Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2024 március 28 (csütörtök), 10:07

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 53 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2020 június 10 (szerda), 12:58 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Kedves Merengők!

A Merengő Tábor a szokásos formájában idén el fog maradni. :(

Bízunk benne, hogy a jövő évi már teljesen rendben megtartható lesz, illetve, hogy az év második felében lesz lehetőség egy MeriTalira is.
Figyeljétek a meris híreket a Discordon és a facebook oldalunkon is!

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2020 április 27 (hétfő), 10:41 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Sziasztok! >:D<

A táborral kapcsolatban már többen érdeklődtetek, hogy meg lesz-e tartva, utaljatok-e, ezzel kapcsolatban jelentkezünk most.

Jelenleg nem vagyunk biztosak benne, hogy a járványügyi helyzet biztonságosra fog mérséklődni júliusig.
Arra készülünk, hogy június elején már biztosabban fog látszani, hogyan alakul a járványügyi görbe az országban, így akkor fogjuk eldönteni, elmarad-e vagy megtartjuk az idei Meri Tábort.
Ezért arra kérünk titeket, hogy egyelőre NE utaljatok tábordíjat, ha még eddig nem nem fizettétek be. Abban az esetben, ha elmarad a tábor és már befizettétek rá a pénzt, természetesen visszautaljuk nektek a már átutalt összegeket.

Reméljük, hogy júniusig javulni fog annyit a helyzet, hogy megtarthassuk a programokat, de elkezdtünk készülni arra az esetre is, ha csak online tudnánk összejönni.
Ha kérdésetek-kérésetek van, nyugodtan írjatok nekünk! :)

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2020 február 15 (szombat), 21:53 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Kedves Merengők!

Sajnálattal tudatjuk, hogy tekintettel a járványügyi vészhelyzetre, a március 21-re meghirdetett Országos Merengő Találkozó elmarad.

Vigyázzatok magatokra, és figyeljétek híreinket, a következő hetekben a személyes találkozók helyett online programokkal készülünk nektek!



XVII. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XVII. Országos Merengő Találkozóra!

A dátum: 2020. március 21. (szombat)
Helyszín: AM-NÉBIH Továbbképzési Központ, 1039 Budapest, Királyok útja 261.

Időpont: 10.00 - 22.00
Belépődíj a tavalyi évhez hasonlóan idén sincs, becsületkassza fog üzemelni, az adományokat a Meri fenntartásához szívesen vesszük.

Program:
A már hagyományosnak mondható merengős játékok - kvízek, rejtvények, beugrózás – mellett természetesen most is készülünk néhány különleges csemegével. A szervezett játékok kora délutánig fognak tartani, utána estig a már megszokott buli beszélgetéssel és társasozással, maffiázással. ;)

Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

Ami még fontos, a 2020-as Merengő Táborba csak annak fogadjuk el a jelentkezését, aki korábban már részt vett Merengő Táborban vagy Országos Merengő Találkozón (esetleg általunk szervezett teaházas találkozón), vagy akiért egy korábbi táborozó kezességet vállal. Így ha újoncként tervezed a jövő évi táborozást, akkor feltétlenül gyere el erre a Talira!

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét.

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati)!
Az érkezését mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb negyed 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre, ahol már várni fogunk Titeket, és kezdjük is a játékot! :pbunny:

Útvonalak

Keleti pályaudvartól:
Menj le az aluljáróba és szállj fel a 2-es metróra (Déli Pályaudvar irányába), menj el a Batthyány térig, ott szállj át a H5-ös HÉV-re (Békásmegyer vagy Szentendre irányába), majd szállj le Békásmegyeren. Utána menj le az aluljáróba, és Szentendrei út túloldalán szállj fel a 34-es buszra, majd szállj le Pünkösdfürdőn.
Sétálj el az útkereszteződésig, fordulj jobbra (a busz is arra megy tovább), haladj el a Gyradiko előtt, és a parkolójából menj át az árkon átvezető fapallón, és az út túloldalán találod a célt.
Ha nyitva van a zöld színű távvezérlésű kapu (a saroktól számítva a második), menj be (ha zárva van a kapu, csörgesd meg Christ), és jobbról kerüld meg az első épületet, majd a járdán haladva juss el a hátsó épület bal oldali bejáratához, a földszinti konferenciaterem a helyszín.
(Bonyolultnak hangzik a vége, de a valóságban kb. 1-1 perc sétáról van szó. Leírni és elolvasni sokkal hosszabb és macerásabb, mint megtalálni. :) )

Nyugati pályaudvartól:
A Mc'Donalds előtt szállj fel a 9-es buszra, utazz vele a Raktár utcáig, majd szállj át a 34-es buszra, és utazz vele Pünkösdfürdőig. Menj át az út túloldalára, és a továbbiakban kövesd a Keleti pályaudvaros leírás végét.

Parkolási lehetőség az út túloldalán kialakított közterületi parkolóban ingyenesen elérhető.

Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elraboltak a marslakók: HÍVJ!

A résztvevők a rendezvényen való megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy róluk a rendezvényen fénykép-, hang- vagy képfelvétel készülhet, és hozzájárulnak, hogy az elkészült felvételeket a szervezők internetes honlapon, digitális formában, személyazonosítás nélkül, díjmentesen, bárki számára hozzáférhetően, korlátozástól mentesen felhasználhatják.

Jelentkezni itt tudsz!

Új talisok a régiekkel összepacsizni a Merengő Discord szerverén tudnak, minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés pedig teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D


(A változtatás jogát fenntartjuk.)

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2020 február 10 (hétfő), 10:47 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
Merengő Tábor 2020


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2020. július 16-19.

A tábor helyszíne: Bánkgyöngye Panzió, Bánk
Cím: 2653 Bánk, Hősök tere 5.


SZÁLLÁS

38 fő részére kőházban, 2-6 ágyas szobákkal, több fürdőszobával, különteremmel, kerttel.

PROGRAMOK

Ahogy azt már megszokhattátok, az idei táborban is a csapatversenyeké lesz a főszerep, a játékokat könyv-, film- és sorozatalapú ínyencségekkel tarkítva tálaljuk.
Multifandom táborunkhoz híven a jelentkezéskor kéretik megadni a leginkább vágyott HÁROM háttérvilágot.

Hogy mire számíthattok?
Kvízekre, mozgatós játékokra, beugróra, kreatív-alkotós feladatokra, rengeteg nevetésre, éjszakába nyúló Merengős játékokra, úgy mint MeriGo!, Merengős Maffia, Fandom-foglaló, A Rózsaszín Guminyúl bosszúja...

Hogy mire nem számíthattok?
Unatkozásra... és túl sok alvásra. :D

Ilyen volt a 2017-es Merengő Tábor – videóajánló Lionelától


TÁBORDÍJ

4 nap/3 éjszaka

Csütörtök: háromfogásos vacsora
Péntek: reggeli, háromfogásos ebéd, meleg egytálétel vacsora
Szombat: reggeli, háromfogásos ebéd, meleg egytálétel vacsora
Vasárnap: reggeli

Az ételeket a Tengerszem Panzió készíti - kétféle menüt kínál: normál és vegetáriánus, viszont ételallergiával, intoleranciával érkező vendégek számára sajnos nem tud külön menüsort biztosítani.
Speciális étkezési igények esetén van lehetőség az étterem a'la carte kínálatából előzetesen kiválasztott ételek megrendelésére, melyeket a csoportos menüvel egyidőben tálalnak majd nekünk. A tábordíj a választott ételeknek megfelelően változhat.


TÁBORDÍJ: 27.000 Ft/fő

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)


Táborra jelentkezési és fizetési határidő: 2020. május 29.
(A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a befizetés sorrendjében fogadjuk.)


Ami még fontos: a 2020-as Merengő Táborba csak annak fogadjuk el a jelentkezését, aki korábban már részt vett Merengő Táborban vagy Országos Merengő Találkozón (esetleg általunk szervezett teaházas találkozón), vagy akiért egy korábbi táborozó kezességet vállal. Így ha újoncként tervezed a táborozást, akkor feltétlenül gyere el legalább egy Talira!



BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)



UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.

Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)


Budapest - Újpest Városkapu megállóhelyről Volán busszal utazunk Bánkra.

A gyűjtőjárat menetideje kb. 1.5 óra és 1 vagy 2 átszállás. A jegyek a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron 1.300 Ft / 50%-os kedvezménnyel, így pl. diákkal 650 Ft.

Visszafelé szintén együtt jövünk majd Budapestre, ugyanígy busszal.

A pontos indulással kapcsolatban még a későbbiekben e-mailben fogjuk tájékoztatni a jelentkezőket.



Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjük, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A szülői nyilatkozatot a 18 éven aluliak számára a jelentkezéskor megadott e-mail címre fogjuk továbbítani.



JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott Jelentkezés a 2020-as Merengő Táborra! topicban lehet, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti gyűjtőjárathoz?
- Hazafelé is a gyűjtőjárattal tartasz?
- Kedvenc fandom:

[fandom = a háttérvilág, amiben a könyv/film/stb. cselekménye játszódik, pl.: Harry Potter, Trónok harca (HBO), MARVEL MCU, stb.]
1.
2.
3.

3, azaz HÁROM... three, drei, tri, tre, tres, trois, san, wej... HÁROM fandomot kérünk. Az nem négy, nem öt, nem tíz, hanem HÁROM.


Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!

A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, a Merengő Discord szerverén, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)fanfic(pont)hu-ra.


A felelős adminok: Chris és Lilyana

Garai Márta (Lilyana): 30/576-3001
Dr. Rábai Valéria (Chris): 30/281-7278

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2019 január 05 (szombat), 14:19 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
Merengő Tábor 2019


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2019. július 11-14.

A tábor helyszíne: Beanett Panzió, Németkér
Cím: 7039 Németkér, Vörösmarty utca 36.


SZÁLLÁS

32 fő részére kőházban, 3-5 ágyas szobákkal, külön fürdőszobával, különteremmel, kerttel.

Az első 32 fő befizető feletti létszám esetén további helyek foglalhatóak faházban, 4 ágyas szobákkal, közös fürdőszobával.

PROGRAMOK

Ahogy azt már megszokhattátok, az idei táborban is a csapatversenyeké lesz a főszerep, a játékokat könyv-, film- és sorozatalapú ínyencségekkel tarkítva tálaljuk.
Multifandom táborunkhoz híven a jelentkezéskor kéretik megadni a leginkább vágyott HÁROM háttérvilágot.

Hogy mire számíthattok? Kvízekre, mozgatós játékokra, beugróra, kreatív-alkotós feladatokra, rengeteg nevetésre, éjszakába nyúló Merengős játékokra, úgy mint Merengős Maffia, Fandom-foglaló, A Rózsaszín Guminyúl bosszúja...

Hogy mire nem számíthattok? Unatkozásra... és túl sok alvásra. :D

Ilyen volt a 2017-es Merengő Tábor – videóajánló Lionelától


TÁBORDÍJ

4 nap/3 éjszaka

Csütörtök: vacsora
Péntek: reggeli, ebéd, vacsora
Szombat: reggeli, ebéd, vacsora
Vasárnap: reggeli

A szálláshely igény esetén húsmentes étkezést biztosít, viszont ételallergiával, intoleranciával érkező vendégek számára sajnos nem tud külön étkezést biztosítani. Előzetes tájékoztatása alapján a húsmentes ételek többsége laktózmentes is, de garanciát nem vállal. Igyekszünk majd a táborhellyel egy olyan előzetesen összeállított menüt összehozni, hogy lehetőség szerint ne legyen probléma.
A vendégek által hozott ételek tárolására hűtőszekrény, melegítésére mikrohullámú sütő biztosított.


TÁBORDÍJ: 24.000 Ft/fő

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)


Táborra jelentkezési és fizetési határidő: 2019. május 30.
(A kőházas férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a befizetés sorrendjében fogadjuk.)


BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)


UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.

Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A gyűjtőjárat idén egy átszállást is magában foglal majd:

Budapest Népligettől Volán busszal utazunk Paksra, majd Paksról egy helyközi Volán busszal Németkérre.

A gyűjtőjárat menetideje kb. 3 óra, és a jegyek a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron 2.725 Ft / 50%-os kedvezménnyel, így pl. diákkal 1.465 Ft.

Visszafelé szintén együtt jövünk majd Budapestre, ugyanígy busszal.

A pontos indulással kapcsolatban még a későbbiekben e-mailben fogjuk tájékoztatni a jelentkezőket.



Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjük, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A szülői nyilatkozatot a 18 éven aluliak számára a jelentkezéskor megadott e-mail címre fogjuk továbbítani.



JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott Jelentkezés a 2019-es Merengő Táborra! topicban lehet, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti gyűjtőjárathoz?
- Hazafelé is a gyűjtőjárattal tartasz?
- Kedvenc fandom:

((Update: fandom = a háttérvilág, amiben a könyv/film/stb. cselekménye játszódik, pl.: HP, Sherlock, Vámpírnaplók))
1.
2.
3.

3, azaz HÁROM... three, drei, tri, tre, tres, trois, san... HÁROM fandomot kérünk. Az nem négy, nem öt, nem tíz, hanem HÁROM.
Aki többet ad meg, annak töröljük a jelentkezését.


Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!

A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, a Merengő Discord szerverén, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)fanfic(pont)hu-ra.


A felelős adminok: Chris és Lilyana

Garai Márta (Lilyana): 30/576-3001
Dr. Rábai Valéria (Chris): 30/281-7278

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2018 október 08 (hétfő), 11:11 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
XVI. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XVI. Országos Merengő Találkozóra!

A dátum: 2018. december 8. (szombat)
Helyszín: AM-NÉBIH Továbbképzési Központ, 1039 Budapest, Királyok útja 261.

Időpont: 10.00 - 22.00
Belépődíj a tavalyi évhez hasonlóan idén sincs, becsületkassza fog üzemelni, az adományokat a Meri fenntartásához szívesen vesszük.

Program:
A már hagyományosnak mondható merengős játékok - kvízek, rejtvények, beugrózás – mellett természetesen most is készülünk néhány különleges csemegével. A szervezett játékok kora délutánig fognak tartani, utána estig a már megszokott buli beszélgetéssel és társasozással, maffiázással. ;)

Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

!!!Ami még fontos, a 2019-es Merengő Tábortól kezdődően szigorítunk a tábori jelentkezés menetén. Csak annak fogadjuk el a jelentkezését, aki korábban már részt vett Merengő Táborban vagy Országos Merengő Találkozón, vagy akiért egy korábbi táborozó kezességet vállal. Így ha újoncként tervezed a jövő évi táborozást, akkor feltétlenül gyere el erre a Talira.!!!

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét.

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati)!
Az érkezését mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb negyed 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre, ahol szervezett formában, együtt tudunk bemenni.

Útvonalak

Keleti pályaudvartól:
Menj le az aluljáróba és szállj fel a 2-es metróra (Déli Pályaudvar irányába), menj el a Batthyány térig, ott szállj át a H5-ös HÉV-re (Békásmegyer vagy Szentendre irányába), majd szállj le Békásmegyeren. Utána menj le az aluljáróba, és Szentendrei út túloldalán szállj fel a 34-es buszra, majd szállj le Pünkösdfürdőn. Sétálj el az útkereszteződésig, fordulj jobbra (a busz is arra megy tovább), haladj el a Gyradiko előtt, és a parkolójából menj át az árkon átvezető fapallón, és az út túloldalán találod a célt.
Ha nyitva van a zöld színű távvezérlésű kapu (a saroktól számítva a második), menj be (ha zárva van a kapu, csörgesd meg Christ), és jobbról kerüld meg az első épületet, majd a járdán haladva juss el a hátsó épület bal oldali bejáratához, a földszinti konferenciaterem a helyszín.
(Bonyolultnak hangzik a vége, de a valóságban kb. 1-1 perc sétáról van szó, és teszünk ki terelőtáblákat is. Leírni és elolvasni sokkal hosszabb és macerásabb, mint megtalálni. :) )

Nyugati pályaudvartól:
A Mc'Donalds előtt szállj fel a 9-es buszra, utazz vele a Raktár utcáig, majd szállj át a 34-es buszra, és utazz vele Pünkösdfürdőig. Menj át az út túloldalára, és a továbbiakban kövesd a Keleti pályaudvaros leírás végét.

Parkolási lehetőség az út túloldalán kialakított közterületi parkolóban ingyenesen elérhető.

Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elraboltak a marslakók: HÍVJ!

A résztvevők a rendezvényen való megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy róluk a rendezvényen fénykép-, hang- vagy képfelvétel készülhet, és hozzájárulnak, hogy az elkészült felvételeket a szervezők internetes honlapon, digitális formában, személyazonosítás nélkül, díjmentesen, bárki számára hozzáférhetően, korlátozástól mentesen felhasználhatják.

Jelentkezni itt tudsz!

Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D


(A változtatás jogát fenntartjuk.)

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2018 február 21 (szerda), 21:42 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
FONTOS HÍR!

A táborhely nemrég szólt nekünk, hogy azok akikkel szerződésben vannak az étkeztetésre (külsős cég hozza helybe majd mindig a kaját, és nem ott főznek), tavasztól árat készülnek emelni.
Ez pedig a mi táborunk árára is kihatással lesz.

Egész pontosan a tábor díja megemelkedik +700, azaz hétszáz forinttal.

Remélhetőleg ez senki számára nem okoz problémát, és elnézést a rajtunk kívül álló okból történő kavarásért.

A lenti összefoglalóban átírtam az árakat, így immáron ott is az új összeget láthatjátok.

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2018 január 15 (hétfő), 16:42 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
Merengő Tábor 2018


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2018. július 12-15.

A tábor helyszíne: Csevice Erdei Iskola Parádfürdő
Cím: 3244 Parádfürdő, Ilona völgy 057/1

KépKép
KépKép
KépKép

SZÁLLÁS

Kőházban, 2-9 ágyas szobákkal, közös fürdőszobával, több különteremmel, kerttel, erdővel. ;)

PROGRAMOK

Ahogy azt már megszokhattátok, az idei táborban is a csapatversenyeké lesz a főszerep, a játékokat könyv-, film- és sorozatalapú ínyencségekkel tarkítva tálaljuk.
Multifandom táborunkhoz híven a jelentkezéskor kéretik megadni a leginkább vágyott HÁROM háttérvilágot.

Hogy mire számíthattok? Kvízekre, mozgatós játékokra, beugróra, kreatív-alkotós feladatokra, rengeteg nevetésre, éjszakába nyúló Merengős játékokra, úgy mint Merengős Maffia, Fandom-foglaló, A Rózsaszín Guminyúl bosszúja...

Hogy mire nem számíthattok? Unatkozásra... és túl sok alvásra. :D

Ilyen volt a 2015-ös Merengő Tábor – videóajánló Lionelától


TÁBORDÍJ

4 nap/3 éjszaka

Csütörtök: vacsora
Péntek: reggeli, ebéd, vacsora
Szombat: reggeli, ebéd, vacsora
Vasárnap: reggeli

TÁBORDÍJ: 18 éves kor alatt: 15.700 Ft/fő / 18 éves kor felett: 17.700 Ft/fő (az IFA miatt)

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)


Táborra jelentkezési és fizetési határidő: 2018. június 15.
(A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk.)


BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)


UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.

Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A gyűjtőjárat idén egy átszállást és némi sétát is magában foglal majd:

Budapestről helyközi Volán busszal utazunk Gyöngyösre, majd Gyöngyösről egy másik helyközi Volán busszal Parádfürdőre.

A gyűjtőjárat menetideje kb. 2 óra, és a jegyek a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron kb. 2.290 Ft / 50%-os kedvezménnyel, így diákkal 1.220 Ft.

A parádfürdői buszmegállótól maga a táborhely még kb. 30 perc sétára van, de ne aggódjatok, a csomagok szállításáról gondoskodunk.

Visszafelé szintén együtt jövünk majd Budapestre, ugyanígy busszal.

A pontos indulással kapcsolatban még a későbbiekben e-mailben fogjuk tájékoztatni a jelentkezőket.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjük, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A szülői nyilatkozatot a 18 éven aluliak számára a jelentkezéskor megadott e-mail címre fogjuk továbbítani.



JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott Jelentkezés a 2018-as Merengő Táborra! topicban lehet, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti gyűjtőjárathoz?
- Hazafelé is a gyűjtőjárattal tartasz?
- Kedvenc fandom:

((Update: fandom = a háttérvilág, amiben a könyv/film/stb. cselekménye játszódik, pl.: HP, Sherlock, Vámpírnaplók))
1.
2.
3.

3, azaz HÁROM... three, drei, tri, tre, tres, trois, san... HÁROM fandomot kérünk. Az nem négy, nem öt, nem tíz, hanem HÁROM.
Aki többet ad meg, annak töröljük a jelentkezését.


Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!

A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)fanfic(pont)hu-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana

Garai Márta (Lilyana): 30/576-3001
Dr. Rábai Valéria (Chris): 30/281-7278


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2017 október 28 (szombat), 14:56 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
XV. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XV. Országos Merengő Találkozóra!

A dátum: 2017. december 2. (szombat)
Helyszín: Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, 1033 Budapest, Laktanya u. 33.

Időpont: 10.00 - 21.30
Belépődíj a tavalyi évhez hasonlóan idén sincs, becsületkassza fog üzemelni, az adományokat a Meri fenntartásához szívesen vesszük.

Program:
A már hagyományosnak mondható merengős játékok - kvízek, rejtvények, beugrózás – mellett természetesen most is készülünk néhány különleges csemegével, és persze az immáron elmaradhatatlan maffiázásra is hagyunk majd időt. A szervezett játékok kora délutánig fognak tartani, utána estig a már megszokott buli beszélgetéssel és társasozással, úgyhogy ne hagyjátok otthon a társasjátékokat, kártyákat, és egyéb nyalánkságokat! ;)

Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét, de a helyszíntől pár percnyi sétára van bolt is.

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati)!
Az érkezését mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb negyed 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre, ahol szervezett formában, együtt tudunk bemenni.

Útvonalak

Keleti pályaudvartól:
Menj le az aluljáróba és szállj fel a 2-es metróra (Déli Pályaudvar irányába), menj el a Batthyány térig, ott szállj át a H5-ös HÉV-re (Békásmegyer vagy Szentendre irányába), majd szállj le a Szentlélek térnél. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Nyugati pályaudvartól:
A Mc'Donalds előtt szállj fel a 9-es buszra, utazz vele a Raktár utcáig, majd kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.


Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278
Elyes: 30/373-8657



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elraboltak a marslakók: HÍVJ!

A résztvevők a rendezvényen való megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy róluk a rendezvényen fénykép-, hang- vagy képfelvétel készülhet, és hozzájárulnak, hogy az elkészült felvételeket a szervezők internetes honlapon, digitális formában, személyazonosítás nélkül, díjmentesen, bárki számára hozzáférhetően, korlátozástól mentesen felhasználhatják.

Jelentkezni itt tudsz!
Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D


(A változtatás jogát fenntartjuk.)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2017 február 08 (szerda), 16:10 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
Merengő Tábor 2017


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2017. július 13-16.

A tábor helyszíne: Héregi Sport Vendéglő és Hotel
Cím: 2832 Héreg, Iskola út 63.

KépKép
KépKép


SZÁLLÁS

Faházban, 3-7 ágyas szobákkal, saját, illetve közös fürdőszobákkal és felszerelt konyhával.

PROGRAMOK

Ahogy azt már megszokhattátok, az idei táborban is a csapatversenyeké lesz a főszerep, a játékokat könyv-, film- és sorozatalapú ínyencségekkel tarkítva tálaljuk.
Multifandom táborunkhoz híven a jelentkezéskor kéretik megadni a leginkább vágyott HÁROM háttérvilágot.

Hogy mire számíthattok? Kvízekre, mozgatós játékokra, beugróra, kreatív-alkotós feladatokra, rengeteg nevetésre, éjszakába nyúló Merengős játékokra, úgy mint Merengős Maffia, Fandom-foglaló, A Rózsaszín Guminyúl bosszúja...

Hogy mire nem számíthattok? Unatkozásra... és túl sok alvásra. :D

Ilyen volt a 2015-ös Merengő Tábor – videóajánló Lionelától


TÁBORDÍJ

4 nap/3 éjszaka

Csütörtök: vacsora
Péntek: reggeli, ebéd, vacsora
Szombat: reggeli, ebéd, vacsora
Vasárnap: reggeli

TÁBORDÍJ: 15.000 Ft/fő

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)


Táborra jelentkezési és fizetési határidő: 2017. június 15.
(A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk.)


BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)


UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.

Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A fő gyűjtőjárat idén egy átszállást is magában foglal majd:

Budapestről vonattal utazunk Tatabányára, majd Tatabányáról helyközi Volán busszal Héregre.

A gyűjtőjárat menetideje kb. 1 óra 35 perc, és a jegyek a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron kb. 1.765 Ft / 50%-os kedvezménnyel, így diákkal 885 Ft.

Visszafelé szintén együtt jövünk majd Budapestre, ugyanígy busszal.

A pontos indulással kapcsolatban még a későbbiekben e-mailben fogjuk tájékoztatni a jelentkezőket.


AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A szülői nyilatkozatot a napokban letölthetővé tesszük, és utólag beleszerkesztjük ebbe a hozzászólásba, így kérjük a 18 alattiakat, hogy látogassanak majd vissza!

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjük, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!


JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2017-es Merengő Táborra!" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti gyűjtőjárathoz?
- Hazafelé is a gyűjtőjárattal tartasz?
- Kedvenc fandom:

((Update: fandom = a háttérvilág, amiben a könyv/film/stb. cselekménye játszódik, pl.: HP, Sherlock, Vámpírnaplók))
1.
2.
3.

3, azaz HÁROM... three, drei, tri, tre, tres, trois, san... HÁROM fandomot kérünk. Az nem négy, nem öt, nem tíz, hanem HÁROM.
Aki többet ad meg, annak töröljük a jelentkezését.


Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!

A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)fanfic(pont)hu-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana

Garai Márta (Lilyana): 30/576-3001
Dr. Rábai Valéria (Chris): 30/281-7278


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2016 november 03 (csütörtök), 21:41 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
XIV. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XIV. Országos Merengő Találkozóra!

A dátum: 2016. december 10. (szombat)
Helyszín: Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, 1033 Budapest, Laktanya u. 33.

Időpont: 10.00 - 21.30
Az adományokat a Meri fenntartásához idén is szívesen vesszük.

Program:
A már hagyományosnak mondható merengős játékok - kvízek, rejtvények, beugrózás – mellett természetesen most is készülünk néhány különleges csemegével, és persze az immáron elmaradhatatlan maffiázásra is hagyunk majd időt.

Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét.

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati)!
Az érkezését mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb negyed 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre, ahol szervezett formában, együtt tudunk bemenni.

Útvonalak

Keleti pályaudvartól:
Menj le az aluljáróba és szállj fel a 2-es metróra (Déli Pályaudvar irányába), menj el a Batthyány térig, ott szállj át a H5-ös HÉVre (Békásmegyer, vagy Szentendre irányába), majd szállj le a Szentlélek térnél. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Nyugati pályaudvartól:
A Mc'Donalds előtt szállj fel a 9-es buszra, utazz vele a Raktár utcáig, majd kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.


Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278
Elyes: 30/373-8657



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elraboltak a marslakók: HÍVJ!

A résztvevők a rendezvényen való megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy róluk a rendezvényen fénykép-, hang- vagy képfelvétel készülhet, és hozzájárulnak, hogy az elkészült felvételeket a szervezők internetes honlapon, digitális formában, személyazonosítás nélkül, díjmentesen, bárki számára hozzáférhetően, korlátozástól mentesen felhasználhatják.

Jelentkezni itt tudsz!
Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2016 február 23 (kedd), 15:16 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
Merengő Tábor 2016


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2016. július 21-24.

A tábor helyszíne: Szent Borbála Vendégház
Cím: 2659 Érsekvadkert, Rákóczi út 150.

Kép

SZÁLLÁS

Kőházban, 4 ágyas szobákban, külön fürdővel, két szobánként konyhával.

PROGRAMOK

Ahogy azt már megszokhattátok, az idei táborban is a csapatversenyeké lesz a főszerep, a játékokat könyv-, film- és sorozatalapú ínyencségekkel tarkítva tálaljuk.
Multifandom táborunkhoz híven a jelentkezéskor kéretik megadni a leginkább vágyott HÁROM háttérvilágot.

Hogy mire számíthattok? Kvízekre, mozgatós játékokra, beugróra, kreatív-alkotós feladatokra, rengeteg nevetésre, éjszakába nyúló Merengős játékokra, úgy mint Merengős Maffia, Fandom-foglaló, A Rózsaszín Guminyúl bosszúja...

Hogy mire nem számíthattok? Unatkozásra... és túl sok alvásra. :D

Ilyen volt a 2015-ös Merengő Tábor – videóajánló Lionelától


TÁBORDÍJ

4 nap/3 éjszaka

Csütörtök: vacsora
Péntek: ebéd, vacsora
Szombat: ebéd, vacsora
Vasárnap: reggeli

TÁBORDÍJ: 15.000 Ft/fő

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)


Táborra jelentkezési határidő: 2016. július 01.
(A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk.)


BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki a csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)

Tábordíj befizetésének határideje: 2016. július 01.


UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.
Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A fő gyűjtőjárat idén egy helyközi Volán busz lesz, Bp., Újpest Városkapu vá. XIII. ker. megállótól.

Ha szükséges, ide egy darab metrójeggyel lehet eljutni a pályaudvarokról, ennek ára: 350 Ft (visszafelé szintén).

A gyűjtőbusz menetideje kb. 67 perc, és a jegy a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron 1.300 Ft / 50%-os kedvezménnyel, így diákkal 650 Ft / 90%-os kedvezménnyel 130 Ft.

Visszafelé szintén együtt jövünk majd Budapestre, ugyanígy busszal.

A pontos indulással kapcsolatban még a későbbiekben e-mailben fogjuk tájékoztatni a jelentkezőket.

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A szülői nyilatkozat letölthető erről a linkről.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjük, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!


JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2016-os Merengő Táborra!" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti gyűjtőjárathoz?
- Hazafelé is a gyűjtőjárattal tartasz?
- Kedvenc fandom:
((Update: fandom = a háttérvilág, amiben a könyv/film/stb. cselekménye játszódik, pl.: HP, Sherlock, Vámpírnaplók))
1.
2.
3.

3, azaz HÁROM... three, drei, tri, tre, tres, trois, san... HÁROM fandomot kérünk. Az nem négy, nem öt, nem tíz, hanem HÁROM.
Aki többet ad meg, annak töröljük a jelentkezését.


Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!

A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana

Garai Márta (Lilyana): 30/576-3001
Rábai Valéria (Chris): 30/281-7278


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2015 november 08 (vasárnap), 19:48 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
Kedves Merengők!

Hivatalos: a XIII. Országos Merengő Találkozó időpontja marad az eredetileg meghirdetett december 12.

A jelentkezés lezárásáig még majdnem egy hónap van hátra. Hajrá! ;)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2015 október 28 (szerda), 15:44 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
Kedves Merengők!

Mint kiderült, az eredetileg tervezett szombat, a dec. 12. tanítási és munkanap lesz, így felmerült, hogy áthelyezzük a találkozót nov. 28-ra.
Mivel nem tudjuk, hozzánk hasonlóan ki nem számolt az iskolával, kérlek, ha szeretnétek jönni, jelezzétek, hogy melyik nap alkalmasabb nektek!

Az If need be NEM Talán-t jelent (rossz a magyar fordítás), hanem Megoldom, ha szükséges-t! Ha Talánt jelölnél, jelöld a Nemet.
A szavazást nov. 01-én vasárnap zárjuk, de jelentős különbség esetén, már a hétvége előtt zárhatunk. A végleges eredményről azonnal tájékoztatunk titeket!

A szavazásért katt ide: http://doodle.com/poll/c3xt8t4nyqktg2dg


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2015 október 14 (szerda), 16:52 
Offline
Billentyűzetgyilkos
Avatar

Csatlakozott: 2009 július 14 (kedd), 22:24
Hozzászólások: 6248
XIII. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XIII. Országos Merengő Találkozóra!

A dátum: 2015. december 12. (szombat)
Helyszín: Balassi Intézet, 1016 Budapest, Somlói út 51.
(I. emeleti előadó terem, de lesznek terelőtábláink!)
Időpont: 10 órától 18 óráig (hivatalosan, de - a terembérleti egyeztetésektől függően – kb. éjfélig maradhatunk)
A beugró: 1000 Ft
Az adományokat a Meri fenntartásához idén is szívesen vesszük.

Program:
A már hagyományosnak mondható merengős játékok - kvízek, rejtvények, beugrózás – mellett természetesen most is készülünk néhány különleges csemegével, és persze az immáron elmaradhatatlan maffiázásra is hagyunk majd időt.

Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét.

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati-Déli)!
Az érkezését, ha lehet, mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb negyed 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre.

Útvonalak

Keleti pályaudvartól:
A főbejáratnak háttal állva jobbra indulj el, kövesd a zöld kiemelést a buszmegállóig, szállj fel a 8, 8A, 112 jelzésű buszok egyikére, majd szállj le a Mészáros utca nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Nyugati pályaudvartól:
Szállj fel a 3-as metróra (Kőbánya-Kispest irányába), menj el a Ferenciek teréig, ott szállj át a 8, 8A, 112 jelzésű buszok egyikére, majd szállj le a Mészáros utca nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Népligettől:
Szállj fel a 3-as metróra (Újpest-Központ irányába), menj el a Ferenciek teréig, ott szállj át a 8, 8A, 112 jelzésű buszok egyikére, majd szállj le a Mészáros utca nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Déli pályaudvartól:
Szállj fel a 61-es villamosra (Móricz Zsigmond körtér irányába), majd szállj le az Alsóhegyi út nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278
Ely: 30/373-8657



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elraboltak a marslakók: HÍVJ!

Jelentkezni itt tudsz!
Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 19:36 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
Merengő Tábor 2015


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2015. július 23-26.

A tábor helyszíne: Szent Borbála Vendégház
Cím: 2659 Érsekvadkert, Rákóczi út 150.

Kép

SZÁLLÁS

Kőházban, 4 ágyas szobákban, külön fürdővel, két szobánként konyhával.

PROGRAMOK

A táborban idén is csapatverseny lesz, természetesen könyv-, film-, és sorozatfalók ízléséhez igazítva.
Az elmúlt évekhez hasonlóan ezen a nyáron is multifandom tábor lesz, a jelentkezéskor kell majd megadni a három leginkább vágyott háttérvilágot.

Újoncoknak és régi motorosoknak egyaránt élvezetes kvízek, mozgatós játékok, kreatív-alkotós feladatok, beugró, Munchkin és az elmaradhatatlan Merengős Maffia idén sem hiányozhatnak az étlapról.

Emellett több különleges csemegével is készülünk a táborra – vigyázat, csakis ínyenceknek! – egész estés Crossoverek Viadala, Kincskeresés, Éjszakai számháború, A Rózsaszín Guminyúl bosszúja, Fandom-foglaló…

Ilyen volt a 2014-es Merengő Tábor – videóajánló Lionelától

Ne csak nézzetek, lássatok is, ne csak hallgassatok, figyeljetek is, és ami legfőbb, élvezzétek!


TÁBORDÍJ

4 nap/3 éjszaka

Csütörtök: vacsora
Péntek: ebéd, vacsora
Szombat: ebéd, vacsora
Vasárnap: reggeli

TÁBORDÍJ: 15.000 Ft/fő

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)


Táborra jelentkezési határidő: 2015. július 10.
(A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk.)


BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki a csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)

Tábordíj befizetésének határideje: 2015. július 10.


UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.
Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A fő gyűjtőjárat idén egy helyközi Volán busz lesz, Bp., Újpest Városkapu vá. XIII. ker. megállótól.

Ha szükséges, ide egy darab metrójeggyel lehet eljutni a pályaudvarokról, ennek ára: 350 Ft (visszafelé szintén).

A gyűjtőbusz menetideje kb. 67 perc, és a jegy a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron 1.300 Ft / 50%-os kedvezménnyel, így diákkal 650 Ft / 90%-os kedvezménnyel 130 Ft.

Visszafelé szintén együtt jövünk majd Budapestre, ugyanígy busszal.

A pontos indulással kapcsolatban még a későbbiekben e-mailben fogjuk tájékoztatni a jelentkezőket.

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A szülői nyilatkozat letölthető erről a linkről.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjek, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!


JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2015-ös Merengő Táborra!" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti gyűjtőjárathoz?
- Hazafelé is a gyűjtőjárattal tartasz?
- Kedvenc fandom:
((Update: fandom = a háttérvilág, amiben a könyv/film/stb. cselekménye játszódik, pl.: HP, Sherlock, Vámpírnaplók))
1.
2.
3.

Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!
A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana
Garai Márta (Lilyana): 30/576-3001
Rábai Valéria (Chris): 30/281-7278

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2014 május 04 (vasárnap), 10:00 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
Merengő Tábor 2014


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2014. július 05-08.(SZOMBAT-KEDD!!!)

A tábor helyszíne: Hegyhát-Izmény Erdei Iskola
Cím: 7353, Izmény, Fő utca 4.

Kép

SZÁLLÁS

Kőházban, 10-12 ágyas szobákban, közös fürdővel.

PROGRAMOK

A táborban idén is csapatverseny lesz, természetesen könyv-, film-, és sorozat-falók ízléséhez igazítva.
Az elmúlt évekhez hasonlóan ezen a nyáron is multifandom tábor lesz, a jelentkezéskor kell majd megadni a három leginkább vágyott háttérvilágot.

Újoncoknak és régi motorosoknak egyaránt élvezetes kvízek, mozgatós játékok, kreatív-alkotós feladatok, beugró, Munchkin és az elmaradhatatlan Merengős Maffia idén sem hiányozhatnak az étlapról.
Mélytengeri fandom-búvároknak külön level expert fogásokkal kedveskedünk.

Emellett több különleges csemegével is készülünk a táborra – vigyázat, csakis ínyenceknek! – egész estés Nagy Merengős Társasjáték, Kincskeresés, A Rózsaszín Guminyúl bosszúja, Sherlock-terem…

Az egész tábort átívelő és behálózó, ínycsiklandóan kombinálható, garantált fejtöréssel és óriási nyereséggel kecsegtető JOKER játékunk pedig bármelyik pillanatban megváltoztathatja majd a pontverseny állását – ha ügyesen használjátok ki a lehetőségeiteket. ;)

Ilyen volt a 2013-as Merengő Tábor – videóajánló Lionelától

Ne csak nézzetek, lássatok is, ne csak hallgassatok, figyeljetek is, és ami legfőbb, élvezzétek!

u.i.:
Ne feledjétek, idén 10 éves a Merengő Fanfiction!

TÁBORDÍJ

4 nap/3 éjszaka

Szombat: vacsora
Vasárnap: reggeli, ebéd, vacsora
Hétfő: reggeli, ebéd, vacsora
Kedd: reggeli, ebéd

TÁBORDÍJ: 17.000 Ft/fő (igen, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mivel nincs idegenforgalmi adó)

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)


Táborra jelentkezési határidő: 2014.június 27.



BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki a csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)

Tábordíj befizetésének határideje: 2014.június 27.


UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.
Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A fő gyűjtőjárat idén egy Budapest – Keleti Pályaudvarról induló Intercity vonat lesz, amellyel Dombóvárig fogunk utazni.
Dombóvárról pedig a táborhely különbusszal visz minket tovább Izménybe.

A vonat menetideje kb. 2 óra 8 perc, és a jegy a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron 3.575 forint / 50%-os kedvezménnyel, így diákkal 2.015 forint / 90%-os kedvezménnyel 760 forint.

Visszafelé szintén különbusszal Dombóvárra, majd IC-vel Budapestre.

A pontos vonatindulással kapcsolatban még a későbbiekben e-mailben fogjuk tájékoztatni a jelentkezőket.

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A szülői nyilatkozat letölthető erről a linkről.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjek, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!

JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2014-es Merengő Táborra!" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti gyűjtővonathoz?
- Hazafelé is a gyűjtővonattal tartasz?
- Kedvenc fandom:
((Update: fandom = a háttérvilág, amiben a könyv/film/stb. cselekménye játszódik, pl.: HP, Sherlock, Vámpírnaplók))
1.
2.
3.

Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!
A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana
Garai Márta (Lilyana): 30/576-3001
Rábai Valéria (Chris): 30/281-7278

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2014 április 06 (vasárnap), 19:40 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
XII. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XII. Országos Merengő Találkozóra!

A dátum: 2014. április 26. (szombat)
Helyszín: Balassi Intézet, 1016 Budapest, Somlói út 51.
(4. emelet, 410-es terem, de lesznek terelőtábláink!)
Időpont: 10 órától 17-18 óráig (hivatalosan, de - a terembérleti egyeztetésektől függően – kb. 23 óráig maradhatunk)
A beugró: 1000 Ft.
Az adományokat a Meri fenntartásához idén is szívesen vesszük.

Program:
A már hagyományosnak mondható merengős játékok - kvízek, rejtvények, beugrózás – mellett természetesen most is készülünk néhány különleges csemegével, és persze az immáron elmaradhatatlan maffiázásra is hagyunk majd időt.

Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét.

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati-Déli)!
Az érkezését, ha lehet, mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb negyed 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre.

Útvonalak

Keleti pályaudvartól:
A főbejáratnak háttal állva jobbra indulj el, kövesd a zöld kiemelést a buszmegállóig, szállj fel a 8, 8A, 112 jelzésű buszok egyikére, majd szállj le a Mészáros utca nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Nyugati pályaudvartól:
Szállj fel a 3-as metróra (Kőbánya-Kispest irányába), menj el a Ferenciek teréig, ott szállj át a 8, 8A, 112 jelzésű buszok egyikére, majd szállj le a Mészáros utca nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Népligettől:
Szállj fel a 3-as metróra (Újpest-Központ irányába), menj el a Ferenciek teréig, ott szállj át a 8, 8A, 112 jelzésű buszok egyikére, majd szállj le a Mészáros utca nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Déli pályaudvartól:
Szállj fel a 61-es villamosra (Móricz Zsigmond körtér irányába), majd szállj le az Alsóhegyi út nevű megállónál. Utána kövesd gyalog a kék pöttyöket a célig.

Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elraboltak a marsklakók: HÍVJ!

Jelentkezni itt tudsz!
Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2013 október 30 (szerda), 17:57 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
XI. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Hosszas egyeztetések és jó néhány kitépett hajszál árán, de lefixálódott a XI. Országos Merengő Találkozó helye és ideje. Szeretettel várjuk a régi motorosokat, de az új arcoknak is legalább annyira fogunk örülni! :)

A dátum: 2013. 11. 16. (szombat)
Helyszín: ELTE KEREKES KOLLÉGIUM, 1135 BUDAPEST, KEREKES U. 12-20.
(GÓLIÁT HOTEL van kiírva, de lesznek terelőtábláink!)
Időpont: 10 órától 17-18 óráig (hivatalosan, de - a tavalyi sikerre való tekintettel - idén is lesz lehetőség másnap hajnalig folytatni a mókát, lásd lentebb)
A beugró: 1000 Ft.
Az adományokat a Meri fenntartásához idén is szívesen vesszük.


Mivel tavalyról csupa pozitív visszajelzést kaptunk a multifandom táborról, ezt a hagyományt a találkozókon is folytatnánk; igyekszünk a jelentkezők kívánságai alapján összeállítani a fandomlistát. (A jelentkezéskor kell majd megadni a három leginkább vágyott háttérvilágot.)

A teremben idén is akár másnapig is maradhatunk, így a szokásos csapatprogramok után ismét szabad teret adunk a beszélgetésnek, társasjátékoknak; például twisterezhetünk, továbbfejleszthetjük a random beugrós készségeinket, visszaidézhetjük az idei Merengő Tábort, főleg, hogy elkészült a HP-s Maffia-játék inverz változata is, reméljük ezt is szeretni fogjátok. Egyszóval, hely és idő lesz bőven, csak bírjátok kedvvel! :D

Aki marad éjszakára, annak javasoljuk, hozzon hálózsákot, még ha nem is szándékozik aludni.
Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, novemberben is lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

Aki már most tudja, hogy sokáig szeretne maradni, az jelezze a jelentkezéskor, hogy ő velünk akar huhogni. $star

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét. Mivel a tervek szerint hajnalig maradnánk, aki huhog, az mindenképp hozzon magának szendvicsfélét is, a nassolnivaló nem elég tápanyag-utánpótlás egész napra és éjszakára!
(Aki viszont messziről jön, és nem akar cipekedni, ahogy az mindig előfordul, az megrohamozhatja a közeli kisboltok valamelyikét, nem kell aggódnia. :) )


Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati-Déli-Stadionok-esetleg Béke tér)!
Az érkezését, ha lehet, mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb fél 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre.

Útvonalak

KATT, ITT A TÉRKÉP!

Keleti pályaudvartól:
A főbejárattal szembeállva balra kell elsétálni az épület mentén, és a buszállomáson felszállni a 30 vagy 30A vagy 20E-s buszokra, és leszállni a Szegedi út nevű, piros számmal jelölt megállóban. Utána kövesd gyalog a zöld vonalat a célig.

Nyugati pályaudvartól:
A pályaudvar főbejáratával szembeállva balra az épület, aztán a Westend mentén egyenesen el kell sétálni a Lehel térig, majd felszállni a 14-es villamosra a végállomásán, és a Béke téren leszállni.
A Lehel térre metróval is el lehet jutni, egy megálló a Nyugatitól Újpest irányába.
A Béke tértől a zöld vonalat kell követni.

Népligettől:
A metrólejárat mellett van a feljárat az 1-es villamoshoz, szállj fel a Bécsi út felé tartó oldalra (a lépcsőn felfelé menve a jobb oldal), és szállj le a Reitter Ferenc utcánál. Onnan könnyű felismerni a megállót, hogy a villamos baloldalán a Vidámpark hullámvasútjára látsz rá, pont elhaladtok mellette. Ha leszálltál, az aluljáróban balra kell fordulni és elmenni a zebráig. Pont ott lesz egy XIII. kerületi üdvözlőtábla. A jobbra nyíló utcán sétálj fel, és a Kerekes utcánál jobbra.

Déli pályaudvar:
Szállj fel a 2-es metróra, menj el a Keletiig, ott szállj át valamelyik a Keletinél már leírt buszra. Kövesd a keletis leírást.
Vagy szállj fel a 2-es metróra, szállj le a Stadionoknál, ott át kell menni a zebrán, felszállni az 1-es villamos Bécsi út felé menő oldalára és innentől ugyanaz, mint a népligetes útvonal.

Örs vezér tere:
Szállj fel a 32-es buszra a végállomáson, az IKEA közelében, majd szállj le a Szegedi úti megállóban, ez pirossal van jelölve.

Éjszakai járat a 914-es busz, a 14-es villamos mentén közlekedik, majd érinti többek közt a Nyugatit, a Deákot, az Astoriát, Kálvint, Népligetet.

Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elrabolt egy csillogó, keménykötésű ficsúr: HÍVJ!

Jelentkezni itt tudsz!
Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2013 február 27 (szerda), 23:25 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
Merengő Tábor 2013


A TÁBOR IDŐPONTJA: 2013. július 06-10.(SZOMBAT-SZERDA!!!)

A tábor helyszíne: Katalinpusztai Kirándulóközpont és Erdei Iskola
Cím: Dózsa György utca 2, Katalinpuszta, 2640
Kép Kép

SZÁLLÁS

8 ágyas szobákban, közös fürdővel.
Előzetesen 30 főre foglaltuk le a tábort, de a maximális befogadóképessége is összesen 35 fő.

PROGRAMOK

Mivel tavalyról csupa pozitív visszajelzést kaptunk a multifandom táborról, ezt a hagyományt idén is folytatnánk. Ezúttal azonban a jelentkezők kívánságai alapján állítjuk össze a fandomlistát. (A jelentkezéskor kell majd megadni a három leginkább vágyott háttérvilágot.)
A lassan már hagyományosnak mondható éjszakai ügyességi játékok (és egyéb admincsapások) mellett persze az eddigi táborok-találkozók kedvenc feladatai is visszatérnek: kvízek, beugrózás, csapat- és ügyességi játékok, P^3√Lamaro (merengős póker), God Game, Maffia merengős stílusban... :D
Valamint a túracipőtöket se hagyjátok otthon, mert a környék erdei tanösvényeit is érdemes lesz felfedeznünk. (Idén tényleg. :-P)

TÁBORDÍJ

3 nap/2 éjszaka

Szombat: vacsora
Vasárnap: ebéd, vacsora
Hétfő: kontinentális reggeli

Az ebéd és vacsora pontos mibenlétéről a már jelentkezett táborozók várhatóan később még szavazhatnak.

Aki szeretne reggelit is kérni, az plusz 650 Ft/étkezés áron megteheti, ezt is írjátok meg a jelentkezésnél.

TÁBORDÍJ: 10.000 Ft/fő (igen, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mivel nincs idegenforgalmi adó)

5 nap/4 éjszaka

Szombat: vacsora
Vasárnap: ebéd, vacsora
Hétfő: ebéd, vacsora
Kedd: ebéd, vacsora
Szerda: kontinentális reggeli

TÁBORDÍJ: 18.000 Ft/fő (igen, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mivel nincs idegenforgalmi adó)

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket, és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)

Táborra jelentkezési határidő: június 28.



BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)

Tábordíj befizetésének határideje: június 28.


UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.
Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A fő gyűjtőjárat idén egy helyközi Volán busz lesz, Bp., Újpest Városkapu vá. XIII. ker. megállótól.
Ha szükséges, ide egy darab metrójeggyel lehet eljutni a pályaudvarokról, ennek ára: 350 Ft (visszafelé szintén)
A gyűjtőbusz menetideje kb. 42 perc, és a jegy a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron 840 forint / 50%-os kedvezménnyel, így diákkal 420 forint / 90%-os kedvezménnyel 85 forint

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A dokumentum hamarosan elérhető lesz.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjek, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!

JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2013-as Merengő Táborra!" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Hány napra jössz?
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti, buszos gyűjtőponthoz?
- Kérsz pluszban reggelit is?
- Kedvenc fandom:
1.
2.
3.

Ha hoznál még valakit, légyszi, külön jelentkezzen ő is!
A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana
Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2012 október 10 (szerda), 20:38 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
X. Országos Merengő Találkozó

Kedves Merengők!

Igen, jól látjátok, mivel nagyon sokan hiányoltátok, idén második alkalommal is megrendezzük az országos találkozót, ami egyúttal már a tizedik a sorban. Köszönjük, hogy ennyi idő után is kitartotok a Merengő mellett! >:D<

A dátum: 2012. 11. 17. (szombat)
Helyszín: ELTE KEREKES KOLLÉGIUM, 1135 BUDAPEST, KEREKES U. 12-20.
(GÓLIÁT HOTEL van kiírva, de lesznek terelőtábláink!)
Időpont: 10 órától 17-18 óráig (hivatalosan, de az elszántabbja maradhat másnap reggelig, ha hoz hálózsákot, mi biztosan ott leszünk még, lásd lentebb)
A beugró: 1000 Ft.
Az adományokat a Meri fenntartásához idén is szívesen vesszük.

Mivel a teremben ezúttal akár másnapig is maradhatunk, úgy gondoltuk, a szokásos csapatprogramok után ismét szabad teret adunk a beszélgetésnek, bulizásnak, lehet hozni zenét, lufikat, táncolhatunk, társasjátékozhatunk, twisterezhetünk, továbbfejleszthetjük a random beugrós készségeinket, visszaidézhetjük az idei Merengő Tábort, főleg, hogy vadonatúj, vérbeli merengős Maffia-játékkal készülünk (nem, nem a HP-ssel!). Egyszóval, hely és idő lesz bőven, csak bírjátok kedvvel! :D
Aki marad éjszakára, annak javasoljuk, hozzon hálózsákot, még ha nem is szándékozik aludni.
Az elsőtalálkozósokat most is nagy szeretettel várjuk, nem kell aggódniuk az eltévedés miatt sem, novemberben is lesznek terelőink, akik elkalauzolják a helyszínre az azt igénylőket. :)

Aki már most tudja, hogy sokáig szeretne maradni, az jelezze a jelentkezéskor, hogy ő velünk akar huhogni. $star

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával (alkoholmentes) üdítőt vagy kajafélét. Mivel a tervek szerint hajnalig maradnánk, aki huhog, az mindenképp hozzon magának szendvicsfélét is, a nassolnivaló nem elég tápanyag-utánpótlás egész napra és éjszakára! Szükség esetén hűtőbe is tudjuk tenni. ;)
(Aki viszont messziről jön, és nem akar cipekedni, ahogy az mindig előfordul, az megrohamozhatja a közeli kisboltok valamelyikét, nem kell aggódnia. :) )


Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati-Déli-Stadionok-esetleg Béke tér)!
Az érkezését, ha lehet, mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb fél 10-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 10-re a helyszínre.

Útvonalak

KATT, ITT A TÉRKÉP!

Keleti pályaudvartól:
A főbejárattal szembeállva balra kell elsétálni az épület mentén, és a buszállomáson felszállni a 30 vagy 30A vagy 20E-s buszokra, és leszállni a Szegedi út nevű, piros számmal jelölt megállóban. Utána kövesd gyalog a zöld vonalat a célig.

Nyugati pályaudvartól:
A pályaudvar főbejáratával szembeállva balra az épület, aztán a Westend mentén egyenesen el kell sétálni a Lehel térig, majd felszállni a 14-es villamosra a végállomásán, és a Béke téren leszállni.
A Lehel térre metróval is el lehet jutni, egy megálló a Nyugatitól Újpest irányába.
A Béke tértől a zöld vonalat kell követni.

Népligettől:
A metrólejárat mellett van a feljárat az 1-es villamoshoz, szállj fel a Bécsi út felé tartó oldalra (a lépcsőn felfelé menve a jobb oldal), és szállj le a Reitter Ferenc utcánál. Onnan könnyű felismerni a megállót, hogy a villamos baloldalán a Vidámpark hullámvasútjára látsz rá, pont elhaladtok mellette. Ha leszálltál, az aluljáróban balra kell fordulni és elmenni a zebráig. Pont ott lesz egy XIII. kerületi üdvözlőtábla. A jobbra nyíló utcán sétálj fel, és a Kerekes utcánál jobbra.

Árpád híd felől:
1-es villamossal szintén a Reitternél kell leszállni, jobb kéz felől a Domust fogod látni és a Kikát, de el kell hagynod őket, és csak utána szállj le. Ha leszálltál, az aluljáróban balra kell fordulni és elmenni a zebráig. Pont ott lesz egy XIII. kerületi üdvözlőtábla. A jobbra nyíló utcán sétálj fel, és a Kerekes utcánál jobbra.
32-es busszal, szállj fel a végállomáson, majd szállj le a Béke téren vagy a Szegedi úton (fekete feliratos megállók).

Déli pályaudvar:
Szállj fel a 2-es metróra, menj el a Keletiig, ott szállj át valamelyik a Keletinél már leírt buszra. Kövesd a keletis leírást.
Vagy szállj fel a 2-es metróra, szállj le a Stadionoknál, ott át kell menni a zebrán, felszállni az 1-es villamos Bécsi út felé menő oldalára és innentől ugyanaz, mint a népligetes útvonal.

Örs vezér tere:
Szállj fel a 32-es buszra a végállomáson, az IKEA közelében, majd szállj le a Szegedi úti megállóban, ez pirossal van jelölve.

Éjszakai járat a 914-es busz, a 14-es villamos mentén közlekedik, majd érinti többek közt a Nyugatit, a Deákot, az Astoriát, Kálvint, Népligetet.

Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278



Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elrabolt egy csillogó, keménykötésű ficsúr: HÍVJ!

Jelentkezni itt tudsz!
Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2012 június 23 (szombat), 13:58 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Már csak 4 üres férőhelyünk van a Táborba, aki jönni akar, az most már tényleg ne habozzon, jelentkezzen minél előbb!
Hétfő éjjelig lehet jelentkezni, de ha hamarabb betelünk, értelemszerűen zárjuk a topicot.

(Figyelem: ha korai zárás után szeretnél mindenáron jelentkezni, akkor írj Chrisnek vagy Lilyanának, hogy várólistára kerülj, ha valaki megbetegedne/nem fizetné be/visszamondaná, legyen lehetőséged mégis jönni.)

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2012 június 06 (szerda), 2:57 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Merengõ Tábor 2012 - Reloaded

Mivel Chris tegnap reggel azzal ébredt, hogy elõbb randevúzik Snow elnökkel vagy teázik Umbridge-dzsel, mintsem az idei Merengõ Tábor elmaradjon, így újabb keresgélésbe fogott, hogy kevesebb fõre, kevesebb pénzért ideális szállást találjon, és erõfeszítéseit siker koronázta.

A tábor helyszíne: Katalinpuszta (Vác mellett)
Idõpontja: 2012. július 6-7-8.
Az árat kereken 10 000 Ft-ra tudtuk kihozni.

A helyek száma nagyon limitált, ezért minél hamarabb próbáljatok meg jelentkezni!

További infók és jelentkezés itt:
viewtopic.php?f=16&t=1089

Lépj be az arénába és seprűre fel! <):) :D

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Merengő Tábor 2012 - Limited Edition
HozzászólásElküldve: 2012 június 06 (szerda), 2:34 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
Merengő Tábor 2012 Reloaded - Limited edition



A TÁBOR IDŐPONTJA: 2012. július 6-8.

A tábor helyszíne: Katalinpusztai Kirándulóközpont és Erdei Iskola
Cím: Dózsa György utca 2, Katalinpuszta, 2640
Kép

SZÁLLÁS

8 ágyas szobákban, közös fürdővel.
Előzetesen 20 főre foglaltuk le a tábort, de a maximális befogadóképessége is összesen 35 fő, úgyhogy fontos a gyors jelentkezés!

PROGRAMOK

Az idei tábor alapkoncepcióját a Harry Potter mellett az Éhezők viadala adja. (A helyszín ideális egy éhezés- és vérmentes, de azért izgalmas Viadal megrendezésére. :D)
Az újdonságok mellett persze az eddigi táborok-találkozók kedvenc feladatai is visszatérnek: kvízek, beugrózás, csapat- és ügyességi játékok, P^3√Lamaro (merengős póker), God Game, Maffia merengős stílusban... :D
Valamint a túracipőtöket se hagyjátok otthon, mert a környék erdei tanösvényeit is érdemes lesz felfedeznünk.

TÁBORDÍJ

3 nap/2 éjszaka

Péntek: vacsora
Szombat: ebéd, vacsora
Vasárnap: kontinentális, svédasztalos reggeli

Az ebéd és vacsora pontos mibenlétéről a már jelentkezett táborozók később szavazhatnak.

TÁBORDÍJ: 10.000 Ft/fő (igen, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mivel nincs idegenforgalmi adó)

A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket, és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást nem. (Az utazással kapcsolatban további infók lent.)

Táborra jelentkezési határidő: június 25.


BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)

Jelentkezési határidő: június 25.
Tábordíj befizetésének határideje: június 29.

Kérjük, hogy aki tudja, az minél hamarabb utalja át az összeget, ugyanis előleget kell fizetnünk a tábornak!

UTAZÁS

Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.
Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a jelentkezők igényeihez igazítva tudunk mondani.
Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

A fő gyűjtőjárat idén egy helyközi Volán busz lesz, Bp., Újpest Városkapu vá. XIII. ker. megállótól.
Ha szükséges, ide egy darab metrójeggyel lehet eljutni a pályaudvarokról, ennek ára: 320 Ft (visszafelé szintén)
A gyűjtőbusz menetideje kb. 42 perc, és a jegy a jelenlegi kilométerárak mellett:
teljes áron 840 forint / 50%-os kedvezménnyel, így diákkal 420 forint / 90%-os kedvezménnyel 85 forint

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A dokumentum elérhető: ITT.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjek, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!

JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2012-es Merengő Táborra!" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Csatlakozol-e a budapesti, buszos gyűjtőponthoz?
- Kit hozol és ő hány éves?


A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana
Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2012 április 26 (csütörtök), 13:05 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Szomorúan, de tudomásul vettük, hogy a szavazás eredményének birtokában
idén elmarad a Merengõ Tábor
és érdeklõdés híján nem keresünk másik helyszínt sem.


Mivel eddig nem érkezett be senkitõl elõleg, ezek visszautalásával nem kell foglalkoznunk, akinek esetleg mégis függõben lévõ utalása van, csak még nem érkezett be hozzánk, annak természetesen a késõbbiekben visszautaljuk az összeget. Kérés-kérdés-óhaj-sóhaj esetén Christ vagy engem keressetek.

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2012 április 15 (vasárnap), 16:14 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Merengő Tábor 2012

A tábor helyszíne: Nyíregyháza, Hotel Sóstó
Cím: 4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Sóstói u. 76.

A tábor időpontja: 2012. július 20-22/24. (Három- vagy ötnapos lehetőség is van.)

Kép

A szállás teljesen korrekt, tényleg olyan állapotban van, ami a képeken is látszik.
Egy bungaló négyágyas, plusz egy asztal és szekrény, ezzel ki is merült a szoba kapacitása, közlekedni már csak lapjával lehet benne. Az ágyak kb. 180 cm hosszúak, aki ennél magasabb, az reménykedjen, hogy nem pont néggyel osztható számban leszünk, és akkor alhat kettőn.
A fürdő közös, jó állapotban van, mint az a képeken is látszik.
A kaja pedig biztosan jó, mert étteremként is működik a szállás.

Az első képen a bejárat látható, utána az étkező és a recepció közti tér, majd egy nagy játszóhely, aztán az ágyak (a matracok nemrég lettek cserélve, jó állapotban vannak), az utolsó kettőn pedig az étkező van, ajtóból fényképezve:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép


Programok:

Természetesen idén is készülünk saját programmal: kvízek, beugrózás, csapat- és ügyességi játékok, P^3√Lamaro (merengős póker), God Game, Maffia merengős stílusban... :D

A tábor pár száz méteres körzetében programlehetőségek:

A Hotel Sóstó tud kedvezményes belépőt szervezni a Nyíregyházi Állatparkba és a strandra, valamint az Aquarius élményfürdőbe is. A tavon lehet vízibiciklizni és csónakázni is.

Sóstógyógyfürdő http://www.sostort.hu/
Parkfürdő: http://www.parkfurdo.hu/
Tófürdő: http://www.sostort.hu/tofurdo/
Fürdőház: http://www.sostort.hu/furdohaz-furdo/
Aquarius Élményfürdő: http://www.sostort.hu/aquarius-furdo/
Nyíregyházi Állatpark: http://www.sostozoo.hu/
Sóstói Múzeumfalu: http://www.muzeumfalu.hu/
További programajánlatok: http://www.sostoonline.hu/

A tábor maga a sóstói tölgyerdőben/mellett fekszik, ami kiválóan alkalmas mondjuk egy számháborúra.

Tábordíjak:

3 nap/2 éjszaka

félkomfortos (külső vizesblokk) bungalókban
Péntek: vacsora
Szombat: ebéd, vacsora
Vasárnap: úti csomag

A tábor költsége:
18 éven aluliaknak: 9.200 Ft / fő
18 éven felülieknek: 9.800Ft /fő


5 nap/4 éjszaka

félkomfortos (külső vizesblokk) bungalókban
Péntek: vacsora
Szombat: ebéd, vacsora
Vasárnap: ebéd, vacsora
Hétfő: ebéd, vacsora
Kedd: úti csomag

A tábor költsége:
18 éven aluliaknak: 18.200 Ft/fő
18 éven felülieknek: 19.400 Ft/fő


Előlegben a táborköltségnek legalább a felét kérjük elutalni április 30-ig:
Tehát:
3 nap/2 éjszaka:
18 éven alul: 4.600 Ft
18 éven felül: 4.900 Ft

5 nap/4 éjszaka
18 éven alul: 9.100 Ft
18 éven felül: 9.700 Ft


A tábordíj csak a szállást, a felsorolt étkezéseket, és az anyagköltséget tartalmazza, az utazást és az esetleges belépőjegyek árát nem.

Táborra előzetes jelentkezési határidő: április 30.
Ha eddig nem gyűlik össze legalább 27 fő, a tábor idén elmarad.

Tudjuk, hogy nagyon szűk ez a határidő, de a tavalyi tábor és a mostani találkozó tapasztalatai alapján úgy látjuk, ez elkerülhetetlen, a Merengő sajnos nem engedheti meg magának az anyagi kockázatot.

Ha a tábor elmarad, a már befizetett előlegeket visszautaljuk.
Ha a tábor megrendezésre kerül, a további tábordíjjal kapcsolatban küldünk ki értesítést e-mailben.


BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta

Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)

Utazás:
Az utazásnál idén is segítünk, nehogy valaki lemaradjon, eltévedjen.
Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a tábor előtti hónapban fogunk tudni mondani. Mindenesetre senkit nem hagyunk segítség nélkül. :)

Budapestről Nyíregyházára sűrű a vonatközlekedés, a személyvonaton kívül Intercityk is járnak, lesz gyűjtőjárat, igény szerint a miskolci és a debreceni vonalon is.

Tájékoztató:
A helyi közlekedésben, ha nem autóval érkezel a táborba, szükség van egy-egy buszjegyre is (a csomagokat valószínűleg autóval el tudjuk majd vinni): (a jelenlegi díjszabás szerint 245 Ft/db): 490 Ft/fő

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A dokumentum hamarosan elérhető lesz.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjek, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!


JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a IV. Merengő Táborba" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Hány napra jössz?
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Kit hozol és ő hány éves?

A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

A felelős adminok: Chris és Lilyana
Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Áprilisi MeriTali 2012
HozzászólásElküldve: 2012 április 13 (péntek), 22:05 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Útvonalak

TÉRKÉP

Keleti pályaudvartól:
A főbejárattal szembeállva balra kell elsétálni az épület mentén, és a buszállomáson felszállni a 30 vagy 30A vagy 20E-s buszokra, és leszállni a Szegedi út nevű, piros számmal jelölt megállóban. Utána kövesd gyalog a zöld vonalat a célig.

Nyugati pályaudvartól:
A pályaudvar főbejáratával szembeállva balra az épület, aztán a Westend mentén egyenesen el kell sétálni a Lehel térig, majd felszállni a 14-es villamosra a végállomásán, és a Béke téren leszállni.
A Lehel térre metróval is el lehet jutni, egy megálló a Nyugatitól Újpest irányába.
A Béke tértől a zöld vonalat kell követni.

Népligettől:
A metrólejárat mellett van a feljárat az 1-es villamoshoz, szállj fel a Bécsi út felé tartó oldalra (a lépcsőn felfelé menve a jobb oldal), és szállj le a Reitter Ferenc utcánál. Onnan könnyű felismerni a megállót, hogy a villamos baloldalán a Vidámpark hullámvasútjára látsz rá, pont elhaladtok mellette. Ha leszálltál, az aluljáróban balra kell fordulni és elmenni a zebráig. Pont ott lesz egy XIII. kerületi üdvözlőtábla. A jobbra nyíló utcán sétálj fel, és a Kerekes utcánál jobbra.

Árpád híd felől:
1-es villamossal szintén a Reitternél kell leszállni, jobb kéz felől a Domust fogod látni és a Kikát, de el kell hagynod őket, és csak utána szállj le. Ha leszálltál, az aluljáróban balra kell fordulni és elmenni a zebráig. Pont ott lesz egy XIII. kerületi üdvözlőtábla. A jobbra nyíló utcán sétálj fel, és a Kerekes utcánál jobbra.
32-es busszal, szállj fel a végállomáson, majd szállj le a Béke téren vagy a Szegedi úton (fekete feliratos megállók).

Déli pályaudvar:
Szállj fel a 2-es metróra, menj el a Keletiig, ott szállj át valamelyik a Keletinél már leírt buszra. Kövesd a keletis leírást.
Vagy szállj fel a 2-es metróra, szállj le a Stadionoknál, ott át kell menni a zebrán, felszállni az 1-es villamos Bécsi út felé menő oldalára és innentől ugyanaz, mint a népligetes útvonal.

Örs vezér tere:
Szállj fel a 32-es buszra a végállomáson, az IKEA közelében, majd szállj le a Szegedi úti megállóban, ez pirossal van jelölve.

Éjszakai járat a 914-es busz, a 14-es villamos mentén közlekedik, majd érinti többek közt a Nyugatit, a Deákot, az Astoriát, Kálvint, Népligetet.

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Áprilisi MeriTali 2012
HozzászólásElküldve: 2012 március 14 (szerda), 10:49 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Áprilisi MeriTali - 2012

Kedves Merengők!

A IX. Országos Merengő Találkozó ideje és helyszíne a szavazás lezárása után következő:

A dátum: 2012. 04. 14. (szombat)
Helyszín: ELTE KEREKES KOLLÉGIUM, 1135 BUDAPEST, KEREKES U. 12-20. (GÓLIÁT HOTEL van kiírva, de lesznek terelőtábláink!)
Időpont: 12 órától 17-18 óráig
(hivatalosan, de az elszántabbja maradhat éjfélig, mi biztosan ott leszünk még, lásd lentebb)
A beugró: 1000 Ft.
Az adományokat a Meri fenntartásához idén is szívesen vesszük.

Programmal természetesen idén is készülünk, és már most szólunk, hogy jobb, ha felkötitek az alsóneműket, mert nem ússzátok meg könnyen a feladatokat! És persze, szokás szerint lesz beugrózás is. :)
Mivel a termet csak déltől kaptuk meg, de déltől bármeddig maradhatunk, úgy gondoltuk, a szokásos programok után szabad teret adunk a beszélgetésnek, bulizásnak, lehet hozni zenét, lufikat, táncolhatunk, társasjátékozhatunk, twisterezhetünk, továbbfejleszthetjük a random beugrós készségeinket, esetleg a Péaköbön merengős pókerklub is bedobhatja magát, kicsit előreidézhetjük a MeriTábor hangulatát. Hely és idő lesz bőven, csak bírjátok kedvvel! :)
Aki már most tudja, hogy sokáig szeretne maradni, az jelezze a jelentkezéskor, hogy ő velünk akar huhogni. :D

Svédasztalos önellátó buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával egy (alkoholmentes) üdítőt vagy egy kajafélét. (A házi mézes-Dracóra és a párkereső sütire mindig vevők vagyunk. :D Aki viszont messziről jön, és nem akar cipekedni, ahogy az tavaly is előfordult, az megrohamozhatja a közeli kisboltok valamelyikét, nem kell aggódnia. :) )

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati-Déli-Stadionok-esetleg Béke tér).

Az érkezését, ha lehet, mindenki időzítse úgy, hogy legkésőbb fél 12-re a terelőkkel legyen, mert onnan még el is kell jutni 12-re a helyszínre.

Térkép: Góliát Hotel
A különböző terelési pontokhoz pedig hamarosan.


Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Chris: 30/281-7278


Továbbá:

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál, vagy defektet kapott a Kóbor Grimbusz, esetleg elrabolt egy csillogó, keménykötésű ficsúr: HÍVJ!

Jelentkezni itt tudsz!
Új talisok a régiekkel összepacsizni itten tudnak, és ezt leszámítva minden más óhaj-sóhaj-kérés-kérdés teljesülhet a nagy kollektív topicban.

Talira fel! ;D

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2012 március 14 (szerda), 10:04 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Köszönjük, hogy szavaztatok, a szavazás lezárult, így a tábor helyszíne Nyíregyháza lesz, időpontja pedig július 20-24-ig.

Idézet:
Mikor és hol kerüljön megrendezésre az idei Merengő Tábor? (Infókat lásd ITT!)

Tata 3 napra (július 13-15.) 17% [ 5 ]
Tata 5 napra (július 13-17.) 14% [ 4 ]
Nyíregyháza 3 napra (július 20-22.) 14% [ 4 ]
Nyíregyháza 3 napra (július 27-29.) 10% [ 3 ]
Nyíregyháza 5 napra (július 20-24.) 24% [ 7 ]
Nyíregyháza 5 napra (július 27-31.) 14% [ 4 ]
Egyik sem, túl drága, keressetek olcsóbbat, akkor mennék! 7% [ 2 ]

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2012 március 04 (vasárnap), 19:43 
Offline
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"
Avatar

Csatlakozott: 2011 március 07 (hétfő), 14:41
Hozzászólások: 2730
Tartózkodási hely: erdei tisztás
Sziasztok!

Reményeink szerint idén is megrendezésre kerül majd a Merengő Tábor, ezzel kapcsolatban szeretnénk ha szavaznátok, hogy hova is menjünk pontosan.

Kérjük, hogy csak az szavazzon, aki előreláthatóan tényleg jönne majd!

Alább láthattok információkat két táborlehetőségről:

Nyíregyháza

Tudnak minket fogadni a július 20-22-24 és a július 27-29-31 időpontokban is.


http://www.hotelsosto.hu/

I. Turnus: 2 éjszaka, 3 nap 30-40 fő

Szállás: félkomfortos (külső vizesblokk) bungalókban

Érkezés Péntek: ebéd, vacsora
Szombat: ebéd, vacsora
Elutazás Vasárnap: úti csomag

Csomag ára: 8.700,-Ft + IFA / fő


II. Turnus: 4 éjszaka, 5 nap 30-40 fő

Szállás: félkomfortos (külső vizesblokk) bungalókban

Érkezés Péntek: vacsora
Szombat: ebéd, vacsora
Vasárnap: ebéd, vacsora
Hétfő: ebéd, vacsora
Elutazás Kedd: úti csomag

Csomag ára: 17.700,-Ft + IFA / fő

Idegenforgalmi adó: 300.- Ft / fő / éj (18 év alatti vendégeink mentességet élveznek)

120 fős közös helyiséget térítésmentesen, korlátlanul használhatják a tábor ideje alatt.

Összesítve:

3 napra, 18 év alatt: 8.700 Ft/fő
3 napra, 18 év felett: 9.300 Ft/fő

5 napra, 18 év alatt: 17.700 Ft/fő
5 napra, 18 év felett: 18.900 Ft/fő

Plusz vonatjegy (a jelenlegi díjszabásban)
Budapest - Nyíregyháza, diákjegy oda-vissza: 4.440 Ft/fő
Budapest - Nyíregyháza, teljesárú jegy, oda-vissza: 8.860 Ft/fő
Plusz helyi közlekedésben szükség van egy-egy buszjegyre is (a csomagokat valószínűleg autóval el tudjuk majd vinni): (a jelenlegi díjszabás szerint 245 Ft/db): 490 Ft/fő
Plusz anyagköltség a játékokhoz: 500 Ft/fő



Valamint, mivel Lyla és jómagam (Chris), nyíregyháziak vagyunk, megnéztük személyesen is a tábort, íme néhány plusz infó:

Nyíregyházán működik egy Alternatíva nevű egyesület, ami fiataloknak (26 éven aluliaknak) szervez különböző játékos és prevenciós programokat, kiállításokat, amihez pályázati pénzeket is tud szerezni. Ha van rá igényünk, akkor az egyik napi programunk futhatna az ő nevük alatt (ez azt jelentené, hogy írnunk kell róla egy nekik is megfelelő programtervet (amit persze nem muszáj úgy is csinálnunk, ahogy le van írva), plusz kell készítenünk néhány fényképet, és adni egy pontos létszámot életkorokkal), ezért cserébe a pályázati pénzzel csökkenteni tudnánk a tábor költségét. Ez persze feltételes dolog, mert meg is kell nyerni a pályázatot, de az Alternatíva elég jó eredményekkel szokott pályázni.

A környék programlehetőségeit tekintve a Hotel Sóstó tud kedvezményes belépőt szervezni a Nyíregyházi Állatparkba és a strandra, valamint az Aquarius élményfürdőbe is. A tavon lehet vízibiciklizni és csónakázni is.
Emellett Lyláék ismerik a Falumúzeum igazgatóját, szóval valószínűleg meg tudják szervezni, hogy ott is tarthassunk programot, például íjászatot. De ezt majd még megszavazhatjátok, ha Nyíregyháza lesz a befutó. :)
A tábor maga a sóstói tölgyerdőben/mellett fekszik, ami kiválóan alkalmas mondjuk egy számháborúra.

A szállás teljesen korrekt, tényleg olyan állapotban van, ami a képeken is látszik.
Egy bungaló négyágyas, plusz egy asztal és szekrény, ezzel ki is merült a szoba kapacitása, közlekedni már csak lapjával lehet benne. Az ágyak kb. 180 cm hosszúak, aki ennél magasabb, az reménykedjen, hogy nem pont néggyel osztható számban leszünk, és akkor alhat kettőn.
A fürdő közös, jó állapotban van, mint az a képeken is látszik.
A kaja pedig biztosan jó, mert étteremként is működik a szállás.


Tata

Csak a július 13-15-17 időpontban tudnak minket fogadni, mivel a későbbi hétvégékre csak szállást tudnának biztosítani, termet a játékokhoz nem.

http://www.oregtohotel.hu/

Kőházakban
- 1 db 20 fős kőépületben: a házban az előtérből nyílik a vizesblokk (1 tusoló, 1 toalett), valamint 4 db szoba emeletes ágyakkal (6-6-4-4 elosztásban). Egyéb felszereltség: 1 db hűtőszekrény.
- 2 db 14 fős kőépület: a házban az előtérből nyílik a vizesblokk (1 tusoló, 1 toalett), valamint 4 db szoba heverőkkel (4-4-3-3 elosztásban). Egyéb felszereltség: 1 db hűtőszekrény.
- 1 db 13 fős kőépület: a házban az előtérből nyílik a vizesblokk (1 tusoló, 1 toalett), valamint 4 db szoba heverőkkel (4-4-3-2 elosztásban). Egyéb felszereltség: 1 db hűtőszekrény.
- 1 db 11 fős kőépület: a házban az előtérből nyílik a vizesblokk (1 tusoló, 1 toalett), valamint 3 db szoba heverőkkel (5-4-2 elosztásban). Egyéb felszereltség: 1 db hűtőszekrény.
A kőházakat legalább 80%-ra kérjük szépen feltölteni, akkor tudjuk kiadni (tehát 40 főre pl. 1 db 20 fős, 1 db 13 fős és 1 db 11 fős).

Faházakban
- 19 db kis bungaló, 1 db 3 ágyas, a többi 2 ágyas. A faházakhoz tartozó közös vizesblokkok a faházaktól mintegy 20 méterre fekszenek.

Szállásdíjak:
Kőházban: 1.900.- Ft/fő/éj.
Faházban: 1.600.- Ft/fő/éj.
Ezek a szállásdíjak nem tartalmazzák az ágyneműhuzat használatát. Igény esetén tudunk huzatot biztosítani, egyszeri 350.- Ft/fő áron.

A szállásdíj az idegenforgalmi adót nem tartalmazza! IFA: 450.- Ft/fő/éj.

Étkezés díja:
Ebéd: leves + főétel + köret + saláta: 990.- Ft/fő/nap
Vacsora: meleg egytálétel: 900.- Ft/fő/nap
Hidegcsomag reggelire: 750.- Ft/fő/nap

Összesítve:

3 napra, 18 év alatt, kőházban: 7.690 Ft/fő
3 napra, 18 év alatt, faházban: 7.090 Ft/fő
3 napra, 18 év felett, kőházban: 8.590 Ft/fő
3 napra, 18 év felett, faházban: 7.990 Ft/fő

5 napra, 18 év alatt, kőházban: 15.270 Ft/fő
5 napra, 18 év alatt, faházban: 14.070 Ft/fő
5 napra, 18 év felett, kőházban: 17.070 Ft/fő
5 napra, 18 év felett, faházban: 15.870 Ft/fő

Plusz vonatjegy (a jelenlegi díjszabásban), a tábor 20 perc sétára van a vasútállomástól
Budapest - Tóváros, diákjegy oda-vissza: 1.490 Ft/fő
Budapest - Tóváros, teljesárú jegy, oda-vissza: 2.980 Ft/fő
Plusz anyagköltség a játékokhoz: 500 Ft/fő


Szavazni és a kérdéseidet feltenni a táboros beszélgetős topicban ITT tudod! :)

_________________
♥ Marauders ♥


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Meritalis és táboros hírek, bejelentések
HozzászólásElküldve: 2011 április 11 (hétfő), 20:41 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 22 (vasárnap), 19:59
Hozzászólások: 2795
Tartózkodási hely: magamon kívül
Kedves Merengők!

Elérkezett az ideje, hogy kihirdessük az idei Merengő Táborunkat. A tavalyi sikere alapján szeretnénk bevállalni az 5 napot is, de mivel tudjuk, milyen költségekkel jár a nyaralás, megadjuk a lehetőséget, hogy válasszatok: a jelentkezésetekben jelöljétek meg, hogy péntektől vasárnapig, vagy péntektől keddig szeretnétek lent maradni Balatonszepezden.
Várjuk az érdeklődőket!
Következzenek a részletek:


MERENGŐ TÁBOR 2011


IDŐPONT
2011 július 22-24. (vasárnap) és július 22-26. (kedd)

TÁBORHELY
Balatonszepezdi Ifjúsági Tábor, 8252 Balatonszepezd, Csuki u. 8.
Weboldal: KATT
Itt is szeretnénk jelezni, a táborhoz közelebb esik a Szepezdfürdő vasútállomás, Balatonszepezdtől még sokat kell gyalogolni!

A tábor befogadó képessége: 120 fő

Megközelítés:

Térkép: KATT

- kocsival: M7-es autópálya Budapest felől, majd az autópályáról letérve a 71-es főúton Balatonszepezdig.

- vonattal: Budapest-Tapolca között közlekedő gyorsított személyvonattal, Szepezdfürdő vasútállomásig.
Illetve: Záhony - Tapolca közötti közvetlen belföldi gyorsvonat, szintén Szepezdfürdő állomásig.

- autóbusszal Balatonszepezdig.

Szállás típusa: 6-8 férőhelyes faházakban

Kép

Közös helyiség: étterem szolgál közösségi helyiségként, amely zárt épület. Van szabadtéri sportpálya, kézilabda pálya.

Kikapcsolódási lehetőségek:
- a megunhatatlan Merengős felhozatal
- strand
- sportpályák

Az étkezést a következőképpen rendeltük meg:

- pénteken: vacsora
- szombaton: ebéd + vacsora
- vasárnap: aki csak addig marad, annak reggeli, aki továbbra is, ebéd + vacsora
- hétfő: ebéd + vacsora
- kedd: reggeli


JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2011-es Merengő Táborba" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Hány napra jössz?
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Kit hozol és ő hány éves?

Légyszi, csak akkor jelentkezzetek, ha már biztosan tudjátok, hány napra jönnétek! :)


FIZETÉS

A tábor költsége 18 éven felülieknek 3 napra: 7000 HUF összesen, ami magába foglalja a szállásköltséget, az étkezési költségeket, illetve az idegenforgalmi adót.

A tábor költsége 18 év alattiaknak 3 napra: 6000 HUF összesen, ami magába foglalja a szállásköltséget és az étkezési költségeket.

A tábor költsége 18 éven felülieknek 5 napra: 13000 HUF összesen, ami magába foglalja a szállásköltséget és az étkezési költségeket, illetve az idegenforgalmi adót.

A tábor költsége 18 év alattiaknak 5 napra: 12000 HUF összesen, ami magába foglalja a szállásköltséget és az étkezési költségeket.



HATÁRIDŐK

Végső jelentkezési határidő: július 10.

Előleg fizetése mindenkinek kötelező, mert határidőre le kell tennünk a tábori foglalót!

Előleg fizetése:

3000 HUF (Regisztrációs díj, ami nélkül a jelentkezés érvénytelen! Így kérnénk Mindenkit, aki megírja jelentkezését az arra kijelölt topicban, hogy a jelentkezésétől számított egy héten belül utalja is át a megadott számlaszámra a 3000 forintot. Ennek fejében tudjuk kezelni a felvett adatait.)

Ezt június 1-ig kérjük befizetni!
Aki ezután jelentkezik, már csak egy összegben fizetheti a táborköltséget!


És megkérünk mindenkit, hogy igyekezzenek minél hamarabb jelentkezni, ugyanis június 10-ig, megfelelő érdeklődés hiányában - a már megérkezett tábordíjak visszautalása után - a tábor még lefújásra kerülhet. (Légyszi, tényleg ne hagyjátok utolsó hetekre, nehogy emiatt kelljen lemondani.)


A maradék fizetése:

4000 HUF (18 éven felülieknek 3 napra),
3000 HUF (18 éven aluliaknak 3 napra).
10000 HUF (18 éven felülieknek 5 napra),
9000 HUF (18 év alattiaknak 5 napra).

Figyelem!

Ha időközben netán közbejön valami, és nincs lehetőséged eljönni a táborba, akkor az előleget nem áll módunkban visszatéríteni, mert az a jelentkezési szándékod. A fennmaradó összeget viszont kötelesek leszünk Neked visszafizetni.


Tehát dátumok még egyszer:

Rendes, korai jelentkező, 2011. június 01-ig: az előleget június 08-ig kell befizetni, és a fennmaradó részletet július 10-ig kérjük!
Kései jelentkező, 2011. június 01. és július 10. között leadott jelentkezéssel: egy összegben kell fizetnie a teljes tábordíjat, a részvételi szándék jelzésétől számítva egy héten belül!



BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 10918001-00000079-61280005
Bank: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév!, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)



UTAZÁS

Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a tábor előtti hónapban fogunk tudni mondani.

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A dokumentum elérhető itt.

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjek, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!


A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 03 (csütörtök), 16:13 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Márciusi MeriTali - 2011

Kedves Merengők!

A VIII. (bezony-bezony) Országos Merengő Találkozó ideje és helyszíne a következő:

A dátum: 2011. 03. 05. (szombat)
Helyszín: Kaffka Margit Általános Iskola, Budapest, XIV. Kaffka M. köz 2-4.
Időpont: 11 órától 17 óráig
(hivatalosan, de az elszántabbja maradhat 18-ig, mi biztosan ott leszünk még :D)
A beugró: 1000 Ft.
Az adományokat ezúttal is szívesen vesszük. :)

A program ismét egész napos lesz, játékokkal, beugrózással, és reméljük, sok-sok nevetéssel. :)

Batyus buli lévén továbbra is örülnénk, ha mindenki hozna magával egy üdítőt vagy egy kajafélét, de szigorúan csak egyet, mert bele fogunk fulladni a kaja/piatengerbe! :D

Várjuk a terelők jelentkezését a nagyobb pályaudvarokra (Keleti-Nyugati-Déli-Stadionok).
Az Örs vezér terén ismét lesz egy találkozási pont, ahonnan közösen indulhat a Nép a Kaffka meghódítására. :-Ą

Az érkezését, ha lehet, mindenki időzítse úgy, hogy fél 11-re az Örsön lehessen (ergó, aki a pályaudvarokra érkezik, hamarabbra tervezze a befutást), mert onnan még el is kell jutni 11-re a helyszínre. :)

Elérhetőségeink:

Lilyana: 30/576-3001
Villette: 30/392-7954


Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy aki jelezte, hogy jön, de valamiért mégsem tud eljönni, később jön, vagy bármi problémája akad menet közben, HÍVJON MINKET, mert mindenkiért aggódunk.
Tehát HA előtte este/reggel már tudod, hogy nem tudsz jönni, mert beteg vagy, este szobafogságot kaptál, netán lekésted a vonatod, eltévedtél a helyszínre menet, mert nem a terelőkhöz csatlakoztál vagy belédbújt a kóboráram: HÍVJ!

Az alábbi sablon alapján...

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Hova és mivel érkezel?
- Kérsz-e terelést?
- Kit hozol és ő hány éves?

... lehet jelentkezni a Jelentkezős topicban!

Beszélgetni és kérdezni ITT LEHET!
Ismerkedni pedig ITT!

Talira fel! :D

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 19:30 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 22 (vasárnap), 19:59
Hozzászólások: 2795
Tartózkodási hely: magamon kívül
Kedves Merengők!

Elérkezett a 2011-es MeriTali ideje. Ennek időpontjáról ismét Ti dönthettek: egy szavazást indítottunk, melynek linkjét [itt] találjátok.
Igyekszünk Hozzátok igazodni, így Rajtatok múlik, mikor álltok készen egy következő mókára.
Üdv.,
az Adminnép

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 9:13 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 22 (vasárnap), 19:59
Hozzászólások: 2795
Tartózkodási hely: magamon kívül
HALLOWEENI MeriTali 2o1o

Kedves Merengők!

Elérkezett a VII. Országos Merengő Találkozó, melynek időpontja Halloween, október 30. (szombat).
Lassan már hagyomány, hogy a helyszín a Kaffka Margit Általános Iskola (KAFFKA MARGIT KÖZ 2-6., 1148 BUDAPEST), illetve a nyitás időpontja a déli 12 óra.
A beugró 1000 forint lesz, illetve ezúttal is szívesen várjuk a személyes hozzájárulásokat a Merengő szerverének fenntartásához.

A programok megint egész naposak lesznek, a jól bevált házak versenyére alapozunk. Halloween alkalmából a beöltözést újra díjazzuk (nem csak képletesen), minél fantáziadúsabb kollekciókkal álltok elő, annál jobb lesz a hangulat. Amúgy a részletek megmaradnak meglepetésnek :D

A sulit este 6-ig foglalnánk le, így akkorra tervezzétek a hazamenetelt.

Ismét szükségünk lenne vállalkozó szellem(ű)ekre, akik Terelőként megkönnyítenék a munkánkat, és a három pályaudvarra, illetve a Népstadionokra érkezőket elkísérnék az Örs vezér terére, ahol lesz a szokásos meeting point. Az érkezést a térre legkésőbb 11-re terveznénk, hogy onnan kényelmesen átérjetek gyalog az iskolába. Akik alapból az Örsre jönnének, értelemszerűen ők is max fél 11-re tervezzenek, illetve aki a helyszínre tud jönni, szívesen vesszük a segítségét a teremberendezésnél és egyéb háttérmunkáknál, fél 12-től az iskolában.
Az alternatív talik sűrűségéből ítélve már bízunk benne, hogy lesz elég ilyen emberünk.

Jelentkezni pedig a következő sablon alapján lehet az erre kijelölt topicban:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Hova és mivel érkezel?
- Kit hozol és ő hány éves?

Szóval a lényeg: tuningoljátok a seprűket, és talira fel!
Üdv a Szervezők nevében:
'lette

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 15:14 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 22 (vasárnap), 19:59
Hozzászólások: 2795
Tartózkodási hely: magamon kívül
Kedves Merengők!

Itt az ideje, hogy hivatalosan is meghirdessük a következő budapesti MeriTali időpontját: a szavazás alapján augusztus 21. (szombat) lesz a szerencsés nap, amikor újabb alkalmat szolgáltatunk arra, hogy a Merengő egy kisebb népe élőben is találkozhasson.

Ez a tali nem lesz egyenlő az őt követő októberi országos összeröffenéssel, de lehet készülni a hasonlóan jó hangulatra. Nem tervezünk olyan nagy kaliberű programokat, inkább a kötetlen beszélgetésé, ismerkedésé lenne a főszerep. Ezért nem is foglaltunk le konkrét helyszínt, szeretnénk, ha az előzetes jelentkezések alapján felmérhetnénk, hány főre tervezzük be a csendesülős délutánt.

A lassan hagyománnyá vált Sirius Teaházas (Blaha Lujza Tér, ill Astoriától nem messze) vasárnapok igen jól beváltak a nyáron, így hasonló körülményekben gondolkozunk. A részvétel az utazáson és az ottani fogyasztáson kívül nem járna egyéb költségekkel, illetve mindenképp valami központi helyre szeretnénk belőni a találkát (kb 20 fővel akár a Siriusba is beférnénk, max kicsit átértelmezzük a „közeli kapcsolat” fogalmát), Pest belvárosába.

A jelentkezést előre láthatóan augusztus 18-án zárjuk, de még ez is idővel változhat, attól függően, mennyien jönnétek el. A feliratkozást mindenképp akkor tegyétek meg, ha már biztosak vagytok benne és szabaddá tettétek ezt a napotokat, ill otthon is egyeztettetek.

Jelentkezni azAlternatív Talik topicban lehet, a következő sablon alapján:

Nicknév:
Életkor:
Honnan jössz:
Mivel jössz:

illetve ha hozol valakit magaddal, őt is tüntesd fel :)

Az utazást Pestre most nem szerveznénk egységesen, azt lehetőleg mindenki egyénileg oldja meg, illetve természetesen lehet csoportosulni, ha többen is jönnétek egy irányból, vagy akár csak Pest környékéről. A Tali előtt mindenképp lesz találkapont, hogy ne egyedül kelljen kódorogni.

Egyenlőre ennyi, bármi kérdésetek van, mindenképp tegyétek fel a MeriTalis topicban, vagy utolértek minket (Villette+Lilyana) PÜ-ben, emailben, vagy akár bagolypostán ;)

Aki pedig most nyáron már nem tud csatlakozni hozzánk, az ne csüggedjen, hiszen októberben egy következő hivatalos banzáj készül :D

Üdv.,
’lette

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 23:23 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Merengő Tábor 2o1o


IDŐPONT
2010 július 23-24-25. (péntek-szombat-vasárnap)

TÁBORHELY
Slalom Ifjúsági Tábor , 8220 Balatonalmádi-Káptalanfüred, Tábor u. 5.
Weboldal: SLALOM

A tábor befogadó képessége: 140 fő

Megközelítés:

- kocsival: M7-es autópálya Budapest felől, majd az autópályáról letérve Balatonfüred irányában Káptalanfüredig.

- vonattal: Budapest-Tapolca között közlekedő gyorsított személyvonattal, Káptalanfüred vasútállomásig.
Illetve: Záhony - Tapolca közötti közvetlen belföldi gyorsvonat.

- autóbusszal Balatonalmádiig, majd onnan helyi járati busszal Káptalanfüredig.

Szállás típusa: 2,4,5,6,14 férőhelyes faházakban

Kép

Étkezés: Helyben, egy 90 fős étteremben, emellett a tábor területén büfé is van.

Kép

Nem messze található a tábor területétől ABC.

Közös helyiség: az étterem, ill társalgó (TV szoba)

Kikapcsolódási lehetőségek:
- elsősorban a Merengős programok :D
- fürdőzés a Balatonban
- foci, kosárlabda
- szalonnasütés, grillezés
- ping-pong
- röplabda
- hajókirándulások

Az étkezést a következőképpen rendeltük meg:

- pénteken: vacsora
- szombaton: ebéd + vacsora
- vasárnap: hidegélelem


JELENTKEZÉS

Jelentkezni az erre megnyitott "Jelentkezés a 2010-es Merengő Táborba" topicban lehet megtenni, a következőképpen:

- Nicknév
- Életkor
- E-mail cím
- Honnan érkezel?
- Mivel érkezel?
- Kit hozol és ő hány éves?


FIZETÉS

A tábor költsége 18 éven felülieknek: 6800 HUF összesen, ami magába foglalja a szállásköltséget, az étkezési költségeket, illetve az idegenforgalmi adót.

A tábor költsége 18 év alattiaknak: 6000 HUF összesen, ami magába foglalja a szállásköltséget és az étkezési költségeket.


HATÁRIDŐK

Előleg fizetése mindenkinek kötelező, mert határidőre le kell tennünk a tábori foglalót!

Előleg fizetése:

1200 HUF (Regisztrációs díj, ami nélkül a jelentkezés érvénytelen! Így kérnénk Mindenkit, aki megírja jelentkezését az arra kijelölt topicban, hogy a jelentkezésétől számított egy héten belül utalja is át a megadott számlaszámra az 1200 forintot. Ennek fejében tudjuk kezelni a felvett adatait.)

A maradék fizetése:

5600 HUF (18 éve felülieknek),
4800 HUF (18 éven aluliaknak)

Figyelem!

Ha időközben netán közbejön valami, és nincs lehetőséged eljönni a táborba, akkor az előleget nem áll módunkban visszatéríteni, mert az a jelentkezési szándékod. A fennmaradó összeget viszont kötelesek leszünk Neked visszafizetni.

Június 01. után az összeget csak egyben lehet fizetni!
Július 18. a végső jelentkezési határidő.

Tehát az előleget június 01-ig lehet befizetni, a fennmaradó részletet július 18-ig kérjük befizetni!




BEFIZETÉS

Befizetés módja: átutalás vagy csekk (a rózsaszín!)
Számlaszám: 17000019-12627774
Bank: Axa

Kedvezményezett neve: Garai Márta
Átutalás oka (közlemény): Nicknév, MT (Erre mindenki figyeljen oda, enélkül nem áll módunkban megállapítani, kitől érkezett az összeg!)
Aki csekket választja, az kérjük szkennelje be, fotózza le a visszakapott kis igazolószelvényt és küldje el nekünk a merengotabor(kukac)gmail.com-ra, mert sajnos az ilyen befizetésnél nem tudjuk megnézni a befizető nevét! (És számítsatok arra, hogy a Posta a feladási díjat számít fel!)



UTAZÁS

Az ország különböző pontjain várhatóan lesznek majd terelőink, de erről bővebbet majd a tábor előtti hónapban fogunk tudni mondani.

AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18. ÉLETÉVÜKET!

Szükségünk van kinyomtatott, aláírt szülői nyilatkozatra.
Kérlek, ezt hozzátok magatokkal a táborba!
A dokumentum elérhető itt!

Ha különleges étrendet folytatsz, allergiás (étel, ital, csípés, állatszőr, stb), vagy gyógyszerérzékeny vagy, esetleg más krónikus (hosszan tartó) betegséged van, kérjek, szólj róla nekünk!
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, annak/azoknak nevéről, adagjáról is kérnénk egy listát!


A táborral kapcsolatos kérdéseket felteheted itt a Fórumon a Meritali topicban, vagy írhatsz a merengotabor(kukac)gmail.com-ra.

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 0:22 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2007 július 30 (hétfő), 20:22
Hozzászólások: 10887
Tartózkodási hely: Angyalföldön ^^
Merengő Tábor 2o1o

Elérkezett az ideje, hogy megejtsük első körben a hivatalos szavazást a MeriTábor időpontjával kapcsolatban. Az előzetes kérdőíves felmérés azt mutatta, hogy a többség inkább a második hétvégét választaná, mindenesetre most még egyszer meg lesz a lehetőség arra, hogy mindenki végiggondolja a dolgot, és végleg döntsön. Erre most vasárnapig (febr. 28.) lesz lehetőségetek, és amint kialakult a végső álláspont, indulhat a jelentkezés.

A két külön időponton kívül egy további kérdés, hogy hány naposra szeretnétek a tábort? Felvetődött a gondolat, hogy akár a négy nappal is megbirkóznánk, úgyhogy szeretnénk kérni a segítségeteket ebben is: a Ti igényeitek szerint tesszük meg a foglalást.

Ezzel kapcsolatban következzen néhány információ, ami alapján mérlegelni lehet a döntést:


A tábori helyszín: Slalom Ifjúsági Tábor, Káptalanfüred (8220 Balatonalmádi-Káptalanfüred, Tábor u. 5.)
Weboldal: SLALOM
Előre látható költségek:
Az árak nem napi háromszori étkezősési lehetőséget tartalmaznak, hanem csak kettőt. Egyrészt nem hinnénk, hogy bárkinek kedve lenne reggel időre felkelni, így a reggelik kilőve - a hideg élelemről természetesen gondoskodunk.
Ezenkívül vacsorákkal és egy ebéddel számoltunk, vasárnap délelőtt pedig mindenki kap egy csomagnyi hidegélelmet a hazafelé útra, ez számít az utolsó ebédnek.

- 4 nap / 3 éjszaka : 3x1600.- (szállásköltség) + 3x530.- ( 3 vacsora) + 3x680.- (3 ebéd) = 8430 HUF/fő
- 3 nap / 2 éjszaka : 2x1600.- (szállás) + 2x530.- ( 2 vacsora) + 2x680.- (2 ebéd) = 5620 HUF/fő

Az alapköltségeken kívül mindenki számoljon az utazással, az idegenforgalmi adóval, és mivel a Balaton mellé megyünk, így aki akar strandolni (nem tesszük kötelezővé), a strandbelépőkkel is.

Idegenforgalmi adót csak a 18 éven felülieknek kell fizetniük, éjszakánként maximum 380 forintot.


Távolság Bp-től kb.: 120 km
Megközelítés: 71-es út, vagy vonattal
Szállás típusa: Faházak Férőhely 140 fő
Elhelyezés: 2,4,5,6,14 férőhelyes faházak
Fürdőszoba: közös, külön épületben férfi-női zuhanyzó, mosdó, WC
Étkezés: Helyben ( 90 fős étterem ), büfé
Közös helyiség: Étterem, társalgó (TV szoba)
Szabadidő sportolási és pihenési lehetőségek:
-fürdőzés a Balatonban
-foci, kosárlabda
-szalonnasütés, grillezés
-ping-pong
-röplabda
-hajókirándulások


A honlapon további és részletesebb információkat találtok, és a jelentkezéskor újabb információadag fog várni Rátok.

Köszönjük a segítségeteket!
Itt tudtok szavazni!

_________________
wiiii ^^ * nyuff-nyuff: cukorkahangulaaat <3 *


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 20:58 
Offline
Fanfic-faló

Csatlakozott: 2006 január 20 (péntek), 18:13
Hozzászólások: 3931
A 2009-es augusztusi meritali képeit erre a helyre várjuk:

www.photobucket.com
user name: merengogaleria
jelszó: fanfic


:)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 29 (vasárnap), 22:38 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:54
Hozzászólások: 3291
Tartózkodási hely: már nem SOTE :)
Sajnálattal jelentjük be, hogy érdeklődés hiányában elmarad a 2008-as Káptalanfüredre tervezett tábor.

Tényleg nagyon sajnálom azokat akik szerettek volna jönni. Ne haragudjatok.

_________________
(el)Foglalt

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 20:50 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:54
Hozzászólások: 3291
Tartózkodási hely: már nem SOTE :)
Merengő Tábor 2008 - 2008 07. 28-31

A tábor káptalanfüreden kerül megrendezésre. Az ára 10 000 Ft/fő, a 18 éven felülieknek 350Ft/fő/éj az idegenforgalmi adó.

Az idegenforgalmi adóval együtt a tábor ára 11 050 Ft. A 18 éven felülieknek már az idegenforgalmi adóval "terhelt" árat kell elutalni.

Plusz ugye utazási költséggel számoljatok magatoknak.

Minden egyes jelentkező fog kapni egy szép kis e-mail-t tőlem.

Kérek mindekit, hogy minden adatot pontosan adjon meg, és egyiket se hagyja ki!

Idén is lesz a kiskorúaknak egy kitöltendő szülői nyilatkozat, és valószínüleg a mostani balesetek, és ellenőrzések miatt egy házirend. ami híven a merengős táborokhoz, és találkozókhoz laza lesz.

Jelentkezni és a tábor árát utalni legkésőbb Július 11-ig kell. A bankszámlaszámot a jelentkező megkapja majd a jelentkezését igazoló e-mail mellé.

Mivel a táborban mindösszesen 54 hely áll rendelkezésünkre, ezért ha ez a szám betelik sajnos nem tudunk több jelentkezőt regisztrálni. Ha valaki nem tud jönni és fizetési határidőn túl jelzi (Július 11), akkor neki csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni a tábor árát, ha valaki más jön helyette a táborba.

A táborról képeket, információkat itt találtok: http://www.gyomro.hu/tabor/

Bármi probléma vagy kérdés van azt feltehetitek a Merengő tali, és tábor topikban vagy elértek minket a következő elérhetőségeken:

Larten_H: larten_h@hotmail.com, 06-30-64-23-092
Lionela: lionela@freemail.hu,

A táborral kapcsolatos információkat, és hasonlókat a következő e-mail címről fogjátok megkapni-> merengotabor2008@indamail.hu

Mindenki olyan e-mail címet adjon meg, amit rendben tart, és nem szokott megtelni, mert ilyenek miatt borulhat egy levelezési lista.

A jelentkezéshez a következő adatokra lenne szükségünk:

- nick név
- életkor
- honnan érkezel
- e-mail cím
- hivatalos név

Mindenkit nyomatékosan megkérek hogy csak abban az esetben adja le itt jelentkezését, ha már 100%-ban biztos benne, hogy jönni tud a találkozóra.

_________________
(el)Foglalt

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 19:43 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Az autóval jövőknek egy kis segítség.

Tudom nem épp profi a leírás, de szerintem oda lehet találni vele...

Útleírás autóval jövőknek:


71-es úton át kell menni Balatonszepezden. Ha Bp. felől nézzük, akkor a tábor utcája a legutolsó szepezdi utca. Ne tévesszen meg titeket a távolság, Szepezd meglepően hosszú falu, és jelen esetben teljesen végig kell menni rajta.
Balkéz felől, majd látni lehet a szepezdfürdői vasútállomást, a strandot, jobbkéz felől meg egy kastélyt fenn a domboldalon. (régen egy felüljáró is volt nem sokkal az utca bejárata előtt, de fogalmam sincs megvan-e még.)
Az utca neve Csuki út. Elég furán kanyarodik le a főútról, ugyanis tipikusan olyan utca, amit csak akkor látsz, ha már elhagytad. XDDD
Az utca kezdeténél van egy kis térszerűség, ott található a Mokka Panzió. Itt kell befordulni.
A tábor maga az utca közepe táján található, de egyből felismerhető messze kirikító citromsárga-kék kerítéséről.

Ha mégis eltévednétek, nyugodtan kérdezősködjetek, az emberek általában segítőkészek, és mivel ebben az utcában kb. 7 város gyerektábora található, szinte biztos, hogy mindenki meg tudja mondani merre tovább…

Ha már végleg nem találtok oda, hívjatok fel, együtt kisütünk valamit… ^^

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 19:34 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Íme azok listája akik jelentkeztek a táborra, de nem fizettek...

alena
andy_suntil
aranypacsirta
GothWitch
maya17
neyly
RowDragon
scooper
susan kreber
Taurus

Te meg csak előleget fizettél:
No name

Ha a fennt említett személyek a holnapi nap folyamán még átutalják a pénzt, akkor még jöhetnek a táborban.

Ennek hiányában sajnos törölni fogjuk őket a jelentkezők listájáról.


Ha bárkinek bármi gondja van a fizettéssel kapcsolatban, de tuti hogy tud jönni (és szeretne is), akkor hívjon fel és közösen kisütünk valamit!
Tel szám: ..........

Aki nem szól, avagy nem fizet, úgy vesszük lemondott a táborról...

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2009 június 14 (vasárnap), 11:30-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 07 (péntek), 12:30 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Ennyire nem érdekel senkit a pénze?????

Még mindig körözök egy postai átutalás gazdáját!
Olyan óriási megerőltetés megnézni, kaptatok-e tőlem visszaigazoló mailt vagy nem?


Ha ennyire nem kell az illetőnek pénze szívesen elköltöm én.....

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 06 (csütörtök), 10:41 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Jövök a szokásos kis nyomozásomhoz.


2 névtelen átutalásom is van, amikről csak annyit tudok, hogy postán történő befizetésről van szó.


Az egyiket sejtem kié, mert már beszéltünk vele a posta csigalassúságáról, de másikról gőzöm sincs.

Ráadásul mivel csütörtök van, kb múlthét péntek fele lehetett a befizetés.


HA minden postai átutalásnál ez lesz én tuti bedilizek.

Na szóval várom a jelentkező tömegeket XDDDDD

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 17:22 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Miért érzem úgy, hogy egyesek el se olvassák azokat a leveleket, amit itt küldözget nekik Larten szorgalmasan??? ~x( ~x( ~x(


A mostani keresett személyem nem elég, hogy semmit nem adott meg magáról, ráadásul csak előleget küldött, mikor már több mint egy hete világosan megmondtuk (többször is) hogy most már nem kell előleg, hanem csak a tábor összegét kell befizetni EGYBE...

Na szóval, nagyon örülnék, ha jelentkezne nálam az illető, aki egy 1000-st fizetett be, de viszont erről visszaigazoló mailt, még nem kapott...

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 03 (hétfő), 18:04 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Nagyon nem lesz így jó gyerkek.

Mondtam, hogy a nick-nevet meg kell adni!!!!!!

ah...

Most két embert körözök a változatosság kedvéért.

Az egyik emberke Komáromban fizetett, a másikról viszont az égvilágon semmit nem tudok.

Szóval aki elküldte a pénzt és nem kapott tőlem visszaigazoló mailt, az kéretik jelentkezni. (meg szólj ha te vagy a komáromi)

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 28 (szerda), 12:50 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Na ismét körözök egy embert *sóhajt*

Őszintén szólva elég furcsa számlamozgást bonyolított nálam az illető :roll:

Először elküldte a pénzt, majd meggondolta magát és visszavonta, majd újra elküldte.

Név természetesen nincs, viszont annyit tudok hogy Tiszavasvári az illető ill. ha minden igaz a Petőfi úton lakik (abból adódott valószinűleg a visszavonásos újraelküldéses játék, hogy elsőre elrontotta a címet, mert az eslőnél Táncsis út volt).

Szóval aki magára ismer valami módon jelezze azt nekem, mert így nem tudom ki fizette már be a tábort.

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 23 (péntek), 17:21 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:54
Hozzászólások: 3291
Tartózkodási hely: már nem SOTE :)
Mivel van aki nem képes rendben tartani a postafiókját, és nem megy át neki a körlevél ezért ide is beszúrom.. és légyszíves azt a postafiókot folyamatosan tartsátok rendben aminek a címét megadtátok, mert nagyon nagy problémákat tud nekünk okozni, egy megtelt postafiók!

Kedves Táborra jelentkezők!

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra a táborig, éppen ezért elkezdtem megszervezni a táborba való eljutást.

A Budapestiek, vagy Budapestről vonattal utazó táborozók jelentkezzenek nálam e-mailben, ha csoportosan szeretnének lejutni a táborba.

Akik vidékről jönnek a táborba, azoknak ajánlom figyelmébe a www.elvira.hu MÁV elektronikus menetrendet, ahol értesülhettek arról, hogy honnan és hánykor indul vonat. A vonatra Szepezdfürdőig kell jegyet venni, nem pedig Balatonszepezdre, mert Szepedfürdő állomás csak pár perces sétára van a tábortól.

Az előző körlevélben megkértünk titeket arra, hogy jelezvén döntésetek komolyságát, fizessetek be előleget. Ezt nem sokan tették meg, akik megtették azoknak ez a bekezdés nem fontos.
Mivel már nagyon közeledünk a tábor időpontjához, ezért mindenkit kérek, hogy ha tényleg szeretne jönni, akkor JÚLIUS 9.-ig fizesse be a tábor összegét


Ha utalni nem tudtok, akkor bármelyik OTP bankfiókba besétáltok, és befizetitek a fenti bankszámlaszámra az összeget.

Aki Július 9.-ig nem fizeti be a pénzt, azt automatikusan töröljük a táborban résztvevők listájáról.

Larten_H & Lionela
06306423092

U.i.: Bármilyen problémával, vagy kérdéssel kapcsolatban lehet minket zargatni e-mailben, vagy a fórumon.

_________________
(el)Foglalt

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 19 (hétfő), 10:54 
Offline
Fanfic-faló
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:54
Hozzászólások: 3291
Tartózkodási hely: már nem SOTE :)
Ismerkedő est július 2. 20.00-tól.

Kedves Táborozók!

Mivel

1. a táborra előleget kellett fizetnünk, és ez nekünk is pénzbe kerül, és
2. elkerülendő a későbbi esetleges tömeges visszalépésekből eredő anyagi csődöt

szeretnénk arra kérni titeket, hogy ha valóban jönni akartok a táborba, akkor ezt a szándékotokat 1000 Ft előleg befizetésével erősítsétek meg.

Ez az 1000 Ft természetesen levonásra kerül a fizetendő teljes összegből (tehát ezután csak 4400 Ft-ot kell fizetnie annak, aki jön).
Természetesen arra is van lehetőség, hogy már most befizessétek a teljes összeget, vagy több előleget fizessetek. Senkit nem akadályozunk meg, aki ilyet szeretne tenni, sőt, köszönjük a segítséget.

Valaki (nevezzük Anonim Segítőnek XD) már befizette a teljes előleg összegét (50.000 Ft), és most éhező családja kenyeret követel :-DDDDDD...


Üdvözlettel:

Lionela


EDIT: Ezt azért írtam be ide is, mert sokszor van,h. a mail címre nem tudom elküldnei, amit a jelentkező emberke adott...

merengotabor@freemail.hu mail címen megtaláltok minket.

Lionela & Larten_H

_________________
(el)Foglalt

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 14 (szerda), 12:48 
Offline
Ó-nagy-admin "backstage"
Avatar

Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:59
Hozzászólások: 11671
Tartózkodási hely: Álmok Világa
Aki mostanában nem kap visszaigazoló mailt tőlem a tábor részvételi díjának befizetéséről, ne ijedjen meg nem veszett el a pénze. Én vesztem el... XDD

CSötörök délutántól vasárnap estig nem leszek netközelben így értelemszerűen mailt se tudok írni. (azaz tudnék telefonról, de mailcímeket nem tudom kívülről :lol: :lol: )

Amint géphez jutok pótolom a visszaigazolásokat.

_________________
Macskák hatalmon!

Kép

MyAnimelist


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 53 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség