Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2024 március 28 (csütörtök), 10:46

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2164 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2020 január 25 (szombat), 16:03 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 január 18 (péntek), 18:04
Hozzászólások: 2
Fandom: Original
Műfaj: romantikus, angst, hurt/comfort, dráma, sötét, akció/kaland
Figyelmeztetés: gyilkosság, de szerintem annyira nem vészes, és nemi erőszak-kísérlet, csupáncsak kísérlet és az se részletes (plusz említés szintjén egy régen történt nemi erőszak)
Korhatár: 14-16
Párosítás: -
Várható hossz és frissítési idő: A regény már meg van írva, pár apróbb javítást még szeretnék elvégezni rajta, de alapvetően készen van, 24 fejezetes és A4-es oldalakban a 280-as oldal elején ér véget (de nem Wordben van, hanem Rich Text File formátumban, szóval nem tudom Wordben pontosan mennyi lenne). Frissíteni én naponta is frissíteném, ha nem jönne közbe semmi, miután az egész bétázva lesz. Csak azután szeretném elkezdeni feltölteni, mert úgy biztonságosabbnak ítélem meg. Bár egy fejezetet már feltöltöttem, de akkor ajánlottak nekem bétát, mivel helyenként voltak helyesírási és főleg vesszőhibák. Igazából ezeket szeretném átnézetni. A történettel én a magam részéről elégedett vagyok, szóval csak nyelvtani szempontból keresek bétát. De az viszont fontos lenne. Sok helyesírási hibám talán nincs (legalábbis remélem), de a vesszőkkel általában nehezen boldogulok.
Elérhetőség: roseblack2x91@gmail.com
Még annyit elárulnék, hogy a történet egy lányról szól, aki régóta dédelgetett bosszúvággyal a szívében lép oda a helyi rendőr-főkapitányhoz, hogy ravaszul elérje, az belé szeressen. Hogy mi is a bosszú valódi célja, hogy mi az oka a gyűlöletének, és hogy a lány a saját csapdájába esik-e, mind kiderül a regényből, melynek címe: A kötelesség ára
Tudom, hogy hosszú, és hatalmas kérés ezt bétáztatni, de remélem, valaki mégis kedvet kap hozzá és netán tetszeni is fog neki. Egyébként nem várok gyors munkát. Épp ezért is mondtam, hogy a munka végeztével kezdeném el tölteni. Lehet, hogy az első részt is letörlöm, és újra kezdem a feltöltést. Szóval nem sürget az idő senkit, aki arra vállalkozik, hogy elvállalja. Merengői álnevem amúgy nem ez, hanem thornsandblackroses (amiről már 2 másik sztori is fel van töltve), de itt azt nem engedte használni, mert túl hosszú volt. Akárki segítene is, nagyon hálás lennék. És előre is köszönöm! :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 december 11 (szerda), 22:05 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2019 október 05 (szombat), 21:29
Hozzászólások: 2
Sziasztok! Első hosszabb történetemhez keresek másod-bétát.
Sajnos a lányzó, aki eddig - kifogástalanul - bétázott, eléggé elhavazódott a mindennapokban, így sajnos egyhelyben toporgunk a feltöltéssel. Épp ezért keresnék valakit, aki segít mellette korrektúrázni.

Fandom: HP
Műfaj: romantikus, dráma, sötét
Figyelmeztetés: gyilkosság, felkavaró tartalom, erotikus tartalom, durva nyelvezet, angst, hurt/comfort
Korhatár: 18+
Párosítás: Saját szereplő/Draco Malfoy
Várható hossz és frissítési idő: Olyan 15-20 fejezetesre tervezem. 9 fejezet megírva, 4 már feltöltve merengőre. Hetente szeretnék frissíteni.

Pici ízelítő: 7 évvel a háború után főhősnőnk, Castra társa halálát követően felmond az auror hivataban. Angliába utazik. Első napján Londonban összefut Dracoval. A dolgok pedig fenekestül felfordulnak. Castrának rengeteg titka van, mely beárnyékolja életét és jövőjét.

Elérhetőség: castracrane@gmail.com

Köszönöm a segítséget! :pbunny:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 december 11 (szerda), 15:47 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 december 11 (szerda), 15:27
Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, ahogy a Merengőn is. Már három fejezet fent van a saját történetemből, amihez bétát keresek. Teljesen új dolog ez nekem, de nagyon örülnék a véleményeknek (legyen az jó, vagy rossz), meg jó lenne, ha előolvasással kibukkanának a kisebb(vagy nagyobb, remélem olyat nem vétek..) bakik. :)

Fandom: saját történet-saját karakterekkel
Műfaj: fantasy, romantikus, humor
Korhatár- 16
Várható hossz és frissítés: egyelőre nem tudom, de 200-300 oldal között tervezek. A frissítéseket hetente tervezem, viszont a javításra szívesen várok.
Elérhetőségem: hirthalionel.maeron@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget! Remélem majd jól szórakoztatom a leendő bétát történeteimmel, mert ez a fő cél.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 november 20 (szerda), 4:16 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 november 20 (szerda), 3:58
Hozzászólások: 3
Sziasztok! Nagyon érdekelne egy (vgay több:) ) kritikus olvasó véleménye egy már elkészült, saját müröl. Lényegében szellemírásról van szó egy profi írótól, akinek már jelent meg könyve és most az én kérésemre írt egyet. Sajnos azonban nem érzem, hogy a mü megfelelne nem csak , hogy az én saját, de talán az alapvetö elvásároknak sem. Nagyon érdekelne mások véleménye, hogy csak én vagyok túl kritikus és magas az elvárásom vagy tévedek és maga a sztori jó és szórakoztató csak épp nálam nem talált be.

Fandom: saját sztori
Műfaj: krimi, nyomozós, maffia
Figyelmeztetés: nincs
Korhatár: 14+
Összefoglaló: Egy rendör srác próbál beépülni a drog maffiába, hogy felszámolhassák azt. Lesz szó leszámolásokról és a srác életébe is betekintést nyerhetünk ezáltal.
Várható hossz és frissítési idő: A hossza 57 oldal (kb 30000szo) wordben, megformázva. A frissítési idő akár naponta.
Elérhetőség: szabo.orsy@gmail.com

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 november 16 (szombat), 16:06 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 november 16 (szombat), 15:44
Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Épp írás alatt áll egy jelenleg átmeneti címmel rendelkező Star Wars - Kylo Ren fanfiction. :) Kicsit komolyabb hangvételű mű lesz, Kylo Ren x OC párosítással, lelki változásokkal és felszínes kínzás és szexulás jelenetekkel (de közel sem lesz teletömve erotikus tartalommal és nem megy bele nagyon aprólékos részletekbe), ezek ellenére 16+-os bétát keresek, ha lehet ilyen kikötésem. Jelenleg három fejezetnél jár, és még nem vagyok benne teljesen biztos, hogy milyen hosszúra szánom az irományt. Ami gondokkal szoktam küzdeni: párbeszédek központozása (a nagy mumus :D), esetleges logikai bukfencek, túl-túl fogalmazások, de ezek ellenére mindig tízszer átnézek egy fejezetet, mire átküldöm másnak, szóval ne káoszra számíts. :)

Fandom: Star Wars
Műfaj: sci-fi, romantikus, dráma, hurt/comfort, au
Figyelmeztetés: kínzás, szexuális jelenetek felszínes leírása
Korhatár: 16+
Párosítás: Kylo Ren x OC
Várható hossz és frissítési idő: A várható hosszt még nem tudom biztosra (15-20 között), a frissítési idő két hetente.
Elérhetőség: niolkit95@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel:

Niolkit


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 október 30 (szerda), 15:28 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 augusztus 21 (szerda), 9:17
Hozzászólások: 4
Sziasztok, Arkadul vagyok!
Jelenleg futó Csillaglány című Vámpírok bálja alapján készült történetemhez keresek bétát, immár másodjára. Az előző próbálkozásomkor még nem tudtam ennyire pontosan írni róla, nem is jelentkezett rá senki, most viszont már az első fejezet fent van, a második meg admin anyáink kezében, és hát próba szerencse. Ha valakit az riasztana vissza, akkor megnyugtathatom, nem szükséges hzzá az eredeti mű ismerete.
Első sorban a helyesírással vannak gondjaim, garantálni tudok néhány fájdalmas hibát benne, de örülök, ha valaki felhívja a figyelmet akár logikai hibáimra is.

Fandom: Vámpírok bálja
Műfaj: fantasy, humor, romantikus
Figyelmeztetés: néhol kínzás, OOC karakterek
Korhatár: 16 a biztonság kedvéért
Várható hossz és frissités: az egész összesen 339 oldal a worldben, ebből már 22 fent van, szóval a maradék, már be van fejezve. Frissíteni úgy hetente terveztem, de nem sürgetném annyira a javítást, türelmes vagyok.
Elérhetőség: sarah.krolock2@gmail.com

Előre is köszönöm az esetleges segítséget!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 október 28 (hétfő), 11:15 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2014 június 03 (kedd), 12:44
Hozzászólások: 22
Sziasztok! Nem vagyok ismert errefelé, de ennek ellenére nem kezdő vagyok. Több mint tíz éve foglalkozom írással, de az állandó lektorom családot alapított és jelentősen csökkent a felesleges ideje. Magyar szakos egyetemistaként fejeztem be tanulmányaimat, de elgépelek, eltévesztek dolgokat, erre keresek embert. Illetve... Olyat szeretnék, aki nem a bétáskodással vezeti le a napi stresszt. Nehezen viselem a tajparaszt hangnemet, akkor is, ha segítő a szándék. ^^ A történetet drive doksiban vezetem, ott folyna a munka is vele. Néhány fejezet már bétázva van, de a legelejétől át kellene nézni. Nem haragszom, ha szereted a fandomot és el tudod/akarod mondani a véleményedet is a történetről, szeretem hallani, ha valamit jól csinálok. :D

Fandom: Marvel
Műfaj: Slash

Figyelmeztetés: Nem sok ilyesmi lesz benne. Talán picit véres, de szexet nem írok le.
Korhatár: 16

Párosítás: FrostIron (Loki és Tony)

Várható hossz és frissítési idő: Hosszabb hangvételű és még folyamatban van. Jelenleg áll az írása, mert nem volt lektorom és emiatt elkedvtelenedtem. Ezt szeretném orvosolni. Átlagban hetente frissül, mert rövidebbek a fejezeteim.
Elérhetőség: gizella.hegedus1201@gmail.com és https://www.facebook.com/Rauko1988

Igazság szerint, ha működne a dolog, állandó lektort/bétát keresek.

Előre is köszönöm!

Rauko


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 október 25 (péntek), 23:00 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 október 25 (péntek), 22:11
Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Többnyire a helyesírás miatt keresnék bétát, de nem haragszok meg, amennyiben a véleményét is kifejti. Nyersebb emberekre is vevő vagyok!

Fandom: Saját történet, lebutított omegaverse
Műfaj: romantikus, dráma, slash
Figyelmeztetés: csúnyább beszéd és szexre való utalások lesznek benne
Korhatár: 16-18, az utóbbi csak a biztonság kedvéért
Párosítás: Saját szereplők
Várható hossz és frissítési idő: 20-25 fejezet, kéthetes vagy ritkább frissítéssel. De nem sietek sehová, szóval ez rugalmas.
Összefoglaló: Ez egy kisregény többnyire az önállósodásról, önmagunk megtalálásáról és beteljesítéséről. Három történetszál lesz, két srác és egy lány. A románc csak az egyikben lesz a főszerepben, az egy fiúxfiú pár lesz.
Elérhetőség: canemgriseoo@gmail.com

További szép napot!
Canem :matrixb:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 október 20 (vasárnap), 22:18 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2019 október 05 (szombat), 21:29
Hozzászólások: 2
Sziasztok! Első hosszabb történetemhez keresek bétát.

Fandom: HP
Műfaj: romantikus, dráma, sötét
Figyelmeztetés: Gyilkosság és felkavaró tartalom lesz benne, előfordulhat, hogy szex is, ez még nem biztos.
Korhatár: 18+
Párosítás: Saját szereplő/Draco Malfoy
Várható hossz és frissítési idő: Olyan 15-20 fejezetesre tervezem. A fele megvan írva. Nagyjából 1-1,5 hetente szeretnék frissíteni, de a bétám gyorsaságától is függ. :xx:

Pici ízelítő: 7 évvel a háború után főhősnőnk, Castra társa halálát követően felmond az auror hivataban. Angliába utazik. Első napján Londonban összefut Dracoval. A dolgok pedig fenekestül felfordulnak. Castrának rengeteg titka van, mely beárnyékolja életét és jövőjét.

Elérhetőség: castracrane@gmail.com

Köszönöm a segítséget! :pbunny:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 október 05 (szombat), 15:46 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 október 05 (szombat), 15:26
Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy elkészült írás bétázásához. A trilógia a civilizáció elzárt, diktatórikus maradványában élő lányról és a környező hatalmas Erdőben élő alakváltó farkasról szól. A történet e két szereplő nézőpontjából E/1-ben íródott, fejezetenként váltakozik. Jól jönne valaki aki a dramaturgiai ívet és a szereplők jellemfejlődését figyelné, meg esetleg a logikátlanságokat kiszűrné.
Fandom: saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: Fantasy (egy kis posztapokaliptikus beütéssel)
Figyelmeztetés: erotikus, felkavaró tartalom, bántalmazás
Korhatár: 18+
Hossz: Az első rész karakterszáma: 470.619 szóközökkel ( ha nagyon belelendülsz, küldöm a másik két részt is)
Elérhetőség: kissevelinaquaria_kukac_gmail_pont_com

Előre is köszönöm!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 szeptember 29 (vasárnap), 21:20 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2016 július 08 (péntek), 12:30
Hozzászólások: 17
Kedves Merengők! :)

Jóideje dolgozok egy fantasy-n, amihez teljesen saját világot szeretnék kidolgozni, és elsősorban a saját világ alkotáshoz lenne szuper, ha egy (vagy több) emberrel megvitathatnám a világalkotás menetét, kaphatnék visszajelzést az ötleteimre.
Magával a történettel kapcsolatban is inkább a cselekmény folyását illetően szeretnék véleményt kérni, meg hogy kellő mértékű-e a leírás ahhoz, hogy az olvasó számára is megjelenjen az én fejemben létező világ (ezutóbbival szoktak nehézségeim lenni), továbbá hogy a szereplők eléggé "élnek"-e, senki nem Mary Sue / Gary Stu stb.
Nem tervezek nagyon rendszeres feltöltést, csak ha egy fejezetről már azt érzem, tényleg minden összeállt. Mivel dolgozok a világon, így is van, hogy visszamegyek akár az elejére csiszolgatni ezt-azt. Alapos szeretnék lenni.
Elkezdtem feltölteni (itt el is olvasható: https://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=141822), de nem tudom, milyen tempóban jönne majd.

Magáról a fő cselekményről annyit, hogy két nagyon ellentétes környezetből jövő férfi és nő lassú egymásra találása, akiket összesodor egy kényszerhelyzet, és sok filozofálgatáson, közös nehézségen keresztül apránként felfedezik, mi minden köti össze őket, és világképük, céljaik is megváltoznak, ahogy együtt sokat tanulnak a világról. Körülöttük pedig történik sok izgalmas dolog, de nem szeretnék sok poént lelőni.

Fandom: saját történet, saját világ
Műfaj: romantikus, dráma, fantasy
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, gyilkosság, szereplő halála, felkavaró tartalom
Korhatár: 18+
Párosítás: saját szereplők, nem slash
Várható hossz és frissítési idő: frissítési megkötés nincs; hossza talán kb. 200 oldal lesz (már kb. a felét megírtam).
Elérhetőség: itt üzenetben vagy a Merengő Discord szerverén

Előre is köszönöm a vállalkozóknak. :)

Vilo


A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ailenta mo Vilo 2021 október 01 (péntek), 16:08-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 szeptember 25 (szerda), 16:51 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2019 szeptember 25 (szerda), 16:37
Hozzászólások: 19
Sziasztok kedves fórumozók!
A meglepetés erejével zúdítom rátok: hjaj, kellene egy béta! Mert személyem elég béna.
Fandom: saját történet - saját szereplőkkel.
Műfaj: misztikus thriller némi romantikával fűszerezve - szóval, a szokásos nyál.
Figyelmeztetés: gyilkosság, ijesztős dolgok, szex, undok duma, lelkibeteg szereplők.
Korhatár: a történetet 18 éveseknek és idősebbeknek szánom, így komisz dolog lenne egy tizenhat évest arra kérni, hogy heló, légyszi javítsd ki nekem azért, de ne olvas el!
Várható hossz és frissítési idő: kb 20 fejezet. kb heti, kétheti frissítéssel.
Elérhetőség: ramochaya3@gmail.com
Előre is köszönöm, és örülnék, ha valaki megszánna! ;;)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 szeptember 15 (vasárnap), 11:45 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2015 szeptember 10 (csütörtök), 18:12
Hozzászólások: 5
Tartózkodási hely: Baker St 221/B
Sziasztok!

Semdor vagyok, és két történetemhez lenne szükségem egy kis bétai segítségre (helyesírás, véleményezés).

Fandom: HP
Műfaj: az egyik egy paródia, a másik egy kissé sötétebb hangvételű történet
Figyelmeztetések: csúnya beszéd, kínzás, gyilkosság, erotikus tartalom
Korhatár: 16 és 18
Terjedelem, várható frissítés: A paródia várhatólag hosszabb lesz heti-kétheti frissítéssel, a másik kb. 30 fejezet kétheti frissítéssel.
Elérhetőség: semdor01@gmail.com

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor bátran írj!

Szép napot,
Semdor

_________________
''A vég, csupán a kezdet'' (Lord Blackwood, Sherlock Holmes 2009)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 szeptember 12 (csütörtök), 19:02 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 szeptember 11 (szerda), 20:06
Hozzászólások: 1
Sziasztok! Hyo vagyok!
Béták segítségét szeretném kérni.
Kezdő vagyok, most tanulom az oldal használatát.
Régóta foglalkozom írással, de eddig nem osztottam meg semmit. Most, úgy döntöttem, ideje.
Nem szerettem volna egy Original sztorival beleugrani a mély vízbe, úgyhogy csak egy kis fanfic van terítéken egyenlőre.

A téma: The Walking Dead ihlette világvége és a the GazettE.
Disztópiás környezetben, hőseink, saját maguk nézőpontjából mesélik a történetet. Közben visszaemlékeznek, mi is történt velük a zombiapokalipszis kezdetén.
Teljesen eltér a sorozattól! A zombik tulajdonsága nem teljesen ugyan olyan, ahogy az emberek sem egyformák. Azért lesz, hazugság, ármány, halál. Harc a családért, a túlélésért, egymásért.

Fandom: the GazettE
Műfaj: Slash, dráma, kaland, romantikus, crossover.
Figyelmeztetés: Lesz szex, nem sok. Zombigyilkolás, emberölést annyira nem szeretnék részletesen bemutatni, de a visszaemlékezésben lesz egy kis pity-puty.
Korhatár: 18
Párosítás: Aoi/Uruha, Reita/Ruki
Várható hossz és frissítési idő: Maximum 12 fejezetet tervezek, két hetes frissítéssel (sokat dolgozok, változhat az időkeret)
Elérhetőség: szandi-93@hotmal.com

A történek első fejezete már él a Merengőn (név alapján megtaláltok, ha bele akartok olvasni). A folytatáshoz azonban szükségem lenne egy éles szemű Béta gyakorlott tudására. Vannak hiányosságaim mondatszerkesztésben, vesszőhasználatban, helyesírásban. És persze érdekelne a vélemény a történetről.
Minden segítségért hálás lennék! Előre is köszönöm! :-)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 szeptember 08 (vasárnap), 19:26 
Offline
Írópalánta
Avatar

Csatlakozott: 2011 április 10 (vasárnap), 22:27
Hozzászólások: 275
Sziasztok, Szakkara vagyok!

Bétát keresek A gyűrűk ura fandomba sorolt történetemhez. Ha sorolni kell, inkább A Hobbit áll időben közel hozzá, de az a történet csak pici részét teszi ki a művemnek. Thrandruil és egy általam kitalált féltünde életét mutatja be, közben az egész Ardáról, az (általam kitalált) valódi múltjáról, és egy-két karakterről olyan titkokat tudhatunk, vagy sejthetünk meg, amiről az ott lakónak fogalmuk sincs. Tolkein világát annyira veszem figyelembe, és annyit változtatok rajta, amennyire a történetvezetésemhez szükséges. Nem csak a könyvek, de filmek is megihlettek.

Fandom
: A gyűrűk ura

Műfaj: általános, dráma, sötét.

Figyelmeztetés: (Lesz benne szex jelenet, nem ez lesz a jellemző, de némely ilyen jelenet talán kissé plasztikusabb lesz. Slash szexjelenetek, vagy erre való utalás is lesz, bár nem sok, de megrázó lehet majd.) OCC karakterek előfordulhatnak, Tolkein világát is bővebben értelmezem, rengeteg saját várossal és országgal.

Korhatár: 18-as korhatár

Párosítás: Thrandruil/saját szereplő. Ha már muszáj párost írni, bár sok szereplőt mozgatok.

Várható hossz és frissítési idő: Fejezet számot nem tudok, mert utólag szoktam fejezetekre bontani a történetet. Most 414 oldal van meg, és még nincs teljesen kész. Két-háromhetente frissítenék. Fejezetenként küldeném.

Elérhetőség: (dodi1881@gmail.com.)

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy szívesen segítene, írjon nekem. Főleg helyesírási hibák javítását szeretném, de ha a kedves béta logikai bukfencre akad, vagy érthetetlen mondatokra, nem túl magyaros mondatszerkezetre, hívja fel bátran rá a figyelmemet. Nem tudom miért, de sokszor úgy fogalmazok, mintha nem is a magyar lenne az anyanyelvem.

_________________
Üdvözlettel,Szakkara.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 augusztus 21 (szerda), 15:14 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 augusztus 21 (szerda), 14:59
Hozzászólások: 1
Helló, a nevem Abigél.
Cserét ajánlanék fel bétázásra! Egy kb. 200 A4-es oldalas sc-fi regényem van, amit főképp dramaturgiai szempontból szeretnék megnézetni, de részletesebb véleménykifejtésnek is nagyon örülnék.
A történet (egy trilógia első része) egy olyan jövőbeli világró szól, ahol négy birodalomra szakadt az emberiség. (Egyszerűen csak észak, dél, kelet, nyugat.) A főszereplő egy lány katona, akinek mindene a versengés, de miután megismerkedik a táborába érkező déliekkel, elgondolkodik az országok között fennálló korlátokon, és elhatározza, hogy megpróbál a dolog ellen menni. - Nagyjából ez a történet lényege, de több szálon is fut, azokat most nem részletezem.
Figyelem! Csereműnek mindenképpen sci-fit, kaladregényt vagy Young-adult művet szeretnék, amiben nincs erotika, se semmilyen horror. Ha lehet, olyasvalaki legyen a béta, akinek nem kenyere a kertelés, kerek-perec el tudja mondani az őszinte véleményét. Ezt szeretném, mert én is így csinálom!

Fandom: Original
Műfaj: sci-fi, enyhe romantika
Figyelmeztetés: drogok szerepelnek benne (nem pozitívan, de akkor is)
Korhatár: 14
Várható hossz: kb. 200 World oldal
Elérhetőség: abigailgrull2@gmail.com


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 augusztus 21 (szerda), 10:07 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 augusztus 21 (szerda), 9:17
Hozzászólások: 4
Sziasztok, Arkadul vagyok!
Friss hús vagyok az oldalon, és legelső írásomhoz keresek egy segítő bétát. Főleg történeti és történet vezetési szempontból kéne átnézni, de a helyesírással is hadilábon állok. Valamint az oldalon sem igazodom még ki megfelelően.
A művem egy Vámpírok bálja fanfiction, vagyis egy musical alapján készült, de már az első fejezetben elmegy más irányba, és onnantól majdnem original, leszámítva a karaktereket, de egyáltalán nem szükséges ismerni hozzá az eredeti művet.

Fandom: Vámpírok bálja
Műfaj: fantasy, humor, néhol romantika, de semmi nagyon nyálas, mert azt nem bírom
Figyelmeztetés: néhol kínzás, vagy gyilkosság, de semmi nagyon részletes, vagy véres
Korhatár: 16 a biztonság kedvéért
Várható hossz: eddig 200 World oldal, és hozzávetőleg még ennyi lesz
Frissítés: napi három vagy négy oldalt szoktam írni, egy fejezet kb tizenvalahány oldal, de nem fogom siettetni az ellenőrzést, türelmes vagyok
Elérhetőség: sarah.krolock2@gmail.com

Előre is köszönöm, és addig mindenki vigyázzon a nyaki ütőereire!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 augusztus 01 (csütörtök), 15:03 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 augusztus 01 (csütörtök), 14:36
Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Jelenlegi regényem írásához segítségre lenne szükségem, valakire, aki rávilágít hibáimra és amikor szükséges történet alakulásával kapcsolatban is segít, illetve részletes véleményt ad minden fejezetről. Olyanra van szükségem, aki nem fél keményen odamondogatni nekem, és ha azt gondolja a történetem semmit sem ér, akkor ki is mondja, ugyanis a hibáimat szeretném tudni, hogy min kell javítanom.

Fandom: Original
Műfaj: Akció/kaland, kis romantikával.
Figyelmeztetés: Néhol előfordul trágár szavak használata. Nem lesznek részletesen leírva, nem lesznek túl véresek a jelenetek, de több haláleset is lesz. Kérték, hogy tüntessem fel az erotikus tartalmat, bár soha nem lesz leírva szexjelenet.
Korhatár: 16
Várható hossz és frissítési idő: Nem tudom biztosan, de talán 25+ fejezet is lesz. Frissítési idő változó, a kedvemtől függ. Van mikor egy-két nap alatt írok egy fejezetet, de van amikor egy hónapba csak egyet írok.
Elérhetőség: rea.rhodes@gmail.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 július 21 (vasárnap), 12:29 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 március 13 (szerda), 12:33
Hozzászólások: 2
Üdv!

Bétát keresek életem első publikálandó történetéhez. Original novella, két fejezet (+prológus és epilógus), összesen 9500 szó (14 A/4-es oldal).
Egy névtelen főhős elmélkedéseiről szól, a rendszer kisemberéről, aki egy fontos döntés előestéjén számba veszi az életét, és az eddigi kapcsolatait, hogy kitalálja, hogy jutott el idáig, és hol folytassa tovább az életét. Kissé sok lesz a káromkodás, és egy-két helyen karcos témákról is lesz szó, de szerintem összességében rendben van, a helyesírást és a fogalmazást többször átnéztem, a kritikát minden szinten bírom, és a korrektúrázás mellett a saját véleményedre is kíváncsi vagyok!

Fandom: Original
Műfaj: Novella
Figyelmeztetés és Korhatár: Durva nyelvezet, Felkavaró tartalom (?), Erotikus tartalom (?) A káromkodáson kívül is mindebből egy kicsi, szerintem 14, de nagyonmax a 16-os karika rakható ki. (hogy melyik legyen, ahhoz kimondottan szeretnék segítséget kérni)
Várható hossz és frissítési idő: 9500 szó, amit egyben szeretnék feltölteni, egy rövid Epilógus, 2 azaz kettő fejezet és még rövidebb Prológus
Elérhetőség: laterjump@freemail.hu

Előre is köszönöm!
LaterJump


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 július 10 (szerda), 21:41 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2010 november 02 (kedd), 23:43
Hozzászólások: 28
Sziasztok! Most futó regényem (Szívdobogás) mellé kellene nekem egy kis segítség, főleg a történet alakulásával kapcsolatban, de ezen felül is olyan valakire lenne szükségem, aki lelkileg ápolgat, és noszogat vagy épp rugdos, hogy írjak már! Hosszútávú együttműködésre vágyom, mert van még ötletem, amit meg szeretnék majd valósítani.

Fandom: original
Műfaj: slash, dráma
Figyelmeztetés: lesz benne erotika, de nem explicit szexet szeretnék
Korhatár: 16-18 körül
Párosítás: saját
Várható hossz és frissítési idő: minimum havonta egy új fejezetet szeretnék hozni, de az is lehet, hogy ennél gyakrabban lesz friss. A fele kész (10) fejezet, terveim szerint még 11 van hátra.
Elérhetőség: kai02mana09@gmail.com

Köszönöm!

_________________
Mindenféle rólam


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 július 07 (vasárnap), 16:18 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 június 29 (szombat), 3:42
Hozzászólások: 1
Sziasztok, mgdlaura vagyok! Szeretnék segítőt, bétára lelni, aki kiszűri a hibáimat. Kicsit tartok ettől az egésztől, mert még új vagyok, de gondolom, hogy hamar belerázódok majd. Legelső történetem, ez előtt még nem írtam, sőt még a fejemben sem fordult meg, hogy írni kezdjek. De aztán jött az isteni szikra. Nem vagyok sértődékeny, szóval jöhet hideg meleg a történet menetére, logikájára és leírására.

Fandom: Harry Potter
Műfaj: Fantasy, Romantikus, AU
Párosítás: saját szereplő x Perselus Piton, Dramione a többit egyenlőre nem tudom
Figyelmeztetés: Még egy picit odébb lesz, de erotikus tartalom, durva nyelvezet
Korhatár: 16 egyenlőre
Időben: a roxforti csata után játszódik, párévvel
Várható hossz, frissítés: Kész van már pár fejezet belőle, de úgy igazán nem tudom, hogy mennyire szeretném hosszúra tervezni. Talán hónaponta, vagy ritkábban, ahogy az ihkletem megengedi.
Egyebek: saját szereplők és varázslatok
Elérhetőség: magdalaura17@gmail.com

Előre is köszönet mindenért!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 29 (szerda), 9:37 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 április 09 (kedd), 13:42
Hozzászólások: 2
Itt újra én, szeretnék segítőt, bétára lelni. Ezúttal egy képregény regény verziója lenne. Számomra nagyon fontos ! kérlek írjatok !

Fandom:
Műfaj: Fantasy, némi sci-fivel
Figyelmeztetés:
Korhatár: 12 felett
Párosítás:
Várható hossz és frissítési idő: Mivel az első fejezet már megvan, az eddig 27 oldal. Még legalább hat fejezet lesz, a képregényes hetediket most készíti a szerzője.
Elérhetőség: ninja_san@freemail.hu, nargothrond@citromail.hu (ezt jobban nézem :(

Előre is köszönöm !


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 24 (péntek), 23:10 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2017 augusztus 13 (vasárnap), 21:35
Hozzászólások: 5
Sziasztok!

Nagysikerű (abszolút nem azok) írásaim mellé keresnék egy bétát, az alábbi "paraméterek" alapján (nem vagyok szőrösszívű, igazából egy nagyon nyugodt, nagyon kitartó bétát keresnék. Minden másban bőven alkalmazkodó vagyok.)

Fandom: Többnyire HP (minden írásom, ami a “béta” mappában van és reális időn belül foglalkoznék vele, kivétel nélkül mind HP univerzumban játszódik)

Műfaj: Többnyire romantikus, bár a legújabb írásom vázlata elég “darkosra” sikeredett.

Figyelmeztetés: Igazából írása válogatja, de nagy általánosságban ezek szoktak előfordulni:
- Szex említés szintjén
- Kínzás (vagy sérülések) leírás szintjén is vannak, de nem a végletekig részletezős módon
- Romantika: Beismerem, gyengepontom, ezért néhol túlzott “romantika” megfigyelhető
- Durva nyelvezet: Időnként elcsattan egy-egy csúnya szó/mondat, de messze nem oldalanként.

Korhatár: Szintén írása válogatja. Van korhatár nélküli és 18+-os is. És itt jegyezném meg, hogy mindenféle, nemlátható probléma elkerülése végett, szeretném, ha a béta is elmúlna 18.

Párosítás: Ha emlékeim nem csalnak, akkor csak GinnyxHarry párosítású írásaim vannak most.

Várható hossz és frissítési idő: Nagyon random, a leghoszabb kb 60 oldalas (12-es betűméret, normális sorköz, és nincsenek benne a megjegyzések [amik néha kitesznek pár oldalt, de azokat nem kéne bétázni, csak néhány apróság fel van jegyezve külön]), de ennek az utolsó előtti fejezetét karácsonyra szánom, szóval nem kapkodom el. :). A frissítési idő pedig attól függ, hogy mennyi időm/kedvem van. Természetesen nem várok el 0-24-es elérhetőséget a bétától sem. Amikor tud, akkor bétáz.

Elérhetőség: Főleg facebookon, üzenetben, de ha valaki szeret hangosan üvöltözni, azt is meg szoktam hallani, csak kérlek ne éjszaka, akkor alszanak a szomszédaim. :)
Face: https://www.facebook.com/gishart
Email (ha nagyon muszáj): gishart619@gmail.com

Megjegyzés: Nem kergetek híú ábrándokat saját magamról. Aki ismer, tudhatja, hogy egy mérhetetlenül kedves, lassan 30 éves, általában vállalhatatlanul kötekedős ember vagyok, aki közismerten szeret deathmetált játszani az emberek idegein. És ezt nem szoktam levetkőzni az írásaim alkalmával sem. Cserébe meghallgatom a bétám, és igyekszem megérteni az álláspontját. Talán ezért, talán valami egészen másért, de tényleg első helyen szerepel, hogy a bétám legyen nagyon kitartó, nyugodt és őszinte velem kapcsolatban. Néha rosszabb vagyok, mint egy síró kisgyerek, vállalom. Illetve, ami még fontos lenne (bár ebből lejjebb tudok adni, ha meggyőztök), hogy az összes írásomat a google felhőjében tárolom és eddig itt is ment a bétázás. Nagyon szívesen tartok 5 perces kiselőadást arról, hogy ez leendő bétámnak és nekem miért kényelmes, nagy számítógépismeret nem kell hozzá. :)

Fizetés: Sajnos pénzbeli juttatási csomagot nem tudok felajánlani, de nagyon szívesen beszélgetek bármilyen problémáról (komolyan, a szexuális magánéletemen kívül általában nincs tabú). Emellet fel tudok ajánlani kedves szavakat, őszinte mosolyokat és néha egy-egy veszekedést is, amit nem feltétlenül szándékosan idézek elő.

Bármilyen kérdés/kérés/óhaj/sóhaj esetén állok rendelkezésre.

Gish


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 24 (péntek), 13:15 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2019 május 15 (szerda), 11:25
Hozzászólások: 1
Sziasztok! Izaya vagyok és egyenlőre csak wattpadon vannak fent történeteim (de szeretném ide merengőre is feltölteni amennyiben lehetséges és találok segitséget) eddig 5 fejezet akikhez bétát keresek aki szívesen vállalná a segédkezését a műhöz. Hosszabb regény lesz saját karakterrel aki fiú a történetben lesz több féle páros (homoszexuális is) hosszabb rövidebb ideig esetleg itt ott erotikusabb jelenet. Olyat keresek aki segitene bele építeni a storyba az eddig meglévő ötleteimet és a már meglévöket is segitene javitani. A béta feladata ezek lennének: helyesírás és stilisztikai átnézés hibák jelzése. Logikai vagy szerkezeti hibák csúszások észrevételezése. Több Harry Potter műhöz keresek bétát hosszabb idöre! (Drarry, Torry-vorry, Severitus)

Fandom: Harry Potter
Műfaj: slash, enyhe horror néhány helyen, dráma
Figyelmeztetés: imitt-amott csúnyán beszélnek majd és nem lesz annyira nagyon túlzoan véres, de fel kell rá készülni, mivel több halálesett lesz a storyban és néhány részletesebben. Előfordulhat a szexuális tartalom részletezése is.
Korhatár: 16+
Párosítás: változó
Várható hossz és frissítési idő: 30-40+ fejezetes és 1 hónaponta 2 hetente szeretném írni ahogy meg tudom írni a fejezeteket.
Elérhetőség: oizaya666@gmail.com
Tartalom röviden: Káosz Elmélet (saját karakteres story), Utállak (Drarry) ezekhez a könyvekhez keresek segitséget!
1991. Szeptemberében nem csak Harry Potter lépi át a Roxfort kapuit. Érkezik egy új tanuló a Roxfortba aki teljesen felbolygatja az iskola addig megszokott mindennapjait... Átiratkozását és múltbeli tetteit titkok övezik. Mi lesz ha egy teljesen más környezetbe szokott aranyvérű diák akit eltanácsoltak Durmstrangból új esélyt kap? Egy esélyt ami mindent megváltoztat...

"-..de minden káoszban van számítás."

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy szívesen segítene írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért és az esetleges logikai/statisztikai buktatókra való rámutatásért és a hosszabb közremüködésért.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 21 (kedd), 21:45 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2015 augusztus 11 (kedd), 17:07
Hozzászólások: 5
Sziasztok!

Lirath vagyok, régebben írtam már pár történetet, akkor más néven. Most újra próbálkozok, rövid Drarry történetemhez keresnék valakit, aki segítene kiszűrni a hibáimat. :)

Fandom: HP
Műfaj: Slash
Figyelmeztetés: Durva nyelvezet, néhol OOC karakterek
Korhatár: 16-18, még nem vagyok teljesen biztos benne.
Párosítás: Drarry
Várható hossz és frissítési idő: 3 rövidebb fejezetre tervezem.
Elérhetőség: lirath.ff@gmail.com

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 20 (hétfő), 22:32 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2007 november 18 (vasárnap), 9:22
Hozzászólások: 3
Sziasztok!

Hosszú távú együttműködésre keresek bétát.
Mindenképpen idősebb, minimum 30 körüli, széleslátókörű személyre van szükségem.

A bétázás során az alábbi feladatok lesznek: helyesírás és stilisztikai átnézés, hibák jelzése. Logikai, vagy szerkezeti hibák, csúszások észrevételezése.

Fandom: saját szereplők
Műfaj: talán krimi, vagy dráma? Legvégül kiderül, hogy ki, minek akarja beskatulyázni.
Figyelmeztetés: szétszedem és összerakom a világot, többszörösen a történet végére.
Kothatár: 16
Várható hossz és idő: regény, szóval nem kell 2 nap alatt kivégezni egy fejezetet, akár 2-3 hétig is bütykölhetjük. Nekem sincs időm minden nap a gép előtt ülni, szó szerint kéziratként kezdi minden egyes mondat, csak utána kerül monitorra.
Elérhetőség: k.k.zsuzsanna@gmail.com

A jó hír: nem vagyok liliomlelkületű, nem kell óvatoskodni a hibák, észrevételek miatt.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 15 (szerda), 15:58 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2018 március 13 (kedd), 14:11
Hozzászólások: 2
Sziasztok!

SpiritsOfSummerWinds vagyok, lelkes amatőr író. Sokat foglalkozom az írással, igyekszem a lehető legtöbbet fejlődni magamtól, ugyanakkor hosszú távon hálás volnék egy béta segítségéért. Ezúttal egy Csillagok Háborúja történethez keresek segítő társat.

Fandom : Star Wars
Műfaj : Akció, Dráma
Figyelmeztetés: Gyilkosság, Erőszak, Kínzás egyéb.
Korhatár: 16, helyenként 18
Várható hossz: Regény hosszúság
Frissítés rendszeresség: Havi egy-két fejezet
Elérhetőség: spiritsofsummerwinds@gmail.com

A további részleteket e-mailben beszélném meg.

Előre is köszönöm a segítséget!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 12 (vasárnap), 19:05 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 május 12 (vasárnap), 18:51
Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Chizu vagyok, egyelőre nincs fent történetem és még nincs is teljesen kész fejezetem, csak szeretnék előre tervezni.
Olyan valakit keresnék, aki nem riad vissza sem a Slashtől sem a hetero, különleges párosoktól.
Bétára lenne szükségem, lehetőleg idősebbre, aki nemcsak átnézi majd a történeteimet, de akár véleményt is mondana egy-egy ötletemről, mert egyelőre leginkább azokkal büszkélkedem, a megvalósítás elég lassan megy.
Plusz az, ha beszélsz angolul, mert a későbbiekben lehet, hogy fordítani is fogok, így jó lenne, ha legalább minimális angol tudással büszkélkednél.
Alapvetően nincs nagy gond a helyesírásommal, szerintem, de ugyebár mindenki követ el hibákat. :D

Fandom: HP
Műfaj: változó, Slash
Figyelmeztetés: szexjelenet, nem annyira részletes nemi erőszak helyenként előfordulhat, durva nyelvezet
Korhatár: +18
Párosítás: változó, hetero vagy slash, ritka párosok, pl. Lucius/Ginny vagy épp Lucius/Harry
Várható hossz és frissítési idő: regény, nem tudom, hány fejezetes, frissítés ritkán, egy-két havonta egy fejezet
Elérhetőség: chizuchizumi@gmail.com

Előre is köszönöm, ha valaki elvállal. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 12 (vasárnap), 10:53 
Offline
Szárnybontogató
Avatar

Csatlakozott: 2009 október 15 (csütörtök), 21:39
Hozzászólások: 145
Sziasztok! Sizoo89 néven vagyok fenn az oldalon is, és bétát keresnék egy thriller/horror (bár inkább előbbi) témájú történetemhez. Alapvetően nem sok hibám szokott lenni, vagy amennyiben valami logikai bukfenc van a történetben, azt jelezni. Köszönöm! Alább a részletek:

Fandom: Harry Potter
Műfaj: thriller/némi horror
Figyelmeztetés: Gyilkosság, Kínzás, Durva nyelvezet
Korhatár: 16
Párosítás: -
Várható hossz és frissítési idő: Legfeljebb 1 fejezet/ hónap, de lehet, hogy még ennél is ritkábban.
Elérhetőség: mgabo89@gmail.com (vagy itt privát üzenetben)

A jelentkezőnek előre is köszönöm!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 10 (péntek), 7:58 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 április 09 (kedd), 13:42
Hozzászólások: 2
Sziasztok. Ian vagyok. Szeretnék ugyan keresni egy bétát, de inkább olyat aki helyettem írja meg a történetet. :(
mert már sokan próbáltak tanítani, de nem jött össze. Belebonyolódtam, elfásultam, elment a kedvem a saját fantasy-mtól.
Hiába javítgattam, nem kevesebb, több hiba lett. :-| ~x(
Fandom: Marvel
Műfaj: sci-fi, fantasy
Figyelmeztetés: nincs.

Korhatár: nincs
Párosítás: nincs
Várható hossz és frissítési idő: még nincs terv, mert csak az első hat szereplő adott:
Crystal, Jocasta, Talisman, Jim Hammond / Emberi Fáklya, Kristoff (dr. Doom fia), White Queen (Emma Frost)

Elérhetőség: ninja_san@freemail.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 május 07 (kedd), 13:07 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 május 07 (kedd), 12:47
Hozzászólások: 4
Sziasztok!
Dósa Norbert vagyok, írói álnevem Alexander Fate és a Star Wars univerzumon belüli történetemhez kérnék segítséget kérni.
Műfaj: kaland, akció, dráma, enyhén fantasy
Figyelmeztetés: Eleinte finomabban fogok bánni a szereplőkkel és spórolni velük, de utána szeretnék Trónok Harcához hasonló tizedeléseket alkalmazni, a figyelem megtartásának érdekében.
Korhatár: Leginkább 12-es, de néhol simán 16-os is :-D
Várható hossz és frissítési idő: Egyelőre nem tudom hány fejezetes lesz a történet, de az biztos, hogy egy regény hosszúságú írást szeretnék közzétenni. Jelenleg még csak a prológus és az első fejezet van kész. De kellő érdeklődés után hetente egyszer, talán kétszer is közzéteszek majd új fejezetet. :roll:
Az eddig meglévő írást csatolom, ha van rá igény.
Elérhetőség: dosanorbert@yahoo.com

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy szívesen segítene, írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért, és az esetleges logikai buktatókra való rámutatásért. :taps:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 április 27 (szombat), 7:56 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 április 27 (szombat), 7:49
Hozzászólások: 1
Sziasztok! Bétát keresek, aki a leendő történetemet bétázná. Elkészült egy fejezet, amit többször átolvastam, apróbb hibákat javítottam, de így sem áll össze. Ha valaki, aki ért hozzá elolvasná, és véleményezné, azt nagyon megköszönném!

Fanfiction
Műfaj: fantasy
Figyelmeztetés: saját szereplők xD
Korhatár: 12
Várható hossz és frissítési idő: 15+ fejezet, kb hetente.
TARTALOM:
1997-et írunk. Egész Nagy-Britanniában eluralkodott a káosz. A Sötét Nagyúr már nem csak a varázslókat és a boszorkányokat tartja rettegésben; a muglik is észlelik a baljós jeleket, habár ők máshogy értelmezik. A legendás Harry Potter, a Kiválasztott eltűnik, két barátjával együtt, és ez megosztja az így is összezavarodott embereket. Akad, aki szerint gyáván lelépett, mások viszont hűen úgy gondolják, hogy csupán elvonult felkészülni, és visszatérve pontot tesz majd a háború végére.
Hollóhátas főhősünk,William Scavo és barátai az utóbbi állásponton vannak, és a mardekárosok szavaival élve a Potter-pajtik táborát erősítik, akik hűségesen várják a Kis Túlélő visszatérését.
Az iskolában így is számos megpróbáltatás éri őket. Piton lesz az igazgató, beújítanak két halálfalót a tanári karba, akik szabad kezet kapnak a diákok felett. A mugliszületésűeket üldözik, így sokan nem térnek vissza, aki pedig ezek után is visszatér, azt hamar beidézik egy tárgyalásra, ahol bármit mond, elítélik, és bebörtönzik.
Ennek ellenére Will és barátai visszatérnek, és megpróbálnak boldogulni ebben a veszélyekkel teli világban. Sok kaland vár rájuk, és a sok fájdalom mellett helyet kap a szerelem, a baráti kötelék, és az elhivatottság, hogy mindent megtesznek a Roxfort és annak tanulói védelmében.


Akinek csak egy kicsit is felkeltette az érdeklődését, írjon rám, és én elküldöm az első (és eddig egyetlen befejezett) fejezetet.
Elérhetőségem: biroandrasmate@onbox.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 április 20 (szombat), 15:40 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 április 20 (szombat), 15:20
Hozzászólások: 1
Sziasztok, Louise vagyok és bétát keresnék meglévő történetemhez!

Már egy ideje készen vagyok pár fejezettel, de vesszők és túlfogalmazottság tekintetében sajnos van mit javítanom. :)

Fandom: - (egyéni történet, saját szereplőkkel)
Műfaj: dráma
Figyelmeztetés: Előfordulhat csúnya beszéd, a szexuális tartalom részletezése.
Korhatár: 16-os
Várható hossz és frissítési idő: A várható fejezetek számát sajnos előre nem tudom megmondani. Jelenleg 5 kész fejezetem van, ezeket körülbelül egy hetes különbséggel szeretném feltölteni. A következő fejezeteket 3-4 hetente tölteném fel valószínűleg.
Elérhetőség: storiesoflouise@freemail.hu

A történet dióhéjban:
Dannie Cooper, 18 éves és minden álma, hogy a Dartmouth-on végezhessen, ahol pedagógus nagymamája tanult és dolgozott évtizedeken át. Édesanyjával, koránt sem izgalmas, magányos múltjával szembenézve indul hát el Bostonba, ahol abszurdabbnál abszurdabb kalandokba keveredik a meleg Markkal, a szókimondó Abby-vel, a kedvesnek tűnő nyitott tanársegéddel, Rhys-szel és egy sráccal, akiről Dannie csak annyit tud, hogy imád főzni, káromkodni, tetovált, senkit nem enged magához közel, főleg nem őt és egy étteremnyi barátja van. Mindeközben Dannie megismeri önmagát, a szerelmet, a barátság titkát és jelentőségét, s azt, hogyan is fogadja el azt, aki ő valójában. Kísérd figyelemmel egy lány történetét, aki akár te is lehetnél!

Előre is köszönöm, ha érdeklődsz!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 április 16 (kedd), 16:21 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 április 06 (szombat), 9:20
Hozzászólások: 1
Helló DarkKitsune14 vagyok és bétát keresnék az egyik történetemhez.

Fandom: Teen Wolf - Farkasbőrben

Jellemző: Akció/Kaland

Főszereplő: Stiles Stilinski és Scott McCall.


Elérhetőség: laurakitsune16@gmail.com


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 április 07 (vasárnap), 21:31 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 április 07 (vasárnap), 21:19
Hozzászólások: 2
Helló, Kriimhild vagyok, szeretnék egy kis béta segítséget kérni a történetemhez, sokszor megcsúszok a nyelvtani résszel.

Fandom: Crossover (Saját történet/Lovecraft)
Műfaj: fantasy, sci-fi, disztópia, horror, humor, akció/kaland
Figyelmeztetés: jellemző a durva nyelvezet, kínzás, elég felkavarónak tartják, van benne gyilkosság, halál, slash, erotika.
Korhatár: 18
Viszonylag hosszú történetről van szó, bőven negyven fejezet fölé szeretnék menni vele. Havonta szeretném frissíteni, de általában nem jön össze.
Elérhetőség: olahfranciska@gmail.com

Nagyon hálás lennék a hibák javításáért és remélem, fog rámragadni a tudásából. :xx:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 március 23 (szombat), 0:27 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 március 23 (szombat), 0:11
Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Új történethez szeretnék bétát keresni, aki kijavítaná a hibákat benne, illetve külső szemlélőként tanácsot adna a történet menetére, a stílusra.
Fandom: original, a történet címe: Anti-hero sztori.

Műfaj: sci-fi, kaland, utópia

Cselekmény jellemzői: angst, sötét, dráma

Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, szereplő halála, a vége felé erőszak, egy jelenet kínzás, valószínűleg erotikus jelenetek, de azokat még nem tudom bele rakom-e végül.

Korhatár: Többnyire 16, egy-két fejezetnél 18

Várható hossz és frissítési idő:
A hossza körülbelül 15 és 25 fejezet (2000 szóval számolva) között lesz, a frissítés az egyetemi elfoglaltságoktól, és az ihletemtől függ, egyszerre nem fogok sok fejezettel bombázni, inkább az lehetséges, hogy nem tudok hetente adni egy fejezetet, de igyekszem figyelni azért, hogy rendszeresen írjak

Elérhetőség: maticsbianka@gmail.com

Ez az első olyan írásom, amiről tudom, honnan indul, hova szeretném kifuttatni, mit szeretnék a "közepére", úgyhogy valószínűleg nem lesz félbehagyva, erre nagyon szeretnék majd figyelni.

Köszönöm, hogy végig olvastad, előre is hálás vagyok, ha elvállalod!

Köszönettel: Drooma


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 március 22 (péntek), 13:44 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2013 január 13 (vasárnap), 21:19
Hozzászólások: 5
Sziasztok!

Kész regényemhez szeretnék tapasztalt bétát keresni, aki helyesíráson kívül egyéb írástechnikai dolgokban is otthon van, mint a történetvezetés, nézőpontkezelés, infoadagolás stb, és fel tudja hívni a figyelmem, ha ilyesmiben elszúrok valamit.

Fandom: Saját történet, saját szereplőkkel
Műfaj: fantasy, rejtély, enyhe horror elemek
Figyelmeztetés: Van egy-két véresebb rész, főleg a vége felé, de saját megítélésem szerint nem annyira vészes.
Korhatás: 16
Párosítás: -
Várható hossza és frissítési idő: Már kész van, 125 oldal, körülbelül 50 ezer karakter, a béta olyan tempóban csinálja, amilyenben neki kényelmes.
Elérhetőség: 94.lilla@gmail.com

Előre is köszönöm a jelentkezőknek.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 március 15 (péntek), 20:23 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 március 15 (péntek), 20:19
Hozzászólások: 1
Sziasztok!
Bétát keresnék készülő regényem mellé!
A vesszőkkel van némi problémám, 'de úgy általában' mindenféle észrevételre kíváncsi vagyok.

Fandom: original
Műfaj: fantasy, dráma
Figyelmeztetés: erőszakosabb jelenetek előfordulhatnak (mivel az egyik főszereplő PTSDs)
Korhatár: 14/16
Párosítás:
Várható hossz és frissítési idő: 15 fejezet körül, kb 3 hetente.
Elérhetőség: red.lilyan@gmail.com


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 március 03 (vasárnap), 17:11 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 március 03 (vasárnap), 11:23
Hozzászólások: 2
Sziasztok!

Peduni vagyok. Új regényem fejezeteihez keresek egy kis segítséget. A történetbemutatás nem ezekbe a sorokba való, de megosztom veletek, amit tudni kell róla:

Fandom: Original, egyik fandomhoz sem kötődik. Slash történetről van szó.

Műfaj: Dráma, romantikus, thriller.

Cselekmény jellemzői: Romantikus, dráma, thriller, sötét, angst, hurt/comfort.

Figyelmeztetések: Erotikus tartalom, felkavaró tartalom, durva nyelvezet, kínzás, slash.

Korhatár: Erősen 18-as.

Várható hossz és frissítési idő: A hosszúságáról még fogalmam sincs, fejezetenként tervezek, nem az egész regényt tekintve. A frissítési időre egy, de inkább két hetet mondanék. Természetesen, ha hamarabb elkészül egy-egy fejezet, akkor nem fogom a nyakadba sózni az összeset, hanem a megállapodás szerint adagolom majd.

Elérhetőség: picksowhat@gmail.com

Azt hiszem, azt tudatnom kell veletek, hogy nem ez az első próbálkozásom az írással. Rengeteg félbehagyott mű ékeskedik a meghajtómon. Hajlamos vagyok arra, hogy hirtelen fellángolásból indíttatva írjak, majd ez a láng kialudhat egy idő után. Most azonban hosszabb ideig szeretném elkötelezni magam az írás és publikálás mellett. E-mailben várom a jelentkezéseket, ahol azonnal meg is tudnom nektek mutatni az első fejezetet.

Amivel kapcsolatban segítséget kérek: A párbeszédek adekvát behelyezésével kapcsolatban olykor nagyon meg tud gyűlni a bajom, valamint azt sem tudom sokszor, hogy hogyan lehetne relevánsan tördelni a megírt szöveget. Hajlamos vagyok nagyon sokszor használni ugyanazt a szót, vagy szófordulatot, ami jelentős mértékben meg tudja rontani a szöveg esztétikumát. Nem akarom rádtenni a társszerzőség súlyát, de nagyon szívesen fogadnék tanácsokat a cselekmény véleményezésével és vezetésével kapcsolatban is, néha beüt az írói válság. Valamint nagyon megköszönném, ha a bétázóm felhívná a figyelmemet az esetleges logikai buktatókra is, hiszen az is könnyen belecsusszanhat a történetbe.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a néhány sort, és várom a jelentkezésed, ha megfelelőnek érzed magad a feladatra. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 február 25 (hétfő), 10:54 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2014 május 04 (vasárnap), 12:02
Hozzászólások: 3
Sziasztok!

Holdfény című HP fanficem utolsó pár fejezetéhez keresek egy bétát, aki stilisztika ill. helyesírás szempontjából átnézné a fejezeteket, ahogy azok elkészülnek. Eddigi bétámmal remekül együtt tudtunk dolgozni, de sajnos ő egyéb, magánéleti elfoglaltsága miatt nem tudja belátható időn belül javítani őket. A jelentkezéseket előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Macoka


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 február 19 (kedd), 20:05 
Offline
Szárnybontogató

Csatlakozott: 2012 március 26 (hétfő), 19:29
Hozzászólások: 65
Helló! Egy rövid (kb 3500 szavas) sztorimhoz keresnék erős idegzetű bétát. A történet egy nőről szól, aki egy bizarr múltú követ vásárol a gyűjteményéhez.

Fandom: saját történet
Műfaj: horror
Figyelmeztetés: felkavaró tartalom (már akinek)
Korhatár: 16
Elérhetőség: cortez20000@gmail.com


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 február 19 (kedd), 9:58 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2018 november 29 (csütörtök), 12:47
Hozzászólások: 5
Sziasztok! Drarry fordításomhoz (Running on Air elevety7-től) keresek tapasztalt bétát, aki "magyarosítást" is vállal :)

Fandom: Harry Potter
Műfaj: slash, krimi
Figyelmeztetés: gyilkosság említés
Korhatár: 16
Párosítás: Draco/Harry, Harry/Ginny
Várható hossz és frissítési idő: 17 fejezet, kb 75k szó, eddig 2 fejezetet fordítottam le, de nem fogok gyorsan haladni vele
Elérhetőség: doraakurucz@freemail.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 február 13 (szerda), 12:45 
Offline
Könyvmoly
Avatar

Csatlakozott: 2011 szeptember 26 (hétfő), 18:11
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Az őrület határán
Üdvözletem! Két rövidke, Pillanatokhoz tartozó irományomhoz keresnék bétát.
Fandom: HP
Műfaj: Severitus ( mert a Bill/Harry törikkel nem haladok)
Figyelmeztetés: AU, OCC karakterek
Korhatár: Nincs
Várható hossz és frissítési idő: magamat ismerve sokáig nem lesz több (szégyen gyalázat)
Elérhetőség: borcsok.erika1984@gmail . com

_________________
http://erikaaprosagai.ucoz.hu/
Don't worry, be happy
Elkötelezett Kódex fan. :xx:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 február 11 (hétfő), 20:35 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2014 július 27 (vasárnap), 22:19
Hozzászólások: 3
Sziasztok! :)
Már meglévő és új történetemhez keresnék Bétát.
Fandom: Így neveld a sárkányodat
A történet címe: Hiccstrid - A nagy kaland

A helyzet az, hogy 2015-ben volt utoljára fejezete, és igazából én be is fejeztem a történetet, csak valahogy háttérbe szorult a dolog... ^^
Ennek a történetnek még két fejezete van, amit át kellene nézni. Illetve van egy különálló, más címmel megálmodott folytatása is, ami szintén készen van teljesen és 9 fejezetes.
Lesz további folytatás is, de még nem szaladnék ennyire előre :)

Elérhetőségem: stormfly94@gmail.com

Köszönöm előre is!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 január 18 (péntek), 18:39 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2019 január 18 (péntek), 18:04
Hozzászólások: 2
Sziasztok! :) Kiskorom óta írok, és most először döntöttem úgy, hogy kipróbálom az oldalt, valakinek az ajánlására. Kicsit félek, mert nem mondhatnám, hogy sok visszajelzést kaptam, majdhogynem semennyit, éppen ezért is szeretnék most megpróbálkozni az egyik történetemmel, amihez nem meglepő módon bétát keresnék. A helyzet az, hogy nekem, mielőtt a Merengő szabályzatát elolvastam volna, fogalmam se volt arról, hogy a párbeszédeket, kötőjeleket, stb így kell írni, ezért egyik történetemben se így csináltam, beleértve azt is, amelyikkel most próbálkoznék. Többel egyelőre nem is tudnék, mert a legtöbb nincsen kész, vannak amiket már kb ezredszerre írok újra, szóval bonyolult. Ez még viszonylag rövid is, legalábbis az én megszokott hosszomhoz képest biztosan. A történet A Hókirálynő című Andersen mese feldolgozása, és kisregény, szerintem.
Tulajdonképpen a bétától elsősorban abban kérnék segítséget, hogy átnézze a párbeszédek írását, írásjeleket, stb. (Az első fejezetben megpróbáltam már kijavítani őket, de így is volt, amit rosszul hagytam, tekintve, hogy még nem engedték felrakni ezen okból kifolyólag). Szóval olyan bétára van szükségem, aki kiszűri és kijavítja ezeket, mert tudom, hogy én magamtól sose találnám meg az összes ilyen hibát, ráadásul van, ahol nem is tudom, hogyan kell helyesen írni ezeket.
Fandom: A Hókirálynő (ha ez fandomnak számít)
Műfaj: romantikus, fantasy, akció/kaland
Figyelmeztetés: szereplő halála, gyilkosság, kínzás, de egyiket se mondanám igazán durvának, ahogy le van írva, semmi brutalitás, mint minden történetemben ezekkel inkább az érzelmi hatás a cél
Korhatár: 12 (max 14-16, de szerintem elég a 12)
Párosítás:
Várható hossz és frissítési idő: 9 fejezetes összesen, már készen van, és 80+ oldal
Elérhetőség: roseblack2x91@gmail.com
Nem kérem, hogy nagyon gyorsan haladjon, aki elvállalja, ahogy ideje van, úgy jó. :)
Előre is köszönet annak, aki meg tudja ezt csinálni.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2019 január 04 (péntek), 0:28 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2018 július 08 (vasárnap), 21:45
Hozzászólások: 3
Sziasztok!
Nagyon lelkes előolvasókat keresek egy romantikus fantasyhez. Szeretnék indulni az Aranymosás regénypályázatán, és szükségem lenne néhány olvasói véleményre. A történt YA. Linnéa a főszereplője, aki egy tünde segítségével elszökik otthonról. Útközben meg kell tanulnia, ki is ő valójában, és milyen veszélyek leselkedhetnek rá a számára ismerten Garrienben, a tündék országában. Lényegében egy kis csapat kalandos útjáról szól. Ez egy trilógia első része. Azonban szorít a határidő, ami január 15.
Fandom: original
Műfaj: high fantasy
Figyelmeztetés: enyhe erotikus tartalom
Korhatár: 14
Várható hossz és frissítési idő: kész regény, A4 oldalban 150 oldal (kb 350e karakter szóközökkel)
Elérhetőség: epsteinagi@gmail.com vagy Facebookon megtalálhattok Agnes Epstein néven


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2018 december 30 (vasárnap), 12:19 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2018 január 04 (csütörtök), 20:41
Hozzászólások: 2
Sziasztok!
Bimli vagyok. Két történetemhez keresnék egy Bétát, aki lenne olyan kedves, és átnézné nekem. A helyesírással néha gondjaim akadnak, és szeretném, ha valaki véleményezné is, esetleg kiszűrné a logikai bukfenceket.
1. történet
Kermai bajos kis családja
Fandom: original
Műfaj: dráma
Figyelmeztetések: néha van benne egy kis erőszak, de egyáltalán nem vészes
Korhatár: 12
Várható hossz és frissítési idő: kábé húsz fejezetesre tervezem, egyelőre nem tudom milyen időközönként lennék kész egy fejezettel, de türelmes ember lévén nem okoz gondot, ha nem egy hét alatt lesz kijavítva
Elérhetőség: pestlaura@gmail.com

2. történet
A tiltott virág a legillatosabb
Fandom: original
Műfaj: romantikus
Figyelmeztetések: nincs
Korhatár: nincs
Várható hossz és frissítési idő: ugyanaz, mint a fentebb említett történetemnél
Elérhetőség: fent említett

Ha valaki legalább az egyiket eltudná vállalni, annak nagyon hálás lennék :give:

ELKELTEM


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2018 december 23 (vasárnap), 22:39 
Offline
Zöldfülű
Avatar

Csatlakozott: 2015 augusztus 23 (vasárnap), 18:58
Hozzászólások: 43
Tartózkodási hely: Roxfort
Sziasztok!

Victoria vagyok (a Merengőn pedig Victoria2002), egy már folyamatban lévő történetemhez szeretnék segítséget kérni. A helyesírásommal olyan nagy gondok nincsenek, kisebb elgépelések fordulhatnak elő főleg. Hálás lennék ezek javításáért, valamint az adott fejezet véleményezéséért.

Fandom: Éhezők Viadala, a címe Hó és vér. Linkje: https://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=126577
Műfaj: általános
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, gyilkosság, szereplő halála, durva nyelvezet, illetve nemi erőszak (kísérlet szintjén, egyetlen alkalommal)
Korhatár: 18
Párosítás: nincs
Várható hossz és frissítési idő: regény, vagy 60 fejezetes biztos lesz (de ebből már 14 fenn van a Merengőn) Kábé kéthetente szeretném frissíteni.
Elérhetőség: email cím: szabinadora@gmail.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2018 december 02 (vasárnap), 16:40 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2011 szeptember 14 (szerda), 21:33
Hozzászólások: 9
Tartózkodási hely: Pest city
Elkeltem! :)

Sziasztok!

Nekem volt egy történetem a Merengőn, 50 fejezetes, HP világában játszódott. Akkoriban elég sok olvasóm volt, és szerették volna, ha megírom a történet előzményeit. Bele is kezdtem, Zsebpiszok közben kötött eljegyzés a címe, alapvetően Bellatrix halálfalóvá válásáról, életéről van benne szó, és becsatlakozik a végére az első történetemhez (A vér nem válik vízzé a címe). Nagyon régen frissítettem, de most úgy hozta az élet, hogy terápiás jelleggel szeretnék visszatérni, befejezni a sztorit. A helyesírásom még mindig nem az igaz, de ordító hibáim nincsenek, esetleg külön írok olyan szavakat, amelyek egyben vannak, vagy rövid és hosszú i betűt rontok stb.

Szóval szeretném, hogy ha valaki átolvasná, és ha kicsit is érdekli a sztori segítene nekem befejezni. :-D

Fandom: HP
Műfaj: Dráma, néha picit angst, romantikus és esetleg kaland. Vegyes felvágott.
Figyelmeztetés: Durva nyelvezet, kínzás, esetleg lehet benne erotikus tartalom, de nem hangsúlyos.
Korhatár: Most 12-es, de volt benne fejezet, ami 16-os volt.
Várható hossz és frissítési idő: Kb 30-40 fejezet. Havonta egyszer/kétszer szeretnék frissíteni.
Elérhetőség: jditsznyi@gmail.com


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baju 2018 december 25 (kedd), 22:35-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2018 november 21 (szerda), 23:34 
Offline
Zöldfülű

Csatlakozott: 2018 november 21 (szerda), 23:01
Hozzászólások: 1
Sziasztok! Rensci vagyok. Saját történethez keresek bétát, aki segítene, hogy a történet olyan minőségben kerülhessen fel merengőre, ami megfelel a kritériumoknak. Leginkább a helyesírás terén szorulok segítségre, de logikai menet hibáinak kiszűrésében is elkéne a segítség.

Fandom: Originál
Műfaj: Nem igazán tudom, milyen műfajba lehetne besorolni a történetet. Talán fantasy a legjobb rá, romantikus és kaland kiegészítéssel, de van egy kis angstos beütése is.
Figyelmeztetés: Igazából sok minden lesz benne, de nem olyan brutálisan. Az elejére inkább csak a durva nyelvezetet, kínzást és felkavaró tartalmat írnék, de később lesz benne szereplő halála, erotikus tartalom és erőszakra való utalás is, de nem ez a fő vonulat. Van benne egyfajta vallásértelmezés is, megjelennek benne a keresztény hithez köthető vonulatok, de ezek eltérnek a bibliai történetektől.
Korhatár: Az elejére mondanék egy 16-os korhatárt, de a fentebb írtak miatt kitenném rá a 18-ast.
Várható hossz és frissítési idő: Regény kezdemény, jelenleg 4 fejezet kész, de szeretnék eljutni 25-30 körülre kétheti egy új fejezetes frissítésekkel, de ez egyéb elfoglaltságok miatt változhat.
Elérhetőség: rozelin@freemail.hu
Egy kis leírás: A történet címe Minden és semmi. Nem egy megszokott bukott angyalos sztori, de ez az alapja. A semmiből halad a történet a minden felé, a dicsőségtől a bukás felé, de az is lehet, hogy pont fordítva ;)


Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! Az emailemen elérhető vagyok, általában pár órán belül jelentkezek! :xx: :yes:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2164 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség