Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2024 április 16 (kedd), 6:09

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 99 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 0:49 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2007 november 30 (péntek), 19:24
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: BP
Macskatánc

________________
Nicknév: Jenna27
Kor: 18
Kategória: Madam Puddifoot kávézója


Dumbledore már megint túlpörgött. Újabb varázslatos ötlete, hogy a diákok álnéven levelezgessenek, ily módon előítéletek nélkül tegyenek szert új barátságokra. Így ismerkedik meg egymással jobban Blaise Zambini és Hermione Granger, akik bár a szemtől szemben mélyen megvetik egymást, leveleikben egyre inkább megkedvelik a partnerüket.
Végül Blaise igazi mardekároshoz méltan kideríti, ki az, akivel ilyen jó kapcsolatot épített ki, ám az információ hatására nem ír többet a lánynak. Ezt természetesen Hermione nem érti, és minden erejével azon van, hogy megtudja a hirtelen változás okát.

S hogy ebből mi lesz? Az az íróra van bízva! :)

_________________
Amúgy Gail csak nem bírja befogni.
If you know what I mean. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 21:17 
Offline
A Legnagyobb Fandomvadász
Avatar

Csatlakozott: 2007 augusztus 12 (vasárnap), 21:09
Hozzászólások: 1994
Tartózkodási hely: GSZ miskolci ablakpárkánya
Nicknév: Gaeriel
Kor. 19
Kategória: PD

Én egy olyan történetet szeretnék, amiben egy pszichiáter/pszichológus beszélget egy őrülttel :D Nem az ilyen baltásgyilkos félével, hanem egy ilyen skizofrén, vagy hasadt személyiség vagy milyen az, bár a személyes kedvencem az lenne (ha valaki látta a Grace klinikában akkor tudja), hogy ez az őrült folyton lát egy embert, tud vele beszélgetni, meg tudja érinteni (legalábbis azt hiszi), és egy nagyon szoros kapcsolat alakul ki közöttük, de jelen esetben a lány kezd beleőrülni, mert elhatárolódik a barátaitól, meg ugye senki más nem látja ezt az embert, ilyenek :D
És egy ilyen apró dolgot hozzátennék, hogy nagyon jó lenne úgy, ha ilyen jelen múlt váltakozással oldaná meg az író, hogy beszélgetés-múltban amik történtek. De ez annyira nem fontos, ez csak ilyen jó lenne rész, ami a leginkább érdekel az a beszélgetés, meg ugye az érzések, mi lesz ebből, ilyenek :D

_________________
Fórumszabályzat
Kép
"Én vagyok a sorsom ura, lelkem kapitánya."


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 20:40 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 december 03 (péntek), 9:14
Hozzászólások: 1
Áttörhető védelem

____________________
Nicknevem: Ifosz
Korom: 16
Kategória: Madam Puddifoot kávézója

Kívánság:

Mindenképpen egy Dramionét szeretnék, mert mostanság igen kevés van ilyenekből és nem mindig vagyok megelégedve azokkal. Mivel most fennáll a lehetőség, hogy kívánhassak egy olyat, ami megfelelne nekem, meg is teszem.^^
Az egész a körül forogna, hogy A Főnix Rendje ki akarja deríteni Draco milyen feladatot kapott Voldemorttól. Erre a feladatra végül Hermionét jelölik ki, aki cseppet sem örül ennek. Nőiességével kell kicsikarnia a választ a fiúból, mivel az köztudott Draco mennyire híres a lányok körében… Bár nem éppen a Griffendélben, de ez most csak részletkérdés. :] Hermione rászánva magát elhívja a fiút a szükség szobájába egy randira. Draco csak a kíváncsisága miatt is elmegy. Az, hogy innentől hogyan folytatódik az egész azt az íróra hagyom. :]
De annyi kikötésem legyen még, hogy a szereplők amennyire csak lehet, könyv hűek legyenek, ez nagyon fontos és… hogy a vége happy-end legyen. Nem muszáj, hogy összejöjjenek, nem kell nyálas befejezés, de ne legyen szívszaggató elválás, meg élet feláldozás egyetlen szerelmükért sem.

Remélem, valakinek meg fog tetszeni ez az ötlet és megírja. :] Előre is köszönöm, ha igen.^^


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 20:14 
Offline
Könyvmoly
Avatar

Csatlakozott: 2009 október 27 (kedd), 20:21
Hozzászólások: 1175
Tartózkodási hely: Álomvilág --> Meseország -->Kacsalábon forgó kastély ^^
Nickneved: Titanie
Korod: 18 év
Kategória: WVV

Kívánság:

Draco igencsak rosszul áll mágiatörténetből, ám szüleinek közbenjárására Binns professzor ad neki egy utolsó lehetőséget: meg kell írnia Roxfort alapításának történetét a görög mitológia szerint. Szülei segítségével megidézi a négy alapítót: Pallasz Athénét, Hadészt, Zeuszt és Aphroditét.
Ebben a pillanatban Narcissa elfelejti, miért hívták őket valójában és csak egyetlen dolog érdekli: hogy átvegye Aphrodité helyét, elvégre ő sokkal szebb… :) Lucius őrlődik: támogassa ebben a feleségét vagy sem? Tény, hogy szebb, de egy vérbeli mardekáros felesége mégsem lehet a Hugrabug legfőbb feje…
Minden a feje tetejére áll, de Draco eltökélt – hiszen egy Malfoy mégsem bukhat meg -: a csatározás közben „interjúvolja meg” a mitológiai alapítókat.

_________________
Büszke bölcsész :D

"A szívizom nem tud szakadni, csak zúzódni." xD

"- Mondjam el, hogy, mit érzek?
- Igen, kivéve, ha nem vagy biztos az érzéseidben. Mert, ha feltöröd azt a kagylóhéjat, azután meggondolod magad, ő előbb hal bele a magányba, minthogy valaha is újra bízzon valakiben."


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 16:31 
Offline
Betűmániákus
Avatar

Csatlakozott: 2009 december 30 (szerda), 22:04
Hozzászólások: 5117
Tartózkodási hely: Miskolc City
Egy kémtelen történet

_________________
Nicknevem: Castiel
Kor: 18
Kategória: Sötét Varázslatok

Mindannyian tudjuk, hogy Piton miért is állt át Dumbledore oldalára, ami után kémként dolgozott neki. Tegyük fel, hogy amikor Voldemort elbukott, akkor Dumbledore azt gondolta, hogy végleg megszabadultak a Sötét Nagyúrtól, már nem kell többet Piton neki. Az igazgatónak többet már nincs szüksége Pitonra, ezért az aurorok kezére bocsátja őt. Piton az Azbakanba kerül, életfogytiglan. Hogyan bírkózik meg Piton Dumbledore árulásával? Mi történik végül, amikor tizenöt év múlva sikerül kiszabadulnia? Bosszúszomjas lesz? Visszatér Voldemorthoz, hogy megpróbálja őt is ugyanúgy segíteni, mint Féregfark? Vagy fontosabb dolognak tartja azt, hogy bosszút álljon az igazgatón?

Ezeket a döntéseket teljesen az íróra hagyom, a lényeg az, hogy az igazgató árulása, illetve Piton későbbi szökése legyen meg. Illetve szeretném, ha Piton nem lenne jó, hanem egy megkeseredett, elárult varázsló.

_________________
Nincs fontosabb dolog a feleslegesnél!

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 16:23 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2010 március 10 (szerda), 16:49
Hozzászólások: 142
Tartózkodási hely: un coin du vieux Montmartre
Nicknevem: Ashley911
Korom:14
Kategória: Nagyterem vagy lehet MPoddifoot is

Luna/Piton ficre gondoltam. A háborúnak vége. De Lunát ott felejtették a Malfoy kúriában bezárva, az apja meghalt a háborúban (Piton meg nem... haha :D) Elérkezett karácsony ideje, amikor Pitonnak valahogyan eszébe jut a szőke lány, és a keresésére indul. Persze meg is találja, és kiszabadítja. Lunának nincs hova mennie, ezért Pitonnál marad karácsonyra, csakhogy idő közben megkedvelik egymást, és Piton sem akarja hogy Luna elmenjen, és ismét csak tanár-diák legyenek. Ehhez keresi a megfelelő alkalmat, hogy elmondja a lánynak.

lehetne kérni, hogy kivételesen ne haljon meg egyik sem, és ne legyen egy nyálas maszlag OOC szereplőkkel? Piton úgy jó, ahogy van :) illetve még valami: a végén a Roxfortosok is tudják meg, hogy együtt vannak.... mondjuk írja meg a Reggeli Próféta :)

Remélem valaki kedvet érez ahhoz, hogy papírra vesse eme történetet^^

Csók, Ashley

_________________
Kép
J's 'rai toujours la môme des sauterelles,
La bonne copine des coccinelles,
La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 16:22 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 06 (szombat), 13:25
Hozzászólások: 16
remélem még nem késtem el.
nicknevem: ReNii
kor:16
kategória: Madam Puddifoot kávézója

szeretnék egy olyan történetet ahol egy rendes lány aki olvassa a harry pottert és itt él rendes világban hirtelen siriusék világában terem és ott beleszeret siriusba meg ő is belé.
dumbledore meg próbálja kideríteni h h is juthatna haza de sehogy se sikerül neki azt h a végén hazakerül-e azt az íróra bízom.
előre is nagyon köszönöm és remélem nem késtem el.:D
jah és utóiratként egy nagyon sok fejezetes történetet szeretnék.xD:D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 15:25 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 december 04 (szombat), 15:13
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Édességraktár, de ápr. 30-ig a suli.
Karácsony az árvaházban

_______________________________________________________
Az utolsó utáni pillanatban estem be, remélem még nem késtem el. :oops:
Név: Nyuszifül
Kor: 19

Magyarul még soha nem olvastam olyan sztorit, amiben Cormac és Oliver lett volna együtt. Mondjuk sajnos angolul sem, sajnos. Szóval egy ilyet szeretnék. :oops: Romantikus lelkületű révén valami szerelmeset, fluffosat, mondjuk karácsony témával, mert nemsokára itt a karácsony, vagy esetleg szilveszter témával, ha kivitelezhető. :) Valami olyasmire gondoltam, hogy Oliver már régóta egyedül van, és a barátai már nem bírják ezt nézni, főleg így karácsony előtt, ezért meghívnak a karácsonyi partira egy rég nem látott egyént(ez legyen Cormac). Oliver eleinte elutasító, de aztán fokozatosan feloldódik Cormac mellett, végül pedig összejönnek. Közben pedig egy fájdalmas titokra is fény derül Oliver múltjából(mondjuk néhány csapattársa művelt vele valamit), ez lehetne az elutasításának az oka. A korhatár bármilyen lehet, de nem vetem meg az nc-17est sem. :oops:


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyuszifül 2010 december 04 (szombat), 16:56-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 14:22 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 15:37
Hozzászólások: 78
Tartózkodási hely: Debrecen
Nick: Noloxya
Kor: 18
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat

Szeretnék egy olyan történetet, amiben a HP univerzum összes öreg varázslója összegyűlik egy titkos klubban, és együtt tanácskoznak, beszélgetnek egy titkos helyen, akár egy egyetemi titkos szövetségben.
Szeretném, ha Dumbledore még élne itt.
A korhatárt pedig az íróra bízom :)

_________________
"The King and his man, stole the Queen from her bed..."


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 14:11 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2007 augusztus 24 (péntek), 20:19
Hozzászólások: 2577
Tartózkodási hely: Dracoista szentély - Slash főosztály
Ami utána következik

________________________________
(Egy utolsó pillanatban beeső kívánság)
Nicknév: Lily Potteri
Kor: 20
Kategória: Madam Puddifoot kávézója

Szeretnék egy Drarryt, ami a Voldemort legyőzése utáni hetedik évben játszódik, mikor visszatérnek befejezni az iskolát, és letenni a vizsgáikat.
Nem baj, ha a karakterek kicsit OOC-k, de azért túlzásokba sem kell esni, Draco karaktere nagyjából azért a keretei között maradjon.
Sztorialap: Draco magányos és kirekesztett az iskolában, mindenki megveti a múltja miatt.
Harry szintén szomorú, most, hogy nincs Voldemort nem találja önmagát.
Két magányos fiú között kibontakozó barátság, és ami utána következik....
Innentől az íróra bízom. Nem baj, ha nagyon érzelmes, de azért kevéssé legyen sötét, inkább romantikus, mint angstos.
És a korhatár: nem bánom, hogyha van benne egy (vagy akár több) 18+ jelenet :wink:
Remélem érthető voltam :D köszönöm szépen!

_________________
Kép
Dracoista főpapnő :x SLASH Főosztályvezető
When Albion's need is the greatest, Arthur will rise again


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 11:27 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2009 október 19 (hétfő), 16:41
Hozzászólások: 2484
Tartózkodási hely: valahol északon
Nicknevem: Susie Lupin
Kor: 16
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat, de lehet a Nagyteremben is

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem Dumbledore-ról sokszor a Mikulás jut eszembe. Éppen ezért szeretnék kérni egy ficet arról, amint ő Télapót játszik - hogyan oldja meg a Roxfortban az ajándékozást, ki segít neki (ha segít neki egyáltalán valaki), és a diákok/tanárok mégis mit szólnak ehhez, ha tudnak róla/felismerik. Esetleg megpróbálhatná beszervezni Pitont is Mikulásnak :D Vagy valahogy lebukhatna a nagy ténykedés közben. Szeretnék sokat nevetni és a végén mindenki járjon jól :) Harryék iskolás éveiben játszódjon, nem kell feltétlenül könyvhűnek lennie és örülnék, ha Lupin professzor is szerepelne benne :)

_________________
Jafnan er hálfsögð saga, ef einn segir.
Mal einen Kreis
Wiener Kaiserschmarrn
Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 1:01 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2009 október 25 (vasárnap), 19:05
Hozzászólások: 128
Tartózkodási hely: Gödöllő
Kulcs az időben

_________________
Nicknevem: ptlklszl
Kor: 17
Kategória: PD

Adott a világ, nagyjából a jelenben. Adott egy másik világ, a sídhek népe él itt, ők képesek a mágiát használni (mondjuk pálca és egyéb segédeszköz nélkül). A két világ között van átjárás, egyszer egy évben Samhain éjjelén (mondhatjuk úgy, Haloween). A sídhek világában évszázadok óta háború dúl a Fény és az Éj népe között, a mágia végső korlátait feszegetik a harcoló felek, így valamilyen rejtélyes esemény folytán a Fény királyának lánya, ill. az Éj királyának fia átkerül a mi világunkba, mindketten megközelítőleg 16-18 évesek. Egymást, és az új környezetüket nem ismerik, de azért tudják, hogy mindketten a sídhek világából valók.

Nyárközép éjjelén bukkannak fel itt (nem bánnám, ha a helyszín véletlenül kis hazánk lenne), senki nem tud utánuk jönni, ők nem juthatnak vissza. Hogy legyen tétje az egésznek, valamilyen, az író által szabadon választott okból kifolyólag meg kell állítaniuk a háborút Samhainig, különben mindkét világ elpusztul, a hogyan szintén szabadon választott.
Kalandjaik közepette ne csak a fő cselekményben haladjunk, hanem a hétköznapi élet kihívásaival is legyenek kénytelenek megküzdeni (autó, számítógép, középsuli, minden, mi szem-szájnak ingere...).
A hangvétel lehet humoros, de összességében ne legyen paródia az egész. Hogy a főszereplők között szövődik-e bármi, azt az íróra bíznám, de ne utálják egymást (végig :wink: ). A családi ellentéteket jó lenne feloldani, de nem muszáj a teljes happy end, csak ne legyen világvége.
Ja igen, korhatár: szabadon választott.

Remélem, van aki lát benne fantáziát...

Köszi:

_________________
Ł@ç!

Nihil dulcius, quam omnia scire.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..."


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 03 (péntek), 21:01 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2009 október 21 (szerda), 16:04
Hozzászólások: 10
Tartózkodási hely: Budapest
Nicknevem: Natalia Tena
Kor:16 (egy hét múlva)
Kategória: Privet Drive

Egy szerelmi történetet szeretnék egy lányról, aki nem egy nagy bulizós típus, okos, nem csúnya, olyan átlagos, mégsem a legnépszerűbbek egyike, és ez kicsit zavarja, magában keresi folyamatosan a hibát, bár van benne erő, irányító és ezt próbálja felfedezni, kiteljesíteni magában. Úgy gondolja ez az utolsó esélye, és az ismeretek, amiket egy év alatt össze tudott szedni a fiúról, akit most jobban ismer, mint a saját öccse. A srác pedig egy eléggé öntörvényű, kissé zseni-típus, de vicces, a társaság közepe, bár nem a legjóképűbb, van neki egy rosszfiús bája. A lány szemében legalábbis van.

Arról szeretnék történetet, hogy egymásra találhatnak-e egy hosszabb, de egy "még nem akarok hosszú kapcsolatot" indokkal véget ért kapcsolat után vagy a srác már tényleg csak élni akar és játszadozni? Mit jelent, hogy néha bunkózik, néha pedig előtör az igazi szerető énje? Ha nem csak a szemében látszik, de néha ki is mondja a kétségeit döntése helyességéről? Ha a lány már 10 évesen elképzelt egy történetet, melyben a nevek stimmelnek a srác családtagjainak neveivel? Ha ugyanolyan családi környezetből jönnek, a szüleiknek és nagyszüleiknek ugyanaz a szakmájuk? Ha igen mennyi idő kell még ehhez? Ha nem tényleg olyan fájdalmas lesz a búcsú?

Nem írom, hány évesek, nem kell feltétlen a szakítás utáni történéseket leírni, lehet évekkel későbbi is akár. A hangulatát eldöntheti a kedves alkotó, azt hogy happy end lesz e belőle vagy hatalmas dráma azt szintén az íróra bízom. Van az ötletben némi személyesség, kíváncsi vagyok, hogy egy külső és teljesen független szemlélő (bár az összes részletet nem tudja) mégis hogyan képzelné el mindezt. Mennyi esélyt lát még ebben a dologban és legfőképp tényleg olyan szörnyű az élet, mint ahogy látszik néha?

Remélem nem írtam túl sok részletet, de szerettem volna, ha az író nem érti félre a szituációt, amit "elképzeltem". Előre is köszönöm annak, aki ezt megírja!:)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 03 (péntek), 19:35 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2009 október 06 (kedd), 16:01
Hozzászólások: 3777
Tartózkodási hely: Miskolc
Veled akarok lenni, punktum!

_______________________________
Nicknevem: *kiscsillag*
Kor: 19
Kategória: Madame Puddifoot - Harry/Ginny

Egy romantikus kis H/G szösszenetet szeretnék, Rowlinghű karakterekkel, tehát; vad, szenvedélyes, szabadszájú Ginnyvel, és félszeg, értetlen Harryvel. Játszódjon még hatodéveben, hogy vidám legyen, de legyen benne vita is. Lehet a fő szál az, hogy Ginny elcsábítja Harryt, vagy valami más, amiben azok ketten nem értenek egyet.

_________________
„Az ember mindig legyen tisztában azzal, hogy kicsoda. Vagy, hogy ki nem.” J.R. Ward


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *kiscsillag* 2010 december 03 (péntek), 21:47-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 03 (péntek), 14:43 
Offline
Betűmániákus
Avatar

Csatlakozott: 2009 augusztus 14 (péntek), 17:03
Hozzászólások: 5239
Tartózkodási hely: Pittore Magistrale Scuola Media Superiore
Egy különleges ünnep

_____________________
Nicknevem: ukume
Kor: 18 (de majdnem 19, :D ha január közepe körül kezditek el kiosztani az ajándékokat, akkor már kb. 19 leszek <:-P )
Kategória: Én Nagyteremre gondoltam. Lehet olyan kis vicces, de azért aranyos, és valamennyire komoly. Nem baj, ha némely részén szakadok a röhögéstől ;) de azért a lényeg, mégiscsak a Szent ünnep. ;) :)

A sztori lenne: A kis Albus Perselus Potter 7 éves. Az Odúban töltik a karácsonyt a szüleivel, testvéreivel, nagybácsijaival, nagynénijeivel, és az unokatestvéreivel (ehhez azt hiszem nem árt majd, ha az Odút idő közben bővítik picit ;) :D). A kisfiú kíváncsi lesz, mi is tulajdonképpen a karácsony lényege. Elkezdi hát körbekérdezni a család tagjait.
Először mondjuk lehetne, hogy az éppen a szobába lépő Ront kérdezi meg, de a válaszát nem igazán érti, illetve, nem ért vele egyet, mert az olyan tipikusan "Ronos" volt, s nála természetesen az ünnepi vacsora a karácsony legfontosabb része. :D :))
Ezután Al szép sorban megy a többiekhez is (persze nem kell mindenkit megkérdeznie). :)
Alaposan végiggondolja a válaszaikat, ami mindenkinél más volt, természetesen a szereplőkre jellemzően maradjunk karakterhűek. ;)

Többek közt megkérdezhetné ugye Ront (mert ő kihagyhatatlan), utána mondjuk Hermionét, esetleg Mollyt, Arthurt (ő jöhetne a tipikus mugli megoldással, hogy a Jézuska, stb.), George-nak kifejezetten örülnék, és Al szüleit, Harryéket se hagyjuk ki ha belefér. ;) :)
Amúgy a válaszokat illetően, vagy hogy Al végül kinek a véleményével ért egyet, vagy egyet ért-e egyáltalán valakiével, azt az íróra hagyom kb. teljes mértékben. Lepj meg. :)

A történet nagyjából hűen őrizze meg az eredeti regényeket, egészen a hetedik rész végén zajló csatáig, mármint, például, hogy Voldemort halott. Ami a többieket illeti (mármint a jókat), ezt is az íróra bízom. De például amiket mondjuk az epilógusból megtudtunk a szereplőkről, hogy Teddy nagyon sokat van Harryékkel, meg hogy kinek mennyi gyereke lett, szóval ezek jó lenne ha maradnának. :)

De ha az író gondolja, kb. bármit nyugodtan megváltoztathat, csak a lényeg maradjon ugyanaz. :)

Remélem jól írtam mindent. (És igen, nekem mindig ennyit jár a szám. :D Bocsi. :#-) :) ) Remélem lesz akinek megtetszik az ötletem, és bárki is írja meg, nagyon fogok neki örülni. :) És már előre köszönöm szépen. :x _U_ >:D<

_________________
"Sűrűsödik az éj, elkezdődik az őrségem. Nem ér véget halálom napjáig."
(Trónok harca című sorozat)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 22:33 
Offline
Tollforgató
Avatar

Csatlakozott: 2007 augusztus 01 (szerda), 17:50
Hozzászólások: 377
Tartózkodási hely: A Küszöb
Vak bizalom

_________________
Név: finnigan
Kor: 19
Kategória: Nagyterem (Sötét Varázslatok)

Az ötlet:

Peter Pettigrew-ról szeretnék egy könyv- és karakterhű történetet olvasni, amiben az író kicsit feltárja az ő karakterét, okokat talál a tetteire, a viselkedésére... Ez az egész történhet többféle formában is: lehet úgy, hogy Peter felidézi az emlékeit, vagy hátrahagyja őket, és akkor valaki megnézi őket egy merengőben, de lehet bármi más is. A lényeg, hogy legyen a ficnek valamilyen kerete, és akkor ezen belül lehetne felvillantani különféle jeleneteket, érzéseket, gondolatokat. És hogy miről? Itt három szál lenne, amit mindenképp tartalmazzon a történet:

- Peter és a Tekergők. Látszódjon, hogy Peter tényleg közülük való, a barátjuk, nem csak a megtűrt negyedik. Ezt bemutathatja az író egy beszélgetős/csínytevős jelenetben, vagy akármilyen egyéb módon is.

- Miért árulta el Peter Jameséket? Tényleg félelemből? Mitől félt ennyire? Itt akár lehet szó tényleges indokról, de személyiségbeli dologról is. Ha utóbbi, akkor mi tette őt olyan emberré, hogy mások védelmét keresse folyton? (családi háttér, egyéb közrejátszó ok)

- És végül Harry megmentése… hát jó, végül is annak is vehetjük. xDD Miért tette? És vajon utána érezhette úgy egy kicsit, hogy törlesztett Jamesnek?

Ezeken kívül pedig a ficben szerepelhet akármilyen más momentum is (ezt az író fantáziájára bízom), minden, ami segít kicsit közelebb hozni Peter karakterét. Nem kell feltétlenül a történetnek megszerettetnie velem őt, de megértetni mindenképp.

Hát ennyit akartam. Remélem, megtetszik valakinek az ötletem, ha igen, akkor azt nagyon szépen köszönöm. :) :x ^^

_________________
"Hey," he said eventually. Lily looked inquisitively at him, and James raised an eyebrow. "Trust me?"
"Not remotely."
"Well, all right."

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 22:21 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2010 április 15 (csütörtök), 18:37
Hozzászólások: 2351
Tartózkodási hely: máshol
Név: Shyen
Kor: 13, ámbár egyenesen arányosan növekszik
Kategória: Privet Drive

Az ihlet:
A történet alapköve egy punk lány, aki bekerül a helyi városi gimibe, ám ott nem fogadják el - se a diákok, se a tanárok. (Enyhe Luna stíl :) ) Szeretném azt olvasni, ahogyan a lány kibontakozik, ahogyan barátokat szerez, ahogyan megmutatja, hogy ő is valaki... És végül felemelkedik, és elfogadtatja magát.
A lány sportolhatna valamit, vagy énekelhetne, vagy rajzolhatna - tehát szeretném, persze nem muszáj, hogy egy készsége legyen. Hogy valamivel lenyűgözze a többieket, valamivel kifejezhesse az érzelmeit, valamivel elmesélje a visszafojtott érzelmeket, a feszültséget, az el nem fogadottság érzését, a magányt.
Ha ezek szépen végig lennének vezetve, az nagyszerű lenne :)
(Esetleg kiválaszthatnánk egy különösen ellenszenves figurát - elsősorban egy tanárra gondoltam - akivel szócsatáznak, és aki folyton megalázza őt [körülbelül, mint Piton és Harry].)

Köszönöm annak, aki esetleg megvalósítja! Én mindenképpen örülnék neki. :)
Shyen 8 )

_________________
"szavak belső zúzódása"

(villányi lászló: időközben)


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shyen 2010 december 03 (péntek), 19:43-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 22:04 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2009 február 11 (szerda), 20:43
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Fantázia ország
Név: Zsanie
Kor: 17
Kategória: Nagyterem vagy Weasley Varázsvicc Vállalat

Szeretnék egy történetet, amelyben Hermione, Ginny és Gabrielle leánybúcsút szerveznek Fleur Delacour számára a közelgő esküvő előtt. Természetesen legyenek a ott a lány barátai, a franciák, mindenki :) Fleur jelleme maradjon Francicás, kicsit kibírhatatlan, sápítozós... olyan igazi Fleur-ös. A mű tetőpontja a Weasley ikrekkel függjön össze, akik persze egyéni ajándékkal/produkcióval készültek a lánynak és hívatlanul beállítanak a bulira. Egyértelműen vicces, jópofa történetet szeretnék sok, sok humorral, fordulattal, meglepetéssel. Nagyon szépen köszönöm előre is!

Üdv: Zsanie

_________________
Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tudsz csinálni... :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 21:32 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 december 02 (csütörtök), 21:30
Hozzászólások: 1
Sziasztok!
Nos...

Név: Lilly89
Kor:21
Kategória: Privet Drive

Nagyon örülnék egy Supnat fanficnek, ami teljes egészében slashmentes!!! És lehetőleg crossover se legyen.
A történet maga Sam és Dean középiskolai évei alatt játszódna. Winchester apuka gyakran hagyta őket magukra egy-egy városban akár hosszabb időre is, míg vadászott.
Ezalatt a srácok, mint minden "átlagos" tini gyorskaján éltek, nem feküdtek le időben és néha még iskolába is jártak.
Ebben a sztoriban viszont rábukkannak valamire...
Az íróra bízom, hogy egy "monster of week" típusú sztori vagy a főszálhoz kapcsolódik.
Ellenben, ha a főszálat választod, akkor angyalok ne legyenek (mivel azok még mindig a Mennyben kuksolnak), de az már egy korábbi részben kiderült, hogy Azazel gyerekkora óta figyelteti Samet...
Lehet dráma, humor, dark vagy amit a kedves író szeretne.
Remélem, felkelti valamelyik lelkes "versenyzőnek" a figyelmét.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 18:19 
Offline
Könyvmoly
Avatar

Csatlakozott: 2008 augusztus 31 (vasárnap), 15:36
Hozzászólások: 1215
Tartózkodási hely: in Phanthomhive-castle
Név: LoWeDrUmAnDbAsS/Amy
Kor: 18
Kategória: Crossover

Nos, kedves Merlin Társulat! :) A nyári filmélményeim hatására szeretnék egy crossover ficet, a következő fandomokban: Gyűrűk Ura/Harry Potter/Karib Tenger Kalózai.

Szeretném, ha a történet romantikus lenne, humoros, elgondolkodtató és tanulságos. A fő kérésem egy slash vonal, méghozzá Will/Legolas, és nem utasítanék vissza egy femslash kapcsolatot sem, ami lehetne threesome(Elizabeth/Fleur és Galadriel v. Arwen v. Eowyn- ezt teljes mértékben az íróra bízom.)
Ha egy hetero pároshoz ragaszkodsz, ám legyen - szívesen látnék Jack Sparrow kapitány mellett egy bátor, szívós lányt, akit teljesen véletlenül Amandának hívnak. Jöhet ő HP-ből vagy kútfőből, ahogy tetszik. :)
Jah, igen, ha még kívánhatok, akkor örülnék egy Gollam/Sipor szálnak, de természetesen azt nem annyira komolyan véve. Vevő vagyok mindenre, sötét sztorikra, angstra, humorra, drámára, durva beszédre, incestre - a 18-as jelenetekre meg főleg ^^
(Zárójelben megjegyzem, hogy szerintem Ron Weasleyt és Zsákos Frodót mintha egymásnak teremtette volna az ég :#-) )
Remélem megtetszik valakinek az ötlet:)

_________________
Hey, I just met you,
And this is crazy,
So here my number,
So call me Hamy. ;;)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 01 (szerda), 18:55 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2009 február 07 (szombat), 23:26
Hozzászólások: 3
Harry Potter kalapács alatt

_________
Sziasztok!

Ha lehetséges, és valaki megírná, olyan törit olvasnék szívesen, ahol:

Karácsony alkalmával jótékonysági bált rendeznek Roxfortban, a háború után árván maradtak megsegítésére. Slash képzeltem el. Így a történet szerint árverésen lehetne licitálni urakra és hölgyekre. Harryért természetesen ki más, mint Piton és Lucius versengene. /ezt a történetet főleg olyan szerző tollából olvasnám, akik remekül bánnak ezzel a két karakterrel^^). Természetesen a Trió másik két tagjára is lehet licitálni, Hermionét elvihetné Draco vagy Zambini. A történet magva mégis a Kis Túlélő körötti harc lenne. Előre is köszönöm. :twisted:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 01 (szerda), 18:25 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 3:24
Hozzászólások: 4
Fecskefarkú legyező

________________________
Hola!

Név: Fox
Kor: 21
Kategória: Privet Drive

Lássuk, szeretnék egy történetet, amiben démonokkal találkozhatunk. Ezek a démonok harcot vívnak egymással az emberi lelkekért, melyeket úgy tudnak megszerezni, ha az illető szerelmes lesz beléjük. A főszereplő démon egy olyan illetőt (nem mindegy, döntse el az író) próbál meg elcsábítani, aki senkiben sem bízik.. A viszonyukra a lehetőségeket nyitva hagyom, a végkifejletet meglepetésnek szeretném. :)
Örülnék, ha titkok tömkelege özönlene belőle, pl. hogy az emberi főszereplő, miért is olyan zárkózott.

Köszönöm annak, aki ezt választja, és hajrá! :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 01 (szerda), 11:59 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 27 (szombat), 15:22
Hozzászólások: 3
Tartózkodási hely: Békéscsaba
A Fiú, Aki Eddig Hallgatott

_________
Sziasztok!
Hátha...

Nicknév: Hollyy
Kor: 21
Kategória: Hát amolyan Nagyterem, Puddifoot

Olyan sztorit képzeltem el, amiben Ginny hiába akarta megcsókolni hatodévben Harryt, a fiút nem érdekelte. Innentől valami AU történet érdekelne, amiben Harry egy másik lánnyal jön össze, és az eseményeket úgy lássuk, hogy már idősebbek és házasok és valahogy maga Harry mesélje el. Nem akarok valami tv interjút, maradjanak meg a varázsvilágban, az íróra bízom, mit talál ki helyette. Beszélhet egy rég nem látott baráttal, akármi. És szeretném, ha lenne valami oka rá hogy miért és kinek beszél a múltról és hogy azóta mi történt. Hogy mi lett a foglalkozása, hogy jött össze és kivel teljesen szabadon választható. Nem szerettem az eredeti epilógust és a sztori végét, ezért gondoltam hátha valaki más is van így vele, és meglepne egy jó kis alternatív történettel.

Köszönöm! :)

_________________
Jobb ma egy veréb, és még nem is túlzok.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 22:17 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 30 (kedd), 22:07
Hozzászólások: 1
Név:Sophie End
Kor:15
Kategória:Nagyterem

Egy olyan történetet szeretnék, amiben Harrynek elege lesz Dumbledore "remek ötleteiből" és inkább Voldemort mellé áll, hogy ketten vezessék a halálfalókat. Lehet slash is, minden mást a kedves íróra bízok.

Remélem, lesz aki ezt választja...

_________________
"Célozd meg a Holdat, ha elhibázod, még mindig a csillagok között landolsz!"


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 18:38 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 10:00
Hozzászólások: 93
Tartózkodási hely: Wonderland
Név:AdaBella
kor:21
kategória:CROSSOVER Harry Potter/Bleach SLASH!

Nagyon régóta szeretnék egy hasonló történetet, mert eddig ilyet még nem olvastam.

Az alaptörténet, az lenne, hogy mivel Voldemort széttépte a lelkét, így már majdnem Hollowá vált. Ennek elkerülése végett Soul Socity és a 46-ok tanácsa egy osztagot küld ki. (hogy kik tartoznak ebbe az osztagba, azt az íróra bízom, de nagyon örülnék Uraharának, Byakuyának és Hitsugayanak benne)Azok utána találkoznak Harryékkel, és segítenek nekik megnyerni a háborút.(Azért még mindig Harry győzze le Voldi-bát)
Én ezt egy Harry Potter/Kurosaki Ichigo ficként képzeltem el.

Remélem megragadja valaki figyelmét.

Kérném, hogy olyan írja meg, aki azért ismeri mindkét világ alapdolgait.

Ne legyen túlságosan sötét, komyoly.

Most már csak az a dolgom, hogy imádkozzak Merlinhez, hogy valaki megírja a történetemet, mert nem hiszem el, hogy magyar honban nincs egy olyan ember aki egyszerre kedvelné a Harry Pottert, a Bleacht, és slasht!(és mellesleg írna is ilyet)

remélem nem lettem nagyon hosszú*félve néz körbe*

Ada

_________________
Kép

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 18:26 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2009 november 01 (vasárnap), 14:52
Hozzászólások: 9
Karácsonyi szívvadászat

______________________
Név:Senaline
Kor:17
Kategória: Harry Potter/ Weasly Varázsvicc Vállalat, Madam Puddifoot kávézója

Egy olyan történetet szeretnék, ahol Harry, Hermione, Ron, Sirius, Lupin, Piton, Luna és persze a többi tanár együtt tanítanak, és Dumbledore az igazgató. Az íróra rábízom, hogy ki mit tanít.
Karácsony előestéjén(a történetbe a karácsony este is benne legyen) Harry és Lupin elhatározzák, hogy Hermionét összehozzák Pitonnal. Ám Hermione és Piton ugyenebben mesterkedik (nem, nem magukat akarják összehozni:)), hanem Harryt és Lunát. Azonban Sirius és Ron is beleszól a dolgokba, hiszen a Trelawney-Piton párosítás nem is olyan rossz ötlet. Azonban Dumbledore-ral senki nem számolt, és az ő csodálatos rendezői képességével.:)
Az íróra bízom a történet végkifejlettét. Szeretnék sok humoros helyzetet, és azt, hogy megmaradjon a szereplők jelleme. Romantikus rész is lehet benne, sőőőt...

Nagyon hálás lennék, ha valaki ezt a kívánságot választaná.:)

_________________
"Kopár sírkertek vagyunk, tele kapkodva elhantolt, rothadó, régmúlt szerelmekkel…"


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 16:33 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 30 (kedd), 16:27
Hozzászólások: 1
Név:álomlány
Kor:23
Kategória: Nagyterem/MP

Lily/James/Perselus. James és Lily kapcsolata sosem volt túl rózsás. Lily csak az elvárások miatt ment hozzá, de akárhogy próbálkoztak nem lettek boldogok, ugyanis Lily titkon Pitont szerette, de a férfi sajnos halálfaló lett a csalódás miatt, amiért szerelme legnagyobb ellenségéhez ment. James valami nagyon csúnya dolgot tesz ezért Lily Harryvel együtt elhagyja. James bedurvul, hogy Lily visszamenjen, aki utolsó mentsvárként Pitonhoz megy. Innentől az író fantáziájára bíznám. Bejöhet a jóslat, vagy akár máshogy is folytatódhat. Hogy Piton hogy reagál azt is rád bíznám kedves író. Nem muszáj 20 fejezetes regény, arra nem is lenne idő, csak egy kis 5-6 fejezetes sztorit szeretnék és hogy hol fejezed be a történetet azt is rád bíznám. Köszi előre is ha valaki vállalja.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 15:58 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 30 (kedd), 15:55
Hozzászólások: 1
Emmett titka

____________
Név: Pulipinty
Kor: 26
Kategória: twilight

Egy Emmet/ saját szereplő (de akár valósághű karakter is lehet) párosítású történetet szeretnék. Emmet ne a Cullenékkel kezdje a vámpír létet, és ebből adódóan legyen egy sötét titka, ami veszélybe sodorhatja új családját. Remélem ennyi elég, a többit az íróra bízná.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 14:46 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 30 (kedd), 14:41
Hozzászólások: 1
Ahogy parancsolod

___________________________________________________________
Sziasztok! Nagyon új vagyok az oldalon, így remélem nem rontom el és a szabályok szerint csinálom a dolgokat.
Név: Miss. Snape
Kor: 19
Kategória: Nagyterem/Sötétvarázslat/WVV

Az ötlet: Mivel borzasztóan keveset tudunk arról, hogy mi történt a Roxfortban a 7. tanévben így arra gondoltam, hogy ezt meg lehetne írni egy kisebb regényben (pár fejezet).
Szeretném ha az egész Perselus szemszögéből lenne, akár E/1 személyben is. Szeretném, ha Perselus lelki világáról, érzelmeiről és gondolatairól is sok szó esne, de bele lehetne vinni fanyar humort.
A többit arra a kegyes íróra bíznám, aki esetleg kiválasztja az ötletem. Nagyon örülnék neki, mert sajnos Rowling anyánk Pitont nem méltatta annyira, hogy hátteret írjon neki.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 14:24 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2009 november 10 (kedd), 1:04
Hozzászólások: 7
A halott kém

_________________________________
Sziasztok! Nos hát összesezdtem a bátorságomat és én is szeretnék kérni egyet, hátha sikere lesz az ötletemnek :-D *reménykedik*

Név: Ame
Kor: 15
Kategória: vagy nagyterem vagy WVV (szerintem mindkettőt ki lehet belőle hozni

Szóval au ötlet: mivel tudjuk, hogy Piton sajnos meghalt a 7. könyv végén, arra gondoltam, hogy lehetne egy történetet írni, arról, hogy Piton, mit is csinál a túlvilágon. Találkozhtana a halottakkal, mint pl: a tekergők, Lily, Dumbledore, Voldemort vagy akit a kedves író gondol. Én egy kis vagy kicsit hosszabb novellára gondoltam. Esetleg összeveszhetne a halállal is, hogy milyen buta módon halt meg. Remélem nem túl tág így a történet kerete, de bíznék az író fantáziájában.
Remélem megtetszik valakinek...


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 22:46 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2008 január 02 (szerda), 18:47
Hozzászólások: 1
Tartózkodási hely: csillagéjben
Mozaik darabkák

_____________
Név: Grizabella
Kor: 21
Kategória: Privet Drive

Én a Vízről szeretnék olvasni valami szépet, akár megszemélyesítve, akár máshogy, hangsúlyozva mennyi formában van jelen mennyi helyen, mi mindent köszönhetünk neki vagy bármit, az ezer arca közül akármelyiket megrajzolva, kihangsúlyozva... Lehet akármilyen történet vagy akár csak hangulatok, képek, ahol a víz játssza a főszerepet.

Köszönöm. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 23:50 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 szeptember 24 (péntek), 23:07
Hozzászólások: 15
Név: Timmy Tailor
Kor: 23
Kategória: Nagyterem, Sötét varázslatok, vagy amit a történet megkíván.

Egy olyan történetet szeretnék, ahol egy újabb jóslat (kb Harry első éve környékén születő) miatt Dumbi titkos társaságot szervez mindenféle kutatót bevonva, hogy mikor Harry legyőzi Voldit, akár akarata ellenére is, de lehibernálhassák. Meg is teszik és mindösszesen egy segítőt, egyébként a projekt egyik fő emberét is mellé altatják Perselus Piton személyében. Pár ezer év repüljön tova. Az ember az űrben jár és ismerkedik más lényekkel, stb... A titkos társaság még létezik elrejtve a felszín alatt, de folyamatosan fejlődve és lépést tartva vagy előrébb járva a technikai fejlődésben, esetlegesen a mágia miatt is, de továbbra is figyelve és várva hősük ébredését, az íróra bízom, hogy oldja meg. Tulajdonképpen egy kicsit Gundamos verzióban, de nem crosoverként képzeltem el, miszerint Harrynek egy kibontakozni vagy már kitört háborút kéne valahogy megállítani, ha kell, erőszakkal. Ennek minden részletét (okok, miértek stb...)és végeredményét is az íróra bízom, de szívesen látnék benne Snarry vonulatot és terjedelmét tekintve minél hosszabb, annál jobb. De a nagyon csöpögős jelenetektől kérlek kíméljetek, minden más jöhet, korhatár akár 18 is lehet, nem riadok vissza sem a kínzástól sem az erőszaktól, vagy lelki terrortól sem, a pikánsabb jeleneteknek meg kifejezetten örülni fogok! :P

Remélem a leírás még belefér és nem túl részletes.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 19:40 
Offline
Írópalánta
Avatar

Csatlakozott: 2010 október 04 (hétfő), 10:15
Hozzászólások: 190
Tartózkodási hely: Lakosztályomban :) és Wonderland-ben
V. I. P. – A nagyon fontos Potter

_________________
Név: Mariann
Kor: 30x (na jó, 34)
Kategória: Mme PudiFoot

Drarry-t, azaz slasht szeretnék.

Általában Draco szokott lenni az elkényeztett, elszállt agyú, fellengzős "liba", aki a modorosságával és a felsőbbrendűségével mindenkitől elvárja hogy őt körülugrálják.
Na, ez NEM az a fic lesz!

Harry-t elérte korunk végzete: CELEB lett.
Ősztárocskánk fontossága téves tudatában az Isten háta mögött kettővel börtönbe kerül.
Kirendelt védőügyvédje ki más lenne, mint az ősellenség, Draco Malfoy.
:)

Két apró kikötés:
- nem ragaszkodom rózsaszín giccses happy endhez, inkább Harry észre térése lenne a középpont. (ha a végén együtt vannak az nem baj, de ne legyen túl romantikus)
- legyen benne egy jelenet, amikor Draco a börtön falához csapja Harry-t és alaposan, mélyrehatóan megmutatja a cinikus, szarkasztikus lényét (meg.. khöm.. a "lényegét" is)
:#-)

Remélem, hogy a kedvenceim közül sikerül valakit felizgatnom eme ötlettel (a faljelenettel magamat biztos); elvonulok fohászkodni $pray és biztos, ami biztos alapon felrajzolok egy pentagrammot bizonyos nevekkel. :)

Köszönöm a lehetőséget!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 19:29 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 27 (szombat), 12:18
Hozzászólások: 1
Az Abhasius-jóslat rejtélye

_________________
Nickneved: ericica
Korod: 23
Kategória: Madam Puddifoot kávézója

Üdv!

hmm.. Remélem sikerül megfogalmazni a gondolataimat :oops:).
Alapsztori: A háború után vagyunk. Harry Potter legyőzte a Voldemortot. A Minisztérium kiad egy házassági rendeletet.

A párosítást: Szeretném, ha a középpontban Ginny / Luna / Lucius / Perselus . Az, hogy ki kivel azt majd az Író kitalálja. Csak annyi kérésem lenne, hogy ne legyen Slash a megnevezett szereplőkkel.

Igazából szeretnék egy hosszabb hangvételű humoros - izgalmas - romantikus történetet olvasni
- amelyben hosszan ecsetelné az Író a történéseket;
- amiben az eredeti karakterek azért valamennyire megmaradnak pl.: Lucius nem legyen valami csöpögős lányregény hős lovagja :shock:)
- rendesen "harcoljanak meg egymással", aminek a végi még jól is elsülhet. Merthogy hosszú, rögös út vezet a boldogsághoz
A történet elején vagy közben pedig lehetne egy kis visszatekintés, hogy kivel mi történt (pl.: mi lett az egykori Narcissa Malfoy sorsa, vagy a halálfalókkal stb....).

Hát igazából, ha valakinek megtetszene, annak nagyon örülnék, ha nem az sem baj. Köszönöm

ui.: ha valamit nem sikerült világosan megfogalmazni akkor szóljatok.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 13:17 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 június 17 (csütörtök), 12:04
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Mindent én sem tudhatok. Szólj, ha megtalálsz
Hová tűnt Albus Dumbledore?

______________
Név: Tiny
Kor: 15
Kategória: Nagyterem/WVV

Az egész Roxfort izgatottan várja a karácsonyi lakomát. Dumbledore épp a köszöntőt gyakorolja, amikor valami szörnyű hiányérzete támad. A mugli Londonba megy, ahol szinte mindenhová betéved, és sok érdekes emberrel találkozik. Eközben a Roxfortban McGalagony betegre aggódja magát miatta, és kihirdeti, hogy aki visszahozza az igazgatót, hatalmas jutalomban részesül. Az iskola apraja-nagyja keresni kezdi a szakállas lókötőt, ami vicces helyzetekhez vezet…

A többit az íróra bízom, a lényeg, hogy bőven legyen benne humor. Remélem, lecsap rá valaki. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 20:30 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 május 17 (hétfő), 17:10
Hozzászólások: 4
Név: Bettina
Kor: 18
Kategória: Nagyterem – Perselus/Harry


Szeretnék egy történetet, amiben Harryről kiderül, hogy rákban szenved. Erre a betegségre azonban, még a varázslók sem tudnak megfelelő gyógymódot, ami száz százalék garanciát jelentene és a mágikus beavatkozások az életébe is kerülhetnének. Harry úgy dönt, hogy a mugli módszerekhez folyamodik, és sugárkezelést, kemoterápiát kap. Legyen minden a valóságnak megfelelő, ha a történet megkívánja naturalista leírások is lehetnek benne. Perselus legyen Harry támasza, segítse őt.
Minden mást a szerzőre bízok. Akár már együtt is lehetnek, amikor kiderül a betegség, de talán a rák az, ami öszzehozza őket. A végét is az íróra bízom, egyáltalán nem fontos a happy end, de az is lehet, hogyha illik a történethez.
Érzelmekkel teli történetet szeretnék, ami valóban úgy mutatja be a betegséget, a szenvedést, ahogyan valóban történik, és nem ferdíti el a valóságot.

Köszönöm a lehetőséget, és remélem valakinek megmozgattam a fantáziáját! :-)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 18:06 
Offline
Írópalánta
Avatar

Csatlakozott: 2008 május 28 (szerda), 20:08
Hozzászólások: 184
Tartózkodási hely: jelenleg itt
Angyal a mélyből

_______________
Nicknév: xgigix
Kor: 20
Kategória: Privet Drive

Tehát a történet angyalokról szólna.
Lucifer a Pokol ura, az első bukott angyal, megharagszik Gabriellre, mert egy gyűlésen nagyon összevesznek, (bár ez nem meglepő, hiszen a Mindenható jobb keze ott kritizálja ahol tudja.) Elhatározza, hogy ott fogja megütni az angyalt, ahol a legjobban fáj neki... Magához hívatja egyetlen fiát és feladattal bízza meg. Nem nehéz a dolog: El kell csábítania Gabriell legféltettebb kincsét - a lányát - és össze kell tőrnie a szívét... Viszont a fiúnak nincs könnyű dolga, hiszen a lány, amilyen szép olyan hideg... ráadásol utál minden hímnemű egyedet, akár ember, akár angyal...
Vajon mit tesz ilyenkor a Pokol örököse, aki az egójától eltelve nem tud veszíteni? És mit tesz a lány, aki nem is olyan hideg, mint amilyennek látszik, viszont ő se szeret vesztes lenni?
Tudom kicsit sablon, de olyan kevés angyalos történetet lehet olvasni... Az, hogy sikerül -e vagy nem, az író döntése..
Legyen benne romantika, és humor bőven..
Köszi.

Remélem valakinek megtetszik :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 16:21 
Offline
Tollforgató
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 27 (szombat), 15:17
Hozzászólások: 476
Tartózkodási hely: A Föld nevű bolygón bárhol, ahol kávé kapható
Álomgyár

___________________
Nicknév: vidor
Kor: 21
Kategória: Nagyterem

Mi lenne, ha megélhetnénk a saját fantáziánkat, álmainkat? Nos, én ebbe szeretnék egy kicsit belelátni. Azt, hogy ez miképpen lehetséges stb. Lehet teljesen szürreális és kissé realisztikusabb is, erre nincs kikötésem.
Szereplőknek a Tekergőket és Lilyt szeretném. Azt az író bízom, hogy Petert kihagyja e, avagy sem, de szerintem ő is érdekes alapot szolgáltat.
Azt szeretném, ha mindegyiküknek más-más „kategóriájú” lenne a fantázia/álma. Ha beleláthatnánk egy humorosabba, egy sötétebb/darkosabba, egy romantikusba stb. Ezen kívül pedig még annyit kérnék, ha lehetséges legyen benne egy Lily/Sirius jelenet is. Azt teljesen az íróra bízom, hogy azt hogyan szerepelteti/illeszti bele a történetbe.
Ja, és még valami; jó lenne, ha amolyan labirintusszerű lenne az egész, mintha elvesznénk a fantáziába, szóval, hogy a végére szinte ne lehessen különbséget tenni a fantázia/álom és a valóság között. ( És slash-t ne tartalmazzon :) )


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 14:23 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 november 27 (szombat), 14:04
Hozzászólások: 4
Nickneved: renirain
Korod: 14
Kategória: Privet Drive

A történet egy tinédzser lányról szólna, aki minden idejét a jégkorcsolyázásnak szenteli, és az egyik szülőjével él, mivel a másiknak (akit nagyon szeretett) évekkel ezelőtt nyoma veszett.
Néhány héttel egy nagy verseny előtt (valamiféle baleset miatt) kórházba kerül. Amikor másnap magához tér, kiderül, hogy az eltűnt szülő megkerült, semmi komolyabb baja nem esett, hamarosan meg is nyeri azt a versenyt. Boldogan fekszik le aludni, azonban mikor újra felébred, kiderül, hogy két hétig volt kómában, valószínűleg többé nem korcsolyázhat, az eltűnt szülőnek pedig megtalálták a holtesttét....
Kíváncsi lennék, szerintetek mit él át a lány (ergo örülnék a belső szemszögnek), mikor rájön, mi történt valójában, amit ő hitt, az csak álom volt, és hogy hogyan dolgozza fel a helyzetet (vagy egyáltalán fel dolgozza-e), mihez kezd mindezek után.
És még csak egy kikötés: kérlek, ne hozzatok ki belőle happy endet, ellenkezőleg, minél inkább drámaibb, sírósabb legyen!

Remélem, valakinek megragadja a fantáziáját, és kihoz belőle valami szépet :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 21:05 
Offline
Fanficbúvár
Avatar

Csatlakozott: 2007 december 01 (szombat), 13:34
Hozzászólások: 613
Tartózkodási hely: otthon, Vele :)
Karácsonyi varázs

____________________
Nickneved: GYK
Korod: 19/20
Kategória: tulajdonképpen belefér a Nagyterembe, a MP-be, de még a WVV-be is, ez, ha valaki kiválasztja, tőle függ majd :)

Nos, ez az ötlet az Alapítókkal van kapcsolatban. :) A Roxfort nem olyan régen készült el, az első diákok éppen csak megkezdték tanulmányaikat az iskolában. Mint minden új dolognál, náluk is elkél a... hát, mondjuk úgy, reklám, hogy a varázstudók szívesen küldjék majd oda gyermekeiket, ha felkérés érkezik. A bál Karácsony másnapján esedékes, de előtte még a négy alapító egymás társaságában ünnepel :) Igazából ez utóbbira lennék kíváncsi, hogy ki milyen ajándékot kaphat a másiktól, mit is csinálnak aznap este, stb :) Ha MP, akkor akár "nagy vallomást" is lehet az ajándék, mindegy, milyen párossal (tehát fem, het, slash is nyugodtan jöhet :) )
Ha pedig a bálról is lenne szó, akár egy-két jelenet formájában... Nos, erről már nem is álmodok :)

*kitipeg*

Sok sikert minden írónak majd a választott ötlethez^^

_________________
Imagine


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 20:11 
Offline
Írópalánta
Avatar

Csatlakozott: 2007 december 20 (csütörtök), 0:17
Hozzászólások: 215
Tartózkodási hely: Bp-PomázCity tengely
Az Ígéret Földje

_______________
nick: Laurenar
életkor: 21
kategória: Nagyterem - asszem, odavaló leszön :)

Skócia, 1095. december 25., . Hódító Vilmos nyolc éve halott, a normannok végleg letelepedni látszanak; II. Orbán pápa pedig egy bő hónapja hirdette meg az első keresztes hadjáratot.
Hogyan telik az ünnep Roxfortban ilyen körülmények között? Kedves író, aki ezt választanád: szeretném végigkövetni az ünnepnapot hajnalhasadástól (vagy akár az éjféli vigíliamisétől) napszállatig, akár egy, akár több szereplő szemszögéből (?alapítók? vagy közvetlen utódaik? - csak tippelgetek!). Szeretném látni, vajon a lovagkori Roxfort és a tágabb mágusvilág miképpen viszonyul a karácsonyhoz, illetve Jeruzsálem visszahódításának ötletéhez.
Hogyan ünnepelnek? Vannak-e egyáltalán varázsló lovagok, és ha igen, szóba kerül-e egyáltalán, hogy részt vegyenek? A normannok hódítása után nyilván lepusztultabb az ország, elkél otthon az erős kéz, másfelől Jeruzsálemben gazdag zsákmány várható. Mennyire érzi magát az egyháznak elkötelezve az akkori kor varázslója, vannak-e pártok e tekintetben is? És felmerül-e egyáltalán az ünnep kapcsán az az erkölcsi dilemma (illetőleg inkább paradoxon), amit az egész szituáció ma jelent? (Ezek csak segítő kérdések, tulajdonképpen - az ötletadás terén - az előző bekezdés végén az én szerepem véget ért.)
Ne feledjük, a lovagkorban kicsit másként látták a helyzetet, és maguk a lovagok hősi erényként élték meg, ha karddal terjesztették és védték a kereszténységet, szóval inkább az ő szemszögük érdekel, mint mondjuk a mai. Másfelől, ott van ugye a "béke és jóakarat az embereknek", mint a karácsony aktualitása. Azt hiszem egyébként, hogy az ő fejükben a kettő még nem zárta ki egymást...
Nem moralizálásra vágyom egyébként, vagy nagy vitákra. Egyszerűen csak az adott szituációba szeretnék egy napnyi rápillantást, ahogy az író érzi. Ha úgy esik jól, humorosan, ha úgy esik jól, vidáman, de komolyan, ha úgy esik jól, drámaian, ha úgy esik jól, ünnepélyesen és tömjénszaggal. Szeretnék egy szép középkori mesét. :)
Köszönöm szépen, ha bárki ezt választja! (És remélem, nem vagyok túl részletes...)

_________________
C'est moi: a szemtelen, taknyos kölyök és Baka . :wink:

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Kívánnék
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 18:56 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2010 október 13 (szerda), 17:40
Hozzászólások: 8
Csók ízű boldogság

__________________________________
Sziasztok! Még soha nem kívántam, de remélem sikerül jól megtennem.
Nicknév: Renesmee
Kor: 15
Kategória: Privet Drive

Én szeretnék egy Vámpírnaplók alapú, Damon&Elena fanficet, ami valahol az első évadban játszódik karácsonykor, és Damon bevallja Elenának, hogy szereti, miközben együtt díszítik fát, mert Stefannak még mindig problémái vannak, a lány pedig viszonozza Damon érzéseit...


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nessie951223 2010 november 28 (vasárnap), 18:38-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 18:14 
Offline
Fanficbúvár
Avatar

Csatlakozott: 2008 június 06 (péntek), 16:59
Hozzászólások: 566
Tartózkodási hely: ez egy fa
A szerelem arcai

___________________
Nicknév: darktulip
Kor: 19
Kategória: Madam Puddifoot kávézója ~ Perselus/Harry


Egy AU történetre gondoltam, ahol Lily nem halt meg, csak James. Aztán Lily egyedül neveli Harryt, és a fiú tizenhetedik születésnapján bejelenti, hogy férjhez megy, méghozzá Harry utált tanárához, Perselus Pitonhoz. Perselus odaköltözik hozzájuk, a mostohaapa és a fiú vicces szituációkba keverednek, közelebb kerülnek egymáshoz testileg és lelkileg egyaránt, és Perselus már nem tudja, mit akar. Az érett gondoskodó anyát válassza vagy a szeleburdi, éretlen, mégis észveszejtően szexi fiút? És mit tegyen Harry? Feláldozza anyja szeretetét egy idősebb férfi szerelméért? Vívódás, de maradjon meg a könnyedség, és... minden jó, ha a vége jó :)

Remélem, megtetszik valakinek :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 15:56 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 26 (péntek), 15:35
Hozzászólások: 1
The Cullen Brothers

____________________________
Sziasztok! Nos hát én is kívánnék.

Nicknév: Hannah
Kor: 18
Kategória: Twilight

Észrevételeim szerint a Twilight fanfictionök még mindig nem igazán szakadnak el a canontól, ezért én ilyet szeretnék. Elsősorban Emmettet és a farkasokat látnám, ezért az merült fel bennem, hogy már élből a barátja lehetne az egyiküknek, hogy átjárása legyen a falka földjére, és természetéből adódóan sok csínytevést kövessenek el, kalandozzanak... nem tudom, talán Jacob legyen a barátja, de ezt tényleg szabadon hagyom, az egyik alakváltó. Szeretném, ha a párosok is felbomlanának valamelyest, tehát Emmett ne járjon Rosalie-val, ne is legyen barátnője, inkább amolyan csajozós hozzáállása legyen. Bella is leszakadhatna Edwardról - őt nem is szeretném látni -, és hogy némileg Ed kilépjen a túl komoly szerepkörből, olykor Emmettékkel tarthatna. Carlisle és Esme pedig amolyan fejcsóválós szülőként igyekezzenek kicsit rendet tartani. Ja igen, ők aranyosak együtt, úgyhogy ez a fajta páros nem baj, ha marad. A további szereplők bevonása szabadon választott, de egy picit lássunk jobban a farkasok közé.
A lényegi célom az lenne tehát, hogy menjünk el egy kicsit kirándulni a megszokott canontól. :) Egy kis Twilight AU.

Köszönöm szépen, összeteszem a kezeimet, hogy valamelyik írónak megtessen az ötlet, mert a Twilight írok egyelőre nem nagyon kockáztatnak és hagyják el a járt utat, márpedig én olyan szívesen olvasnék valami ilyesmit. Az íráshoz viszont béna vagyok, tehát itt vagyok...


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 10:04 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 24 (szerda), 12:15
Hozzászólások: 4
Tartózkodási hely: Pécs
(Rém)álmaim párja

____________________
Nicknév: Mirabell
Kor: 19
Kategória: Privet Drive

Végül ennél az ötletnél maradtam, hátha valakinek tetszeni fog, bár így már nem hétköznapi.
Egy fiúnak különleges tehetsége, hogyha igazán koncentrál és beleönti minden vágyát, létrehozhat valamit a papírra írt szavakból. Mivel úgy gondolja, valamilyen formában mindig csalódott a kapcsolataiban, a számára tökéletes partnert kell megteremtenie. Ez a valaki nagy előkészület és rengeteg energia árán létre is jön, s természetesen ahogy annak lennie kell, szerelmet érez a főhős iránt. Innentől azt szeretném, ha a fiú megtapasztalná, hogyha valaki túl tökéletes, az életszerűtlen, hogy idegesítő, ha mindig egyetértenek vele, s hogy a jó pár incidens során - amibe belekeveredik a idegenszerűen szerelmes és idealizált partnere révén - neki segítő legjobb barátja érdemei iránt sokáig milyen vak volt. Ébredjen rá, hogy a számára tökéletes szerelem mindig is ott volt mellette, ami ráadásul jó ideje viszonzott barátja részéről, míg ő maga csak álmodozott valami elérhetetlenről.
A főhős fiú mivoltán kívül azért nem írtam konkrét nemet sem a létrehozott szerető, sem a barát terén, mert fiú-lány és slash felállásban is nagyon szívesen fogadnám. Amelyik az írónak jobban fekszik. Egyes részek megkívánnak majd egy kis humort, kalandot, de nem vicces, inkább komolyabb sztorit várnék.

Remélem érthetően írtam le, mi az ötletem lényege, ha mégsem, akkor szóljatok. :) Köszönöm.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 23:09 
Offline
Betűmániákus
Avatar

Csatlakozott: 2009 június 18 (csütörtök), 22:48
Hozzászólások: 4896
Tartózkodási hely: Álmomban: olyan helyen ahol meleg van. :D
Holdkert

______________
Nicknév: Jenny
Kor: 17
Kategória: Nagyterem

Kedves Írók! :)

Lucius/Narcissa párosítású történetet szeretnék, amiben az ifjú házaspár épp első karácsonyát tölti együtt. (A karácsonyon pedig nem csak a szentestét értem, hanem az arra való készülődést is.) Tarthatnak bált, vagy ünnepelhetnek ketten, vagy kisebb családi körben is. Ennek eldöntését a kedves szerzőre bízom.
Nem kérek habos, nyálas, fluffos történetet (bár ez se lenne ellenemre), de annyi kérésem lenne, hogy Lucius és drága neje ne utálják egymást. Természetesen bármilyen bonyodalom közbe jöhet, de a vége mindenképp legyen happy end. :)

Köszönöm, ha valaki kiválasztja és megírja, valamint mindenkinek jó alkotást kívánok! :)

_________________
Kép Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 22:54 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 október 25 (hétfő), 12:05
Hozzászólások: 47
Az út térjen a lábad elé

___________________
Nicknév: Tira16
Kor: 20-on túl...
Kategória: Privet Drive (esetleg J-pop/J-rock)

Kedves vállalkozó szellemű írók!

Slasht szeretnék olvasni. Adva van egy páros, együtt már egy ideje, és szeretik egymást, minden a lehető legnagyobb rendben van. De megjelenik a nem kívánatos harmadik. Megkísérti az egyiküket, de végül a másik esik a csapdájába.
A kísértés és a csapda mélysége, ahogy a történet végkifejlete is az írótól függ. Éhezem a 18+-os tartalmat, és nem bánom a drámát sem (és most zárójelben tovább bővítem a ötletet: lehet akár bármilyen sorozat/könyv alapú - kivéve Twilight, de ugye az amúgy is külön kategória -, és akár misztikus lények is beleférnek...)

Remélem, megfelel a kérés a kívánalmaknak, és meg tudtam mozgatni valakinek a fantáziáját :)

_________________
Nem maradt más, csak végtelen üresség, és ő nem volt több, mint kiürült kagylóhéj...
Írásaim: My Evil Spirit


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 22:48 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 április 06 (kedd), 15:49
Hozzászólások: 21
Tartózkodási hely: Iskolaidőben a mardekár pincetermei, vagy a Titkok kamrája
Név: Kurenai
Kor: 17
Kategória: Madam Puddifoot kávézója~ Perselus/Harry

Hali! Lehet, hogy kacifántos kérés lesz, de mindenképpen szívesen olvasnám a végén...
Szempontok:
- Természetesen Snarry...
- Játszódjon, ha lehet Voldemort orra előtt :-D (ezt úgy értelmezitek, ahogy akarjátok
- Legyen benne Izgi rész :wink:
- Kevés humor, és több célozgatás :-)
- És, ha nem nagy kérés, Valamilyen módon Sirius is essen be egy veszekedésre...

U.I.: Nem tudom, hogy lehet e kérni ilyet, de a történet lehetne egy hosszabb novella, esetleg miniregény?
:oops: :roll: :roll: :oops:

_________________
Írj, és tied lehet egy egész világ!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 22:08 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2010 május 21 (péntek), 14:56
Hozzászólások: 69
A titokzatos pszichiáter két esete

___________
Név: Nasu
Kor: 18
Kategória: Privet Drive - SLASH -

Kedves vállalkozószelleműek!

Szeretnék egy slash történetet, melynek alapszituációját az adja, hogy a főszereplő fiú/férfi valamit teljesen félreért. A szereplő legyen alapból nehézfelfogású vagy naiv, amiért ez megtörténik.
A félreértés témáját ti találjátok ki, de a sztori lehetőleg vidám, humoros hangulatú legyen, habár meglátásom szerint egy csipetnyi dráma soha nem árt. ;)

Nos, csak ennyi szempontot adnék meg, remélem elindulásnak ez is elég. Sok sikert kívánok az íráshoz és nagyon köszönöm!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 19:20 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2009 április 14 (kedd), 21:49
Hozzászólások: 132
Paraszti anyag

__________
Név: mboa
Kor: +18 :P
Kategória : Privet Drive

Ha valaki ismeri és bevállalja az AB fandomot, akkor nagyon szeretnék egy történetet kapni. :oops:

Szeretném látni, hogy a Fekete Vér cselekménye alatt mi történik St. Louisban, ki hogyan reagál a tévében, újságokban megjelenő hírekre. Azt a vállalkozó szellemű ajándékozóra bíznám, hogy kiket szerepeltet, és a történet mennyi időt ölel fel, egy órát, egy napot vagy egy hetet.

A korhatár bármi lehet, és slash is lehet benne.

Talán valaki kedvet kap. Nagyon örülnék. :oops: :-)

ui: Az ötletet, hogy kívánjak valamit, PÜ-ben kaptam. *mutogat a Püs levelesládája felé*

_________________
And if they do catch me, I shall never die another death. (Fugitive, Chapter X )


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 99 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség