múzeumokat ;P), és milyen meglepetéseket tervezget még Harry kedvenc bájitalmesterünk számára.
Egy könnyed történetet szeretnék olvasni, hosszát az íróra bízom (kb. kisregény hosszúságút esetleg).
Remélem ezt a leírást elfogadják a szervezők. Köszönöm.

Ui.: Konkrétan az Idő-járás című Snarry fordításról és annak folytatásáról van szó. De Tira Nog egyéb művei (pl. Noktürn) is "hasonlóan" fejeződnek be.
Az íróra bízom, hogy ezek folytatását írja-e meg vagy egy teljesen új művet ilyen alappal.


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Heulwen 2010 november 24 (szerda), 17:04-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 19:58 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2009 május 13 (szerda), 20:55
Hozzászólások: 10
Név: Showbiz
Kor: 18
Kategória: Madam Puddifoot vagy Nagyterem

Én régóta vágyom egy Lucius/Narcissára, szóval nagyon örülnék, ha valamelyik írónak bejönne az ötletem. A cselekmény az esküvő után kezdődne, tehát nem a megismerkedésüktől, egyébként pedig szigorúan nem angst. Nem vágyom nagy szerelmi fellángolásra, de azért valami kis szimpátia lehetne köztük, végül is hasonló módon nevelték őket. Szeretném, ha Piton is kapna benne valamilyen szerepet. Szólhat a dolog a magánéletükről, amibe akár enyhe humort is lehet csempészni, vagy valami halálfalós ügyről. Utóbbi miatt tettem ki a Nagytermet is. (Az sem volna utolsó, ha a karakterek Rowling-hűek lennének, mert bár szeretem a Malfoyokat, kevesebb izommal és gyönyörűséggel izgalmasabbak nekem. :) )

_________________
"Ahol most állunk, a romok között a vaksötétben, bármit felépíthetünk." /Chuck Palahniuk/

Imagine - Add magad!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 16:29 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 07 (vasárnap), 13:15
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: Hápburg :)
Név:RainbowReka
Kor: 15
Kategória: Madam Puddifoot vagy W.VV.

Hali! Szeretnék kérni egy Draco-Sirius-Perselus ficet. Gondolat: Draco valahogy visszamegy az időben és az akkori Dumbi elintézi, hogy maradhasson, amíg ki nem találnak valamit. A kismalfoynak egyre jobban bejön Sirius és Pers is, de ők inkább Luciusra buknak (ez persze idővel változhat) ;és mivel Draco nagyon hasonlít rá mindketten tőle kérnek segítséget a meghódításához.

A végkifejlet mindegy, Draco maradhat/visszamehet és ha marad akkor bárkit választhat.

_________________
"Minden sorsdöntő dolog a csakazértis-ből jön létre. "- F. Nietzsche


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 10:48 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 22 (hétfő), 19:07
Hozzászólások: 14
Factum fieri infectum non potest I

_________________
Nicknév: Meli
Kor: 31
Kategória: Én Nagyteremnek mondanám, de bizonyára megvalósítható Madam Puddifoot és Sötét varázslatok kategóriában is. Egyik sem zavarna.

Az alapötletem a következő: Lucius Malfoy sok mindent elkövetett már Voldemort parancsára, és természetesen ha saját érdeke volt a tét, akkor sem tétlenkedett. Közben ellenségeket is begyűjtött szép számmal, akik közül az egyik úgy dönt, ideje elégtételt venni. Felfogad pár embert, hogy ejtsék foglyul a számára Dracót, hogy végre Lucius is megtapasztalja, milyen az, ha elveszít valakit. A fián rajtaütnek és elhurcolják.
Én úgy képzeltem, hogy a terv kieszelője egy hétköznapi ember volt, akitől Malfoy és Voldemort elvették a szeretteit, ezért keserű, némileg megőrült. Ezek után egyrészt szeretném látni, milyen követ mozgat meg Lucius, mit hajlandó megtenni azért, hogy visszakapja örökösét, másrészt, hogy miként viseli Draco a fogságot, amely során ismét szembesül apja tettivel, annak következményeivel. Nem akarok én nagy kínzási leírásokat látni, vagy bármi ilyesmi, bár azért szeretném, ha történne valami, esetleg lelki terror. Bár a foglyul ejtő végezni akart Dracóval, örülnék, ha valahogy kikeveredne a bajból, hogy ne ő fizesse meg apja bűneit.

És akkor az ötletemben az lenne még a csavar, hogy slashként is nagyon szívesen olvasnám, ha esetleg az író, akinek megtetszik, inkább úgy írná meg. Ebben az esetben az elrablás körülményei annyiban változnak, hogy egy barátságos kviddicsmeccs után, az öltözőben támadják meg Dracót, aki azonban nincs egyedül, ugyanis apja eszméit a háta mögött hagyva barátságot kötött Harryvel. Harry természetesen igyekszik segíteni, ám végül mindkettejüket elviszik. Innentől pedig közösek a megpróbáltatásaik, Harry nem hagyja magára Dracót, bár vele nincs dolga a bosszúállónak. A körülményeket az íróra bízom. Szeretném, ha tisztáznák mit éreznek, hogy ketten együtt éljék túl, és a múltat végképp maguk mögött hagyják.

Remélem elfogadják így a szervezők. Köszönöm szépen.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 10:06 
Offline
Írópalánta
Avatar

Csatlakozott: 2007 szeptember 28 (péntek), 14:40
Hozzászólások: 247
Tartózkodási hely: gép előtt reggeltől estig :D
Nicknév: lulla
Kor: 18
Kategória: Talán leginkább a Nagyterembe illik

Huh, hát remélem hogy sikerül normálisan megfogalmaznom. Elég összetett, igazából úgy lenne az igazi, ha az egyes szemelvények külön fejezetet kapnának.
Olyasmire lennék kíváncsi, miként viselkednek az egyes családok krízis helyzetben. Például, Ron és Hermione most várják második gyermeküket, ám Hermione veszélyeztetett terhes, ezért óvni kell az idegeskedéstől, nem ehet meg mindent, stb. Aztán Harry és Ginny büszkék gyerekeikre, szép az életük, ám teszem azt egy nap James komolyan megsérül kviddicsezés közben, és hogy mi mindent megtesz Harry, hogy a legjobb kezelést kapja, hogy segítsen átvészelni fiának, nem is tudom, mondjuk egy ideiglenes bénulást. Vagy Teddy bár mindig számíthatott Harryre, nagyszülei sokat jelentenek neki, ám nagyapja nemrég életét vesztette, s hogy Andromedával hogyan vészelik át a gyászt. Esetleg Malfoyéknál pedig egy zsaroló okoz gondot, ami Scorpiust is érinti.
Ezek csak példák, ilyen kis életképekként szeretném látni, és a gondokat is nyugodtan kitalálhatja az író, engem leginkább a különböző családok reakciója, viselkedése érdekel egy-egy nehéz helyzetben. Hiszen más mentalitás, Ronék esetében ugye ott az egész Weasley família, nem is ragozom tovább.

Ha valakinek megtetszene, nagyon szívesen fogadnám a történetet. Köszönöm. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Kívánságom hozzád szól, ó Merlin!
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 1:51 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2008 november 10 (hétfő), 18:34
Hozzászólások: 5
Tartózkodási hely: Perselus fintorogva figyeli, amint a muglivacakkal foglalatoskodom(helyette:P).:)
[A sok zárójel és a tagolás miatt (is) tűnik hosszúnak.]
Nicknév: Rebeca Piton
Kor: 17
Kategória: Sötét varázslatok(ugye a gyilkos én....) vagy, amit kitalálsz ;)

Kívánság:
Perselus Piton/Saját szereplő.
Perselus Piton lassan már megőrül, ugyanis az iskola egyik legperverzebb, tizenöt éves lánykája folyton a nyomában jár, mondván a Professzor felettébb érdekes ember és meg akarja ismerni. A véletlennek (a lánynak) köszönhetően kénytelenek X időt együtt tölteni, melynek következtében szépen lassan egy roppant erős barátság alakul ki. Majd 2-5 évvel később a lánynak valamilyen inger hatására (pl.: személy, illat, hang stb.), előbújik addig rejtegetett sötét(gyilkos) énje és múltja.
Vajon képes lesz ezután Perselus mellette maradni, talán még bele is szeret? Vagy már szereti, csak képtelen bevallani? Nos, mellette maradni sajnos kénytelen, hisz ki más menthetné meg a varázslóvilágot egy újabb pszichopatától, mint a hozzá legközelebb álló ember?
De még is....hogyan?

Tisztelettel és köszönettel: Rebeca Piton

U.i.(P.s.):
Tudom, eddig is sokat beszéltem, de lenne három kikötésem (ha lehetek ilyen szemtelen). Szeretném, ha az együtt töltött X idő eléggé részletesen lenne le írva, az utána következő időszakot, már rád bízom. :) Plusz még azt szeretném, hogy Perselus szerelmes legyen belé, és a világ megmeneküljön.
De, hogy mi lesz a végkifejlet tragikus, romantikus, komikus....?
Ez már csakis rajtad áll. ;)

_________________
Üdv.: Rebeca Piton
,,Kövezzetek meg, ha kell, de véleményem nem rejtem el!"
,,Ne versenyezz az idiótákkal, mert legyőznek a rutinjukkal!"


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 22:25 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 május 19 (szerda), 10:41
Hozzászólások: 4
Félelmek nélkül

____________
Név: tristis
Kor: 20
Kategória: Madam Puddifoot/Nagyterem

Nekem is lenne egy kívánságom, remélem valakinek meg fog tetszeni. :)

Snager történetet szeretnék. Piton egyre gyakrabban érzi magát rosszul, de makacssága miatt, hogy tud gondoskodni magáról, odáig fajulnak a dolgok, hogy egyik órája közepén elájul, majd a Szent Mungóban ébred, ahol a gyógyítója Hermione. Rá vár a nehéz feladat, hogy elmondja a professzornak, halálos beteg, és már csak rövid ideje van hátra. Hogy reagál Piton, mit tesz annak érdekében Hermione, hogy a férfi hátralévő idejét szebbé, könyebbé tegye? Nem bánom, ha sírós történet, csak hitelesek legyenek a szereplők, a romantikus vonulathoz sem ragaszkodom, ha az író nem szeretné, de persze nem bánnám. ;)

Remélem, valakinek tetszeni fog az ötletem, és megvalósítja!

Minden írónak sok sikert, nagyon várom az alkotásaitokat! :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 22:21 
Offline
Fanficbúvár
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 26 (csütörtök), 1:17
Hozzászólások: 582
Tartózkodási hely: Salgótarján
Tótágast áll a világ

_____________
Név: Xwoman
Kor: 27
Kategória: mondjuk Nagyterem, de ha más HP-s kategória lesz belőle, azért sem fogok reklamálni

Kedves írók! Ez lenne az én sztorialapom:

Hermione éjszakánként eltünedezik, ezért Harry és Ron kíváncsiságból az egyik alkalommal a nyomába ered. Még a suliban összefutnak Pansyvel és Blaise-zel, ők viszont Dracót követik, aki szintén éjszakai vándorútra indul mostanában. Szeretném tudni, hogy az így megalakult nyomozócsapat hogy tud együttműködni (tud-e egyáltalán), és hogy mi Hermionéék titka (ami, ha lehetséges, ne csak az legyen, hogy összejöttek és randizgatnak. Benne lehet ez is, de ne ez legyen a nagy titok lényege). Viszont szeretnék meglepődni Harryékkel együtt. A titok lehet vicces, megható, sötét és borzongató, a lényeg az, hogy ne legyen sablonos.

_________________
"Nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani" - Fülig Jimmy

Xwoman csigaháza


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 19:12 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 22 (hétfő), 18:52
Hozzászólások: 11
[url=http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=82350]Szenvedély[/url]

________
Név: kekelilla
Kor: 19
Kategória: Nagyterem/Madam Puddifoot
Hahó, kedves idegen!
Először is egy idézet: "Szenvedély. Egy hatalmas erő, ami akkor is emlékünkben él, mikor már régen elhamvadt. Egy csábító vágy, ami váratlan szeretők karjaiba taszít minket. Egy mindent elsöprő érzelem, ami ledönti a falat, amit a szívünk védelmére emeltünk. Egy olthatatlan szerelem, ami újra és újra fellángol, hiába is próbáltuk hamu alatt tartani. Igen. Minden érzések közül a szenvedély az, ami értelmet ad annak, hogy élünk, és mentséget arra, hogy elkövetünk mindenféle bűnt."
Itt 5 féleképpen definiálták a szenvedély fogalmát. A kérésem a következő: szeretnék egy 5 fejezetes kisregényt, melynek Hermione áll a középpontjában, és az 5 meghatározás egy-egy férfihez kapcsolódik. Az 5 karakter: Draco, Piton, Harry, Ron és Blaise. Kérlek, ne legyen semmi perverz (Hermione ne legyen egyszerre öt férfival), de a szexuális tartalom nem zavar, sőt :D Lehet, hogy Hermione különböző életszakaszaiban kötődik egy-egy pasihoz, de nem is kell mindegyikbe szenvedélyesen beleszeretni, lehet ez egészen más féle vonzalom is (pl. szenvedéyes élet-, vagy tanulásszeretet.) A fejezetek legyenek különállóak, de örülnék, ha valamilyen motívum mégis összekötné őket. Remélem elég egyedi a kívánságom ahhoz, hogy valaki lecsapjon rá :)
Köszönettel: Kekelilla
Ui.: Ha van időd, energiád és ihleted rá, szívesen látnék egy epilógust, amiből kiderül, hogy melyik kapocs vált tartóssá, a szenvedély elmúlása után is
Ui2.: Kérlek mellőzd a becézéseket, pl. Hermi, Mione
Köszi :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 17:58 
Offline
Sztorihajhász
Avatar

Csatlakozott: 2009 június 28 (vasárnap), 20:20
Hozzászólások: 2157
Tartózkodási hely: Kells
Átváltozások(k)

_______________
Név: Robin Mors
Kor: 23
Kategória: Privet Drive

Remélem nem lett túl részletekbe menő:
Hős sárkányölő lovagunk egy átdorbézolt éjszaka után nőként ébred. Ha ez még nem lenne elég, az amúgy rossz, meglepetésekkel való ébredés után egész nap rájár a rúd. Ráadásul az épp soron következő sárkány sem hajlandó vele megküzdeni, mert ciki egy lánnyal verekedni, és a haverjai évszázadokig emiatt szekálnák.
A történet természetesen, már csak a szituációból adódóan humoros legyen. Azt az író döntésére bízom, hogy mi legyen a sárkány és a lovag(hölgy) közötti megoldás, és kiderül-e, hogy miért változott át.
:)

_________________
"I see God in birds, and Satan in long words"
Kép Kép Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 17:14 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 21 (vasárnap), 17:49
Hozzászólások: 1
Rendhagyó karácsony

_____________
Név: Shax
Kor: 21
Kategória: Nagyterem

Kedves írók!
Én egy humoros, vidám, meghitt karácsonyi történetra gondoltam:
Harry Potter 4-5 éves, amikor is karácsony napján megszökik Privet Drive-ról. A kóborlása során Draco Maldoyjal találkozik össze, aki szintén eljött otthonról, mert mindenki csak a karácsonyi bállal foglalkozott. A két kis csavargóra végül morcos Piton talál rá (aki utálja a karácsonyt és a nagy felhajtást körülete), hazaviszi őket nem is sejtve hogy felforgatják a magányos, csendes karácsonyát. Azonban akkor döbben meg igazán amikor a kis Harry megkérdezi tőle hogy a Télapó létezik-e? :)

Előre is nagyon-nagyon köszönöm ha valaki megírja!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 15:33 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2010 január 10 (vasárnap), 15:59
Hozzászólások: 167
Tartózkodási hely: a betűk felett
Szerelem/gyerek

______________
Név: Emily Piton
Kor: 20
Kategória: Madam Puddifoot

Kedves írók!

Íme az én kérésem, ötletem:
Harry Potter kviddics sztár, megrögzött agglegény, aki vidáman éli életét, még nem egyszer váratlan meglepetés nem éri az ajtaja előtt: egy mózeskosárba csomagolt kislány. Mit kezd az eddig party élet élő srác egy kisgyermekkel? Végül egy olyan személytől kapjon segítséget, akire senki sem számítana, Pansy Parkinsontól, aki a Szt. Mungo gyermekosztályán dolgozik. A történet központjába Harry szerencsétlenkedése kerüljön, ahogy az sem tudja mit kell tenni, de közben jöjjön össze Pansyvel. Egy romantikus, vidám történetet szeretnék Harry-Pansy főszereplésével (+ a kislány), mert olyan kevés van belőlük.

Remélem valakinek megtetszik az ötlet és megvalósítja. Előre is köszönöm neki!

Üdv
Emily Piton

_________________
Egy megrögzött HP-fan, fanfiction zabáló :-)

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 15:06 
Offline
Fanficbúvár
Avatar

Csatlakozott: 2009 október 23 (péntek), 14:49
Hozzászólások: 595
Tartózkodási hely: Dracii szívének a csücskében (L)
Stella Irving feljegyzéseiből

_______________________
Név: Juju
Kor: 15
Kategória: Nagyterem

Nos akkor az ötletem: tegyük fel, hogy a Malfoy családba kívételesen az elsőszülött, nem fiú hanem lány. Kíváncsi lennék,hogy Lucius és Narcissa hogyan törödnek a lányukka adig amig Draco meg nem születik illetve,hogy útána hova kerül a családiranglistán. És,hogy közte és Draco között milyen a testvéri kapcsolat? Szerettel teljes vagy teljesen más? És a legfontosabb,hogy varázslóvilág tudd-e a létezéséről?
S még egy apróság: szeretném ha a főszereplőnő ne legyen naagyon mártír. A többit az íróra bízom :)
SzerK: óh, és fanfic hangulata -ha lehet ilyet is kérni^^ - ne legyen túl komor vagy drámai.

És én is köszönöm a lehetőséget :)

_________________
Büszke Dracoista papnő :x
Draco Qupidója hogy, a papnők és Harry szerelme olthatatlan legyen :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 13:06 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 22 (hétfő), 12:48
Hozzászólások: 2
Kinn a farkas...

__________________________________
Sziasztok! Én is megpróbálkoznék, hátha.

Név: Barta
Kor: 24
Kategória: Nagyterem

Az ötletem a következő lenne: AU, mondjuk rá, hogy a hetes könyv nem mérvadó. Remus állapota a legutóbbi csatában bekapott átok miatt romlik, ami a farkas kórt illeti. Egyre nehezebben tűri a telihold közeledtét és az átváltozást, ezért áthidaló megoldásra lenne szükség. Harry - aki mondjuk valamely hírszerzői, felderítő feladatot lát el általánosságban a Rend számára, hogy pontosan mit, a megvalósítóra bízom - jár el hozzá, hogy időről-időre támogassa, segítsen neki, ám az ő tudása ehhez kevés. Perselus Pitonhoz fordul, aki kissé kétes útjait járja segédével, Dracóval, s bár mindketten a világos oldal győzelmét akarják, ritkán érintkeznek Harryvel információ csere végett.
Tehát valami olyasmit szeretnék, hogy Remus mellé bekerülnének ők hárman is egy házba, Perselus kotyvaszt, Draco és Harry többnyire veszekszik, de ha szükség van valamire, amit meg kell szerezniük mondjuk hozzávaló terén, együtt dolgoznak. Eljárnak, stb. Örülnék, ha Drarry szál szövődne, de ha valaki olyannak tetszene meg az ötlet, aki nem szívesen ír slasht, nem baj, ha csak barátok vagy bajtársak lesznek.

Hűha, már elég sokat írtam, remélem nem számít majd túl részletesnek. Szeretném, ha azért javulna Remus állapota és Perselus is szerephez jutna, de Harryék kalandját, a kúrát, hogy közben ki-ki mit csinál és mi az érdeke, azt az íróra bízom. *hadarja el még azért gyorsan*
Köszönöm szépen a lehetőséget. :)

_________________
- És te mitől félsz a legjobban, Harry? – Perselus hangjában tiszta érdeklődés csendült.
A fiatalember komoran elmosolyodott, ahogy a fekete szemekbe pillantott.
- Attól, hogy azt álmodom, tudok aludni. /mellons/


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 23:35 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2008 augusztus 11 (hétfő), 9:33
Hozzászólások: 141
Tartózkodási hely: Pest
Éljen a király?

_____________
Név: Per
Kor: 16
Kategória: Sötét Varázslatok

Sötét középkor, Anglia. A birodalomban meggyilkolták az aktuális uralkodót, és kevesen sejtik, hogy a magát felkenő újdonsult uralkodó követte el a tettet. Káosz, teljes erkölcsi válság uralkodik az országban a zsarnok király idejében, és még ellenségeik is ezt az időt válaszják a támadásra. Ki más venné magára a rend helyreállítását, mint a legnevesebb tanoda működtetője, a városi tanács feje? Kit használna fel céljai eléréséhez, mint két legjobb tanítványát?

A szereplők megválasztása kötetlen, de azért ne legyen túl abszurd. (az én elképzelésem a Dumbledore, Piton, Harry hármas lenne, de ezt nem kell figyelembe venni) Terjedelem sem számít. Annyit kérnék, hogy ne vagy csak elenyészően tartalmazzon szerelmi szálat, és hogy birtokolja valaki a varázslás erejét. Hogy ez az egész népre vonatkozik, vagy pár emberre, esetleg egy társadalmi réteg titokban gyakorolja a mágiát, megint csak az író dönti el.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 23:16 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2008 szeptember 14 (vasárnap), 18:40
Hozzászólások: 9
Név: Dongo
Kor:: 18
Kategória: Nagyterem,de lehet humoros, vagy épp ellenkezőleg, komor is

A történet alapváza (csak hogy egy picit nehezítsük Roncimonci dolgát), hogy Ron a háború során otthagyja barátait, eltűnik,ezért kitaszítottá válik a társadalomban, míg Malfoy átáll a jó oldalra és Hermione vőlegénye lesz. És itt tér vissza Vöröske Britannia zöldellő szigeteire. Találkozik a régiekkel, és el kellene nyernie bocsánatukat. (De légyszi, ne olyan indoka legyen, h titokban ő volt az ellenállás feje, csak nem akarta veszélyeztetni szeretteit, meg hasonlóa) Nekem az is megfelel, ha berezelt, de akkor érje el, mi, olvasók is megbocsássunk.Örülnék neki, ha végre egyszer Ron hódítaná meg Hermionét Dracótól és nem fordítva :)
Ja és ha lehet, a karakterek ne nagyon legyenek OOC-k

Off: ezt a kívánságomat már felraktam egyszer a ,,Amiket én szívesen olvasnék" topicba, (páran jeleztek is, de gondoltam így biztosabb, az álomtörténetem megvalósulása:) )remélem ez nem gond, de ennek ellenére tényleg nagyon örülnék neki!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 23:05 
Offline
Sztorihajhász
Avatar

Csatlakozott: 2010 június 05 (szombat), 23:21
Hozzászólások: 1636
Tartózkodási hely: pont ott
Név: Sirius Black
Kor: 14
Kategória: Crossover
Arról lenne szó, hogy éppen a végső csata zajlik a Roxfortban, a Hp7 szerint. Harry és Voldemort már egymást kerülgetik, minden szem rájuk szegeződik. Ám ekkor hatalmas robbanás rázza meg a Roxfortot. Az iskolába belezuhant egy köztársasági támadócirkáló. Mindenki kirohan az udvarra emgnézni mi történt. A romboló a Roxforthoz képest hatalmas, tehát mindenki elképed. Valaki észreveszi, hogy szeparatista landoló egységek is érdekznek (persze ezt ő nem tudja mi, szerinte csak repülő valami) Kérdés, hogy a klón-droid csata beleszól-e majd a varázsló-halálfaló csatába. Mert mivel nagy serege van mind a klónoknak, mind a droidoknak, mindkét varázsló oldal a saját oldala mellé akarja őjket állítani. Remélem nem lettem túl hosszú

_________________
Sword Art Online: http://swordartonline.5mp.eu/web.php?a=swordartonline


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 22:44 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2009 június 09 (kedd), 18:19
Hozzászólások: 7287
Tartózkodási hely: Lengyeltóti
Űrhajótöröttek

___________________
Név: G Lamaro
Kor: 39
Kategória: Crossover

Egy Harry Potter - Star Wars crossovert szeretnék kérni.
Valamilyen (űr)baleset során olyan erők lépnek működésbe, melyek Obi-Wan Kenobit, Anakin Skywalkert és Ahsoka Tanót kicsiny bolygónkra repítik, egész pontosan Roxfortba, a roxforti csata napján. Hogy pontosan mikor, azt az íróra bízom. Fénykardjaik, lévén elektromosság van bennük, nem működnek.
Anakin megpróbálja megjavítani őket, Obi-Wan tájékozódni próbál, Ahsoka pedig hozza a formáját, és csatlakozik a fiatalsághoz. Közben beindul/zajlik a csata.
Vajon mit tesznek "vendég" hőseink? Hogyan boldogulnak a varázslók csatájában? Milyen kalandokba sodorja őket Anakin és Ahsoka megmentési kényszere, segíteni akarása, és Obi-Wan engedékenysége? (Voldemorttal ne szálljanak szembe Obi-Wan tanácsára, de a halálfalók közt okozzanak némi felfordulást.)
Akciódús, humorban nem szűkölködő írásra gondoltam. :)

Szerk.: Utólag jutott eszembe egy alternatíva: Harry valóban meghal az Adavától, és a másik jelen lévő kiválasztott, Anakin (és társai) veszi(k) át a helyét. Mihez kezd(enek) Voldemorttal és a halálfalókkal? Mit szól Voldemort, amikor megtudja: hiába likvidálta Harryt, kapott helyette egy másik kiválasztottat. :)


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G Lamaro 2010 november 23 (kedd), 2:05-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 21:48 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 21 (vasárnap), 21:29
Hozzászólások: 70
Őrült vakáció

_________________
Név: Enoia
Kor: 19
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat vagy Nagyterem, ezt az íróra hagyom

Maga a történet: Teddy Lupin nehéz fába vágja a fejszéjét: Harry kérésére belemegy abba, hogy elvigye egy hétre nyaralni a három Potter gyerkőcöt, annak ellenére, hogy a fiúk ki nem állhatják egymást, és ott tépik egymást, ahol érik. Valójában egyiküknek sincs kedve ehhez a "kényszerpihenőhöz", de persze a szülők szava szent. (Jamest olyan 16 év körülinek mondanám a történet kezdetekor, így Albus ugye 15, Lily 13.)
De mi történik akkor, ha a nagy nyaralás alatt Jamesnek hirtelen nyoma veszik? Ekkor indul meg a nagy kutatás a legidősebb Potter gyerek után... nekivághatnak csak hárman a kutatásnak, de örülnék, ha az unatkozó Malfoy örökös is feltűnne a színen, esetleg más szereplők. Lehet ez régi, vagy új generációs szereplő, akár saját fejből kipattanó, ezt a szerző fantáziájára bízom.
Fontos jelszó lehet még továbbá: A szülőknek egy szót se!
Plusz egy-két apróság: Ha a kedves írónak valami olyan ötlete támad, felőlem beleszőhet slash szálat is, csak végül Scorp fiam ne Lilynél kössön ki. Vagy Rose-nál... köszi. (:


A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Enoia 2010 november 22 (hétfő), 23:39-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 21:33 
Offline
Könyvmoly
Avatar

Csatlakozott: 2008 április 12 (szombat), 20:04
Hozzászólások: 938
Név: Zsuzsee
Kor: 16, de mire eljön a leadási határidő, már 17 lesz belőle!
Kategória: Weasley Varázsvicc

A történet pofonegyszerű: Dumbledore Serege, a Főnix Rendje, és a halálfalók csoportja (beleértve az ifjabbik nemzedéket, Draco, Blaise, stb.) közös szilveszteri partin vesznek részt, melyet a Weasley ikrek szerveztek a Grimmauld tér 12-ben. A buli fergeteges, és persze másnap reggel senki sem érti, Sirius anyjának képe miért van teleaggatva alsónadrágokkal, hogy kerül Voldemortra McGalagony skótkockás pizsamája, és hova tűnt Lucius és Sirius?

Az egész lényege a Lucius-Sirius szál lenne, hogy tényleg slash, vagy csak túl részegek és nem nézik ki a másik, az mindegy, illetve hogy mit csinálnak, mi történik velük, azt sem határoznám meg. Ébredhetnek egymás mellett, és nem értik mi történt, vagy akár lelkizhetnek illuminált állapotban egész éjjel, sírhatnak egymás vállán, sopánkodhatnak Dumbira és Voldemortra. Nem kötném ki, hogy novella vagy több fejezetes dolog, amennyi jön! Feel free, azaz variáljon a bevállalós író kedvére a többi szereplővel a háttérben!

_________________
"I believe there are forces you don't wanna mess with. Like me."

"Ay, every inch a king!"

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 21:30 
Offline
Fanficbúvár
Avatar

Csatlakozott: 2010 október 04 (hétfő), 20:50
Hozzászólások: 571
Tartózkodási hely: Megrekedve ég és föld között.
Túráztass meg!


_________________________
Név: GirlGroup
Kor: 15
Kategória: Privet Drive

Én egy romantikus történetet szeretnék kérni. Egy lány, aki régebben dobott egy srácot, és később kiderül, hogy mégis ő az igazi számára, de hiába próbálkozik, egyre messzebb sodródnak egymástól. Ez lenne az alaptörténet. Bonyodalmakat meg hasonlót nem is írok, hogy szabad kezet kapjon a kedves író, a végeredményt, hogy happy end lesz, vagy sem, azt is az íróra bízom. :D

Köszi! :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 21:30 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2009 május 18 (hétfő), 12:55
Hozzászólások: 3208
Csak annyit mondott: vaú

_______________
Név: Cold Russel
Kor: 19
Kategória: WVV vagy Nagyterem

Hősünk Draco Malfoy (de bárki mást is elfogadok Hermionén kívül), akit valamilyen stikli miatt kivet magából a varázsvilág, a pálcáját elkobozzák, a vagyonát lefoglalják, satöbbi. A muglik között kell tehát boldogulnia, akiket eleinte megvet, de aztán megsajnálja szegény védteleneket, és miután rájön, hogy bizonyos varázslatokat pálca nélkül is képes elvégezni, Nagy-Britannia saját szuperhősévé válik.

A végkifejlet tetszőleges lehet, szerelmi szál (csak ne slash legyen), humor vagy épp horror bátran jöhet. Előre is köszönöm annak, aki kiválaszt :)


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cold Russel 2010 november 21 (vasárnap), 21:37-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 21:28 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2009 október 19 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10
Tartózkodási hely: Hol itt, hol ott.....most éppen valahol.
D.T. avagy Dumbledore Tréningje

______________________________
Nicknevem: Nusika93
Kor: 17
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat
Kívánság...
....Dumbledore elhatározza, hogy ideje egy kissé összeráznia a csapatot a Voldemort - elleni háború után, ezért elviszi a tanárokat, és néhány diákot egy csapatépítő tréningre. Hogy hova, azt az íróra bízom. Lehetőség szerint legyen benne néhány fanfiction "alappár" (pl. lehet Drarry, SS/HG, Ron-Lavender, MM/AD.... amelyiket az író választja - de lehet mindegyiket is belecsempészni :D), és sok-sok agyament humor, fárasztás.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 21:18 
Offline
Sztorihajhász
Avatar

Csatlakozott: 2010 február 07 (vasárnap), 20:42
Hozzászólások: 2197
Tartózkodási hely: Nógrád megye, azon belül Nógrádmegyer:)
Angyalom, angyalom

____________________
név: Menerwen
kor: 16
kategória: Privet Drive

Én egy PD-s történetet szeretnék, ami egy olyan lányról szól, aki kicsi gyermekkora óta látja az őrangyalát, de nem tudja, hogy mi ő valójában. Amikor a lány életében megjelenik a szerelem, az angyal szülői féltékenységgel óvja a lányt, de közben fény derül a „titkára”. Azt, hogy hogyan reagál a lány, és hogy végül mi lesz a románcból, és minden egyebet az íróra bízok. :)

_________________
"Az igazság Egerben van... hiszen borban az igazság, márpedig az van errefelé." by: Joan


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 20:43 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
név: Lionela
Kor: legyen elég hogy 20 fölött (jóval...)
Kategória: Crossover

A mesék/filmek/könyvek/animék/stb. nagy gonoszai gyűlést tartanak, ahol amellett hogy mindegyik egyfolytában a saját balszerencséje miatt morog (ám természetesen ők sohasem hibásak semmiben), megpróbálnak egy mindent elsöprő, közös stratégiával előállni, hogyan győzhetnék le a jó oldalt, és hogyan dönthetnék meg a "a végén mindig a jók győzedelmesednek" elvet.
Amit egyikük se sejt, hogy a gyűlésük helyszínének közvetlen szomszédságában maguk az olyannyira gyűlölt jó hősök is épp a saját gyűlésükön ülnek, a téma természetesen: "melyikünk a nagyobb hős, és hogyan mentsük meg a világot (és tiporjuk sárba a gonoszakat)".

A gyűlések szereplőit az író maga választhatja, annyi kikötésem lenne, hogy legalább 5 különféle film/könyv/anime/stb. gonosza és annak jó ellenpárja jelenjen meg (bár minél több, annál murisabb).
A gyűlés végkimenetelét és eredményességét is az író fantáziájára bízom, ahogy azt is, hogy észreveszi-e egymást a két oldal, vagy sem.


És mint a fent leírtakból kiderül, itt egy elborult, vicces sztorinak kellene születnie eredményül. :D

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 20:39 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 21 (vasárnap), 18:53
Hozzászólások: 13
Név: Juli86
Kor: 24
Kategória: Nagyterem vagy Sötét Varázslatok

Voldemort átvette az uralmat Európában és éppen Nagy-Britannia ostromára készül. Tél közepén a fővárosába érkezik egy fiatalember, aki a nagy hírű udvari bájitalmestertől, Perselus Pitontól vár segítséget, ugyanis a megvakulás veszélye fenyegeti. A fiú Harry, aki évekkel ezelőtt otthagyta a háborút és fejvadász/bérgyilkos/tolvaj/kincsvadász a birodalom távoli részén. Ó és Perselus Remusszal él együtt. :-D

Hogy mi történt eddig Harryvel és a többiekkel, hogy mi lesz a sorsa neki és a varázslóvilágnak, az az író dolga.

Nagy vágyam teljesülne, ha valaki megírná ezt a történetet. Régóta motoszkál bennem az ötlet, de én nem vagyok jó író és nincs bátorságom belevágni az írásba.

Előre is köszönöm, ha valakitől ezt az ajándékot kapom. :-)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 20:01 
Offline
Sztorihajhász
Avatar

Csatlakozott: 2009 február 17 (kedd), 8:55
Hozzászólások: 2044
Név: Aryanna
Kor: 14 - hálás lennék, ha ezt nem vennétek figyelembe
Kategória: Nagyterem

A nagy csata után vagyunk, Luna Lovegood tizenöt hosszú éve egy árva szót sem szól. Az okát senki sem tudja, így a barátai végső elkeseredésükben bezárják őt és Draco Malfoyt egy sötét szobába, remélve, hogy Luna nyelve végre megered. A tehetetlenség nagy úr.
Néha humoros, inkább elgondolkodtató, lélektani alapokra alapokra épülő novellát/kisregényt szeretnék. Az pedig, hogy Luna beszél-e majd? Az íróra bízom, hogyan veti papírra, már ha lesz olyan, aki megteszi :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 19:53 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2010 március 28 (vasárnap), 13:00
Hozzászólások: 6534
Tartózkodási hely: Neverland (or Wonderland)
Egy szem cseresznye

___________________________
nicknév: dorothy snape
kor: 16
kategória: Madame Puddifoot

Egy SS/HG novellát kérnék, amiben legyen sok félreértés, ezáltal humor, és sok-sok romantika. Lehet +18-as is. :D
Maga a szotri: Hermione már felnőtt, és dolgozik, közben aktív tagja a Főnix Rendjének. Titkon mind a ketten szerelmesek (egymásba), de a világért sem vallanák be. Perselus a kezébe veszi a dolgokat és karácsony előtt ajándékokkal bombázza a lányt. Engemez a szám/videó ihletett meg. Félreértésnek azt értem, h mondjuk pl. az egyik ajándékot véletlenül McGalagonynak küldi, aki rámozdul, vagy valaki észrevesz ahogy Hermionének levelet küld. Természetesen a lány nem tudja, hogy kitől vannak az ajándékok -ebből is lehet félreértés -, de karácsony napján mindenre fény derül és happy end lesz.

Remélem nem voltam túl részletes. :D

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 19:44 
Offline
Betűmániákus
Avatar

Csatlakozott: 2009 augusztus 11 (kedd), 18:53
Hozzászólások: 4241
Tartózkodási hely: Sohacsodaország
A makrancos

____________________
Nickneved: Lizi Eyre
Korod: 17 év :-)
Kategória: Madam Puddifoot vagy Sötét varázslatok


Én egy Naricssa/Lucius fanfictiont szeretnék: a házasság küszöbén álló ifjú pár a külvilág számára boldogok és elválaszthatatlanok. Igen, csak hogy egyikük sem akarja a másikat. Miért? Milyen valóban a kapcsolatuk? Megszeretik-e egymást, vagy csak az együttélés vitte rá őket? Kibontakozik-e köztük igaz szerelem? Ezekre a kérdésekre szeretném egy fic keretein belül megkapni a választ. Ha kérhetem egy kis romantika legyen benne :D

_________________
Jöhet bármilyen Alkonyat, Harry Potter mindörökre fennmarad :!: :D
Dracoista papnő :x Ficblogom


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 19:43 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 21 (vasárnap), 18:46
Hozzászólások: 90
Név: Lil
Kor: 20
Kategória: Madam Puddifoot

Kedves Írók!

Az én kívánságom egy új generációs romantikus történet, amelynek a főszereplői Scorpius, Lily és egy mardekáros fiú legyenek. Az alaptörténet egy szerelmi háromszög, aminek a csúcsán Lily áll. Scorpius és a másik srác, bár népszerűek a lányoknál, mindketten szerelmesek Lilybe, aki egyelőre rájuk sem hederít, mert utálja a mardekárosokat. A lényeg az, hogy mindketten ostromolják meg a szerelmükkel a lányt, de azt rátok bízom, hogy végül beadja-e valamelyiküknek (esetleg mindkettőjüknek :) ) a derekát. A fiúk udvarlása legyen vicces, különleges és nyíltan rivalizáljanak egymással. Továbbá nagyon szeretném, ha valamilyen formában szerepelne benne szerelmi bájital is, de ha Lily összejön valamelyikükkel, ne ez befolyásolja.
Az ismeretlen fiúnál, csak annyi a kikötésem, hogy méltó ellenfele legyen Malfoynak, mindenképpen mardekáros és aranyvérű. Azért lehetőleg ne legyen a szakasztott mása, se kinézetre, se jellemében.
Lehet hosszabb történet, illetve novella is, ki mennyi fantáziát lát ebben az alapban.
Tudom, hogy rengeteg hasonló szerelmes történet van, de új generációsban még nem olvastam ilyet és remélem, valaki érdemesnek találja az ötletemet arra, hogy megvalósítsa! Én mindenképpen nagyon örülnék neki! (Remélem nem lett túl részletes a leírás... :) )

Üdv: Lil

_________________
Draco/Ginny & Scorpius/Lily ♥
Egy kis önreklám :D :
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=76250

Kép

"Harry Potter is about confronting fears, finding inner strength and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend."


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 19:19 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2006 július 20 (csütörtök), 22:05
Hozzászólások: 68
Tartózkodási hely: valahol Roxmortsban
Valami varázslatos

____________
Név: kittinkatt
Kor: 18
Kategória: Madam Puddifoot

Egy Hermione/saját karakteres történetre gondoltam. Mindenképpen a háború után vagyunk, Hermione felnőtt nővé érett, a Minisztériumnál dolgozik, és tengeti a mindennapjait. Az íróra hagyom, hogy együtt van-e Ronnal, vagy külön folytatták. Az alapszituáció: Hermione betéved decemberben, karácsony közeledtével a munka után egy füstös kis bárba, kint esik a hó, bent meg kellemes karácsonyi hangulat van, és a bárpultnál találkozik egy férfival, aki lenyűgözi. Nyitva hagyom a kérdést, hogy mi történik az éjszaka, de másnap kiderül Hermione számára, hogy a férfi egy híres mugli táncos/színész/énekes (valamilyen művészeti ággal foglalkozik). Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan alakul a kettőjük viszonya, ha Hermione együtt van Ronnal, akkor hogyan dönt. A végére szeretnék azért happy endet és közben akár korhatáros jelenet is lehet.

_________________
"Most már tudod, miért esik a hó"


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 19:01 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 június 22 (kedd), 20:24
Hozzászólások: 5
Nevem: Chrysopoeia
Kor: 17
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat

Az alapszituáció a következő: Harry Potter és társai szétverték a fél Rejtély és Misztériumügyi Főosztályt. Másnap reggel vagy (akár még azon éjjel) megérkeznek az alkalmazottak. És... megüti őket a guta.
Szerintem ki lehet hozni valamit ebből az ötletből, de saját szereplő szemszögéből (vagy az Arthur Weasleyből) kell legyen megírva, E/1 vagy E/3 mindegy. Köszike :-*


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 18:49 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 október 02 (szombat), 11:54
Hozzászólások: 45
Név: Booby Paul
Kor: 17
Kategória: Nagyterem

Egy olyan történetet szeretnék, amelyben a mininisztériumi alkalmazott(ak) mindennapi munkájáról tudhatunk meg valamit. Legyen benne sok-sok saját varázslat, mágiaelmélet és több szereplő különféle ügyosztályokról. A hab a tortán az lenne, ha a szereplő(k) több különböző minszter alatt dolgozna (pl. Caramel, Scrimgeour, Thicknesse, Kingsley). :twisted:

Köszi és jó munkát!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 18:25 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 június 17 (csütörtök), 16:44
Hozzászólások: 15
Tartózkodási hely: Vérfarkasok Kastélya
Név: TNT
Kor: 14 (de nem kell tekintettel lenni rá O:-) )
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat


Kedves Merengő-Mikulás!

Én egy humoros történetnek örülnék a legjobban:
Egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nagy őrültséget szeretnék kérni, amiben a poénok áradata töretlen és lehetőleg romantikus Slash mentes (vagyis lehetőleg ne csak férfi szerelmespárok legyenek benne, de viccként jöhetnek, :D ). Szeretném, hogy a történet annyira vicces lenne, hogy lefordulnák a székről, magammal rántva a monitort és a billentyűzetet az egérrel :lol: A koromra ne légy tekintettel, érettebb vok a többi korombelinél, ugyanis sok durva ficeket olvastam már...

A történet a Roxfortban játszódna karácsony estéjén, ahol egy nagy buli van likőrrel és egyéb agyat bódító dolgokkal, mulatságokkal. A nagyon nagy mulatság, egyedül a duzzogó Dracót zavarná, aki kiballag az iskolából és véletlenül keresztbe tesz a Mikulásnak, akinek át kell hogy vegye a helyét. Csak akadnak nehézségek! Szükség lenne egy vidám manóra (aki lehetne egy mogorva bájitaltanár...), egy krampuszra és rénszarvasokra is, mert az eredetiek a gyengélkedőn dekkolnak a Mikulással... Dracónak meg kell ajándékoznia a Roxfortot és minden ismert varázslót, boszorkányt és varázslényt, miközben szorítja az idő és keresztbe tesz Voldemort újabb világuralmi terve, a Mikulás szánjának segítségével...

Szerintem sokat lehet ebből kihozni, remélem megtetszik valakinek, :D
Üdv, TNT
:-)V

_________________
Strange,Respect,Knowin',Brave,Power in one word: <b>TNT</b>

<b>Shan, Riordan, Delaney are THE BEST</b>

"Rendszerint sok ösvény húzódik a jelen és a jövő között: választások és következmények tucatjai. De néha csak kevés, olykor mindössze két út van." (Darren Shan)

A kép a TNT varázsbazár tulajdona, én csináltam, nem ellopni!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 17:34 
Offline
Könyvmoly
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 05 (vasárnap), 20:54
Hozzászólások: 1046
Tartózkodási hely: Valiron és Beaumont
Én Hősöm!

________________________
Név: Yenna
Kor: 28
Kategória: Madam Puddifoot

Egy Harry, saját szereplős történetet szeretnék:
Több év telt el a végső csata óta, és Harry végül kviddics játékos lett egy csapatban (nem házasodott össze Ginnyvel, és még csak nem is járnak). Ennek, meg ugye annak, hogy megölte Voldemortot, nagyon híres, és rengeteg rajongója van. A saját szereplő legyen egy nagyon rámenős rajongó, aki folyton szerelmes levelekkel bombázza Harryt, és egy meccs után sikerül neki bejutnia az öltözőjébe. Azt már az íróra bízom, hogy a történet végén összejönnek-e vagy sem, de azért legyen benne 18+ karikás jelenet. :D
Előre is nagyon köszönöm! :)

_________________
Kép
https://www.facebook.com/YennaBirodalma


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 17:30 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 21 (vasárnap), 17:14
Hozzászólások: 1
Sütőtök karácsonyra

_________________________
Nevem: Andrea
Korom: 34
Kategória: Madam Puddifoot

Sziasztok kedves Írók!

Én egy kedves humoros, de azért kellően romantikus történetet szeretnék. Természetesen Hermione és Severus főszereplésével akik a történetben már legyenek egy pár.

Idén ők rendezik a karácsonyi vacsorát Hermione barátainak. Rátok bízom kik lesznek a vendégek. De a fiatal boszorkány nem áll olyan magas szinten a főzőtudományával, így a bájital professzor serénykedik a konyhában. Viszont Hermione is kiveszi a részét a munkából, csak éppen mindig útban van. A vendégek kezdjenek el szállingózni, miközben ők még nincsenek teljesen készen. Tudom, hogy eleve nem könyv-hű a párosítás, de azért próbáljatok meg nem nagyon eltérni Piton és Hermione karakterétől.
Remélem ezzel adok elég támpontot a vicces helyzetekhez.

Nagyon örülnék, ha valaki megírná az ötletemet.
Üdv: Andika

_________________
Minden eskü szalmaláng,
a vér tüzének. /William Shakespeare/


A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andika 2010 november 23 (kedd), 23:27-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 16:38 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 21 (vasárnap), 16:29
Hozzászólások: 1
Tartózkodási hely: Magyarország
Szeretetben, békességben

_____________________
Név: Vivien
Kor: 29
Kategória: Nagyterem

Egy olyan történetet szeretnék kérni, aminek a főszereplője Lucius és Draco Malfoy. A háború utáni időkben játszódjon, amikor Draco már maga is édesapa. Egy késő karácsony esti apa és fia közötti beszélgetésre gondoltam , amiben Lucius elmeséli Dracónak, hogy miért lett halálfaló. A téma elég komor hangvételű, de ettől még lehetnek benne humoros elemek. A hosszúságot az íróra bízom, de azért kérlek titeket, hogy ne csapjátok nagyon össze.
Nagyon szépen köszönöm, remélem valakinek elnyeri a tetszését. :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 16:12 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 21 (vasárnap), 15:54
Hozzászólások: 4
[url=http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81596]Első karácsony[/url]

___________________
Nicknevem: Andomeda
Kor: 20
Kategória: Madam Puddifoot kávézója

Egy humoros, romantikus, karácsonyi hangulatú novellát szeretnék Hermione Granger és Perselus Piton főszereplésében. A történetben már legyenek egy pár (akár házasok is). Hermione karácsonykor dolgozik, így Pitonnak kell egyedül feldíszítenie a lakást, de a lány véletlenül elvitte a varázspálcáját, és nagy igyekezetében még a kedvesének szánt ajándékot is összetöri...
Remélem, elég támpontot adtam. Előre is köszönöm!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 15:41 
A legszebb ajándék a világon

_______________________
Nicknevem: frutisza
Kor:13
Kategória:Nagyterem

Az én kívánságom egy egy fejezetes novella lenne. Az után játszódna, miután már megszületett Harryék mindhárom gyereke, James, Albus, és Lily is. Harry karácsonykor elviszi a családját gyermekkori otthonába, a városba, ahol élt, míg Dursleyéknál "raboskodott". Bár sok szép emlék nem köti oda, mégis szeretné megmutatni gyermekeinek a környéket, ahol élt, mielőtt megtudta, hogy varázsló. A gondok akkor kezdődnek, mikor a kis Lily - aki akkor öt éves -, elkószál. Útközben találkozik egy akaratos kislánnyal, aki a Dana Dursley névre hallgat. A többit - hogyan találják meg Lilyt(vagy épp Lily a családját), milyen kapcsolat alakul ki a két lány között, és minden egyebet - az író fantáziájára bízok Előre is köszönöm :)


Vissza a tetejére
  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 15:38 
Offline
Könyvmoly
Avatar

Csatlakozott: 2009 június 06 (szombat), 11:33
Hozzászólások: 1053
És boldogan éltek...

______________________
Nicknevem: kykyke
Kor: 21
Kategória: Madam Puddifoot

Akkor én is csatlakoznék a kívánságkérőkhözhoz. :) Én egy romantikus, habos-babos, fluffos, csillámporos és porcukros szerelmi történetet szeretnék olvasni, amiben mindenképpen az új generáció a főszereplő, lehetőség szerint Victorie és Teddy kapcsolatáról olvasnék valamit. :) Semmi fontosabb kikötésem nincsen, egyszerűen csak sokat szeretnék nevetni, és csöpögni a romantikától. :) Remélem, megvalósítható ötlet. :)
Plusz, ha egy mód van rá, akkor legyen benne szexjelenet is... :oops:
Szerk.: Vicotrie Weasley és Teddy Lupin téli, lehetőség szerint szilveszteri esküvőt tervez, mivel huszonévesen már elég idősnek tartják magukat ahhoz, hogy életüket egybekössék. Vajon hogyan adagolják be a háklis nagymamának, aki tejlesen ellenük van (főként az időpont ellen, hiszen szilveszterkor esküvő?!), és miként fogadja a hírt, hogy Vic mindezekmellett még terhes is? - A szexjelenetet esetleg egy heves, különleges nászéjszaka keretein belül tudom elképzelni, de ha nem fér bele a történetbe, fejet hajtok. :)

_________________
"Nem a kudarcba fulladt álmaink törnek meg minket.
Hanem azok, amelyeket nem merünk megálmodni."


" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kykyke 2010 november 22 (hétfő), 14:25-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 15:08 
Offline
Tollforgató
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 15 (szerda), 15:21
Hozzászólások: 482
Tartózkodási hely: Régebben óvodában, most már kórházban
Nicknevem: csajmacska
Kor: 17
Kategória: Weasley Varázsvicc Válalat, vagy PD, de ott is humoros

Az ötletet nagyon meghatározza a cím, ami a következő: Apánk, a punk (aki nem érti miért vicces, mondja ki hangosan). Ami ebből következik: két kisgyerekről van szó, akik közül az egyik naplót ír vagy beszámolót, hogy milyen az ő apukája, aki egy punk. Szeretném látni, hogy milyen viszontagságon mennek keresztül a gyermekek. Lehet normál fandom, ami akár velünk is megtörténhetne, de nagyon örülnék ha HP-s lenne. :D Ha az illető HP-snak választaná, akkor szeretném, ha könyvhűen a "következő" generáció szempontjából lenne. Tehát Harry, Ron, George gyerekei... Lehet novella, vagy hosszabb dolog, ahogy jól esik. Akár slash is, ha az író meg tudja oldani, hogy minden féltétel adott legyen. Remélem tetszeni fog az ötlet. :D

_________________
Macsek :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 14:34 
Offline
Betűmániákus
Avatar

Csatlakozott: 2009 február 07 (szombat), 22:23
Hozzászólások: 5171
Tartózkodási hely: itt vagyok:)
Egymásra kényszerítve

___________________________
Nickneved: shanon widow
Korod: 17
Kategória: Madam Puddifoot


Kívánságom egy novella lenne (a kedves vállalkozóra bízom, hány részes^^) Hermione Granger és Blaise Zambini főszereplésével. Romantikus, humoros, legyen karácsonyi hangulat és egy kis egészséges civakodás. Ami fontos, hogy időben és térben még véletlen se legyen a Roxfort, hanem inkább gyógyító és/vagy aurorképző, esetleg varázs-média... mindegy, csak az legyen a lényeg, hogy ragadjanak bent valahol - lift, tanterem, könyvtár... - szenteste, vizsga után. (Igen, tudom, hogy fura a dátum, de abból indulok ki, hogy a nővéremnek is volt ünnepekkor vizsgája :oops: ). Az ok pedig a következő: Blaise bebénáz valamit, ez pedig értelemszerűen magával vonja a többit, az esetleges vitát, párbeszédet, feszültséget. Ne kínozzuk őket, másnap valahogy jussanak ki (gondnok, takarító vagy nem tudom kinek a segítségével). Ó, és a legfontosabb: maradjanak együtt. Minden mást csak a fantáziára bízok és kedves íróra, akit megihlet az ötlet. Remélem, jó szempontokat adtam meg és érthetően. Jah, és köszönöm is!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Kívánságok 2o1o-ben
HozzászólásElküldve: 2010 november 21 (vasárnap), 13:45 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2006 június 14 (szerda), 14:22
Hozzászólások: 6619
Tartózkodási hely: Mesevilág
ide várjuk a kívánságokat :)

még egyszer a választható kategóriák: Nagyterem, Madam Puddifoot kávézója, Weasley Varázsvicc Vállalat, Sötét Varázslatok, Privet Drive, J-pop/J-rock, Twilight

hsz-prototípus:

Nickneved:
Korod:
Kategória:
Kívánság...


Természetesen nem mindegy, milyen az a kívánság. Ne legyen túl általános, de az apró részletekbe menő sem ideális. Próbáld meg úgy megfogalmazni, hogy felkeltse az adott író érdeklődését, lebegjenek körülötte a habos ihletpamacsok, de hagyj neki némi szabadságot is.

Példa egy rossz ötletre:
Nagyon szeretnék kapni egy Drarryt anitól!

Egyrészt nem nevesítünk, ki kitől szeretne kapni. Ha ismered a kedvenced stílusát, próbálj meg olyan ötletet kitalálni, amin esélyesen elgondolkodik, és neki feküdhet. Egy kis furfang mindig jól jöhet.
Másrészt pedig ennél azért több támpontot kell adni, az ilyen minimalista kívánságot nem tudjuk elfogadni. Mint ahogy az ellenkezőjét sem.

Szintén nem jó:
Szeretnék egy olyan történetet kapni, amiben Lily titkon halálosan szerelmes Jamesbe, de mivel James még egy érzéketlen fadarab, folyton csak beszólogat neki. Lily ezt megunva bosszúból Perselusszal kezd egyre több időt eltölteni, közösen méregetik az oposszumtejet cseppenként a kondérba. Egy ilyen estén Perselus összeszedi minden bátorságát, megvallva érzéseit Lilynek. Lily viszont megijed, mert ő mégiscsak Pottert szereti, de a nagy terve fordítva sült el, és ő is beleszeretett a mardekárosba. Azonban Lily ezt a sok érzelmet nem tudja feldolgozni, ezért leveti magát a bagolytoronyból, ezzel átírva a teljes modern mágustörténelmet.

Most is középen van az aranyút.

Példa egy jó ötletre:
Weasleyéket beválogatják a család kedvenc rádiós vetélkedőjébe, a Varázsszikrába. Aprajuk és nagyjuk összegyűlik, hogy beolajozzák agytekervényeiket, és eddzenek kimerülésig - vagy a lelkes, lelkes, túllelkes, ámbátor lámpalázas Percy kivégzéséig.

Tehát: várjuk nagyon a kívánságokat december 4-ig, onnantól kezdve az írók elvonulnak, dolgoznak. Hat hét áll a rendelkezésükre, hogy jobbnál jobb történetekkel kápráztassák el a Merengőn kicsiket és nagyokat egyaránt. A beadási határidő január 16, tehát az új esztendő első hónapjának közepétől heves, akár negyven napig is eltartó történeteső várható.

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 99 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség